#1984992013-02-01 19:33:29 Válasz a #198438. hsz-ra
Inkabb te hagyjal beloluk nekunk!
En csak szeptember 6-16 kozott megyek, a Giotisba ugy mint tavaly.
Legyszi legyszi aki elobb megy nezze meg hogy milyen hajos szigetlatogatas van/lesz Skiathoson kivul, en Evia-szigetre es talan az Olimpios travelnel Skopelosra emlekszem.Skiathos nagyon tetszik, de mar 2szer voltam, legutobb tavaly.
Tavaly mi is a Giotisban voltunk. Nem volt rossz, szerintem amennyiért kibéreltük 9 éjszakára a szobánkat, pont annyit is ért. Rengeteg szúnyog volt, de megelőzhették volna a szúnyog inváziót, ha a ház mögötti vizes zugokat kitakarítják. Idén is odamentünk volna, de tavaly találtunk közvetlen tengerparti szállást, inkább oda foglaltunk. Kicsit drágább, de még belefér. Csak ott a parkolás kicsit gázosabb. Mellette van a gyroszos, ahol tavaly naponta megfordultunk. a Blue Sea apartmanról nem sokat tudok, a képek alapján nincs rossz helyen, az épület sem néz ki csúnyán. A berendezés biztos hogy kb. ugyan olyan puritán mint általában az apartmanoknál. De biztosan jó lesz
#1985482013-02-02 18:24:30 Válasz a #198509. hsz-ra
Szia!
Nekem tetszett a Giotis, en azt kaptam, amire szamitottam, es azert az arert jo volt.Persze a tengerparti szallas azert mas. De szerencsere a Giotishoz is kozel van minden, Antonio es Paolo is nagyon szimpatikusak.Tavaly a booking.com-on foglaltam, iden mar Antonional erdeklodtem direktbe es nagyon jo ajanlatot adott.Raadasul a booking.com-on mar csak kartyaval lehet foglalni, de mivel 'regi ugyfel' vagyok, nem kell hozza, es ugyanugy megy minden, mint tavaly. Szunyoggal meg en is talalkoztam, de vittem riasztot ellenuk, igy annyira nem volt gond.
En repulovel megyek, igy a parkolas nem erint, a busz meg ott all meg az apartman elott.
Hagyok nektek fánkot, bár kicsit száraz lesz 1-2 hónap múlva
Azért szólok a fánkárusoknak hogy tegyék félre nektek
Ha kint leszek próbálok utána nézni a kéréseknek. A skopelosi útról még nem hallottam, ha lesz lehet hogy azt vállalom be. Igaz egyenlőre Skiáthos van tervben. Voltam már én is ott 3x (Kamena Vourlából és Paráliából is) de nekem annyira tetszett mindíg hogy visszavágyom.
Egyébként úgy néz ki hogy egyedül megyek majd, így lehet hogy inkább az ismerős helyre vállalkozom. Azért szétnézek a kinti kínálatok között.
Próbálok a Blue Sea apartmanról is infót szerzni kint. Azért addig biztos lesznek itt is friss infók mivel május 21-től mennek a turnusok ahogy látom a prosiban.
Paralián lenne a szállás onnan indulnák
Tud valaki abban segíteni , Olympos túrát szeretnék csinálni .
Valaki ment már fel a csúcsra ?
Van-e esetleg Görög turista térkép Androidra?
Szeretnék felmenni a csúcsra ,egy darabig motorral ha lehet , utána gyalog , de ha van valakinek valamilyen ötlete, minden megoldás érdekel.
Melyik oldalról érdemesebb megközelíteni .
#1985802013-02-03 19:47:27 Válasz a #198573. hsz-ra
Szia!
Litochoro felől érdemes menni, az első menedékház-étteremig tart a közút, ott le kell tenned a motort. Onnan gyalog kell menni (vagy szamárháton). A felső menedékházba lehet ágyat foglalni telefonon. Onnan még egy 1-2 órás séta a csúcs. Meg lehet csinálni egy nap alatt is oda-vissza, de az tuti brutál izomláz, ha csak nem vagy nagyon jó formában. Térképet lehet kint venni, internetről letölteni, de nem nagyon van rá szükség, mert jól kitaposott-kiépített az ösvény és jók a jelölések is. Esőkabátot júniusban is vigyél, mert a felhőhatártól szinte tuti, hogy szemerkélni, vagy esni fog! Ha egybe nyomod le oda-vissza akkor jó hasznát veszed egy fejlámpának. Nem tudom mennyire vagy tapasztalt hegyi túrázó, így megjegyzem kaja, víz, csoki bőségesen, pulóver, esőkabát, lámpa, tartalék elem, fejfájási gyógyszer legyen nálad!
Bocs ha túl szájbarágós voltam, ha van még kérdés írj!
K.
#1985842013-02-03 21:13:39 Válasz a #198581. hsz-ra
Nos a térképről egyértelművé válnak a távolságok,keve tanácsait fogadd meg.
1.Mytikas a célod(2918m)
2.Karia (900m)innen tervezed
3.Prionia (1100m) célszerű innen menni,van parkoló,az ösvények jól láthatók,sok emberrel fogsz találkozni az úton.
Nagy kép=jobb gomb-kép megjelenítés
#1992332013-02-25 12:55:46 Válasz a #198543. hsz-ra
szia, mi voltunk itt tavaly, szálloda jellegű szép,modern szoba, kicsi erkéllyel, van hűtő, közel a széles part, lehet parkolni a ház előtt, ha van kérdés válaszolok