Sziasztok! Szerintetek érdemes befizetni az Acheron túrára szervezetten, vagy egyénileg is megoldható a túra? A másik kérdésem az lenne hogy van valami alternatív lehetőség egy Paxos, Antipaxos kirándulásra? Nem szeretnénk egy tömött hajón lenni egész nap. Van esetleg vizitaxi vagy kisebb hajó ami nem annyira zsúfolt? És egy utolsó kérdés. A Vikos szurdokhoz tudtok valahol szervezett túrát vagy egyénileg ment aki járt már ott Pargaról?
Az Acheron egyénileg is megoldható, de társasággal szerintem jobb. Paxos-Antipaxosra nem megy vizitaxi. Vikoshoz szerveznek helyi irodák kirándulást és szuper!
#2201332014-07-09 15:20:15 Válasz a #220071. hsz-ra
Szia Djbobo! Mi a Vikoszt 2 éve magán úton oldottuk meg: autót béreltünk. Szerintem megéri így menni, mert akkor útba tudjátok ejteni Dodonit (körszínház, Zeusz templom, jósda), és a Peramai cseppkőbarlangot is. Ezekre a helyekre nem szerveztek az irodák utat... Igaz, hogy nincs közel: kb. 150 km Pargatól Monodendri, de akkor nem tömeggel mentek végig a szurdok szélén. A cseppkőbarlang Ioaninna mellett van, és gyönyörű!
Mindenkinek köszönöm a választ. Akkor valószínű mi is inkább magán úton oldjuk meg a túrákat, úgyis autóval megyünk úgyhogy bérelni sem kell. A tömeget meg nem szeretjük, bár láttam fenn képeket hogy Acheron túrán raftingolni is lehet és az is érdekelne. Már csak a Paxosi kirándulásra kellene valami tömegmentes megoldást találni.
Sziasztok!Érdeklődnék,hogy utazott-e valaki a fórumról Apollonnal Pargára.Tudom,hogy hazafelé bemegyünk még Lefkadára,ìgy kb se tudjuk kiszámolni,mikor érkezhetünk
Budapestre.Szìvesen fogadok bármilyen információt!
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy szeptember közepén milyen időt tapasztaltatok Pargán? Én augusztusban voltam már ott, akkor kánikula volt! Na de szeptemberben lehűlhet jelentősen?
Válaszolnék egy Paxos-Antipaxos kérdésre Szerintem nem oldható meg egyénileg, mármint nincs egyedüli hajóbérlés, szóval csak magánhajóval. Augusztusban sem volt tömbe a hajó, nagyon nagy volt ahhoz. De persze én is szívesebben mentem volna és mennék a párommal kettesben oda is, idegenek nélkül
Sziasztok!!!! Keresek autóban vagy buszban helyet 1 főre a fiamnak hazafelé Lefkadaról,vagy Párgáról (addig felvinném) Aug. 1-2-3-4 ezeken a napokon!!!! A gyerek 60 kg 170 cm magas. 20 éves. Köszönöm,természetesen kifizetném
A GrandTours utaztat Pargara aug.5-én van turnusváltás, egy buszos útért 20000-et kérnek, retur 30000ft. Érdeklődj e-mailben hétfőn, az info@grandtours.hu .
Sok szerencsét!
#2216372014-07-24 14:58:25 Válasz a #220144. hsz-ra
A raftingot nem ajánlom. Mi kipróbáltuk -az Acheron folyónál- és annyi az egész jóformán, hogy 10-20 percig csordogálsz egy gumicsónakban. 1-2szer kell csak evezni és semmi, de semmi izgalom nincs benne.