Sziasztok! Még febr-ban befizettünk az Apollonnál a Marina apartmanba, ami a homokos parthoz van közel. Ma felhívtak az irodából, hogy a minõségi kifogások miatt nem lesz a Marina ap. hanem helyette a Barbaressát ajánlották fel. Ha nem fogadjuk el, visszaadják a pénzünket hiánytalanul. Mi azért utazni szeretnénk, remélem ez is jó lesz. Ez az apartman a kikötõhöz közel van, közvetlen a tengerparton. Esetleg tud róla valaki valami infót? Én még sose hallottam róla.
Igaz, hogy ezen a részen járnak a kishajók, de lehet nyugodtan fürödni. Ha a szobátok tengerre nézõ lesz, akkor ezt nem fogjátok elfelejteni soha! Nem tudom, mit láttál eddig, de EZT és EZT IS érdemes megnézni! Szuper!
Köszi, azt tudom, hogy elvileg jó szállás, de ha az utca felé néz, akkor már nem olyan szuper. Mondtam, hogyha már így alakult, akkor ragaszkodok a tengerre nézõ szobához, de ez csak a jövõ héten pénteken fog kiderülni, hogy sikerül-e?
A kikötõ elõtti strandrész nekem vhogy sose tetszett.
Nem az ami a képen van mert az egy kicsit beljebb van a csónakkölcsönzõnél.
Szerintem az utca felé esõ szállás is lehet szuper.
Nekünk ilyenünk volt és én imádtam a forgatag felé kiülni, ugye pont a fagyis felett P
hameg tengert akartam nézni akkor csak kimentem a kis "teraszra", vagy lementem egy törölközõvel
Megismerkedtünk ott elég gazdag házaspárral akiknek 8* többe kerülö szállásuk volt tengerpartra nézõ erkéllyel, egy uszómedencés . Hát voltam ott és nem cseréltem volna semmi pénzért, meg úszómedencéért.
A kikötõ elõtti strandrész nekem vhogy sose tetszett.
Nem az ami a képen van mert az egy kicsit beljebb van a csónakkölcsönzõnél.
Szerintem az utca felé esõ szállás is lehet szuper.
Nekünk ilyenünk volt és én imádtam a forgatag felé kiülni, ugye pont a fagyis felett P
ha meg tengert akartam nézni akkor csak kimentem a kis "teraszra", vagy lementem egy törölközõvel...
Itt már nem a fõutca van, hanem egy másik kis utca, mert ez a Romvin is túl van, kb. a Knossosnál. Szuper hely ez, s ha olcsó, akkor az utcai szoba sem egy tragédia, de a tengerre nézõ, az nem semmi; érdemes lenne akár ráfizetni, ha ezen múlik!
tudom, de nekem a közvetlen a kikötõ rész elõtt lévõ strand amirõl beszélek nem tetszett
vhogy nem jött be tehát nem ez a rész hanem King Minos utánni? P
Itt viszont az utcai szobák nem olyan jók mert nincs olyan jó kis élet
Ez már túl van a halason is sztem P
persze családosoknak akik nem szeretik a nyüzsit lehet, hogy jobb, én biztos beljebb mennék újra
tudom, de nekem a közvetlen a kikötõ rész elõtt lévõ strand amirõl beszélek nem tetszett
persze családosoknak akik nem szeretik a nyüzsit lehet, hogy jobb, én biztos beljebb mennék újra
A térképen a kikötõ mellett látszik két kicsi moló; na ez a második után van közvetlenül. Jó hely ez. A tavernája sem lehet rossz, csak lehet, hogy nem olcsó.
Szerintem nagyon jó az a hely. Ha tengerre néz, nagyszerû a kilátás, ha utcára, akkor is csendesebb pihenésre alkalmasabb, mint beljebb. Én az utolsó nap, mikor ott voltam pont ott fürödtem és nagyon jó ott a plázs. Finom homokos, lassan mélyülõ. Szuper helyen van.
Igen azért írtam, hogy családosoknak nyugisabb nyaralásra vágyóknak jó.
DE én szeretek kiülni és figyelni a nyüzsgést bámészkodni egy kis görög sali mellett vagy fölött
Ezen a részen az utcai rész már nem tetszene, nincs igazán látnivaló
akkor itt inkább tényleg a tengerre nézõ napágyakkal a part közvetlen közelében.
Viszont még kijebb a kikötõ fele ahol kiérsz a kis utcácskából az a strand rész már nem ilyen jó, kicsit olyan átjáróházas, viszont családoknak kisgyerekkel lehet ideálisabb mint beljebb.
De ez csak az én véleményem.
Egy biztos fenti szállodákat panelszoba méretekkel távol a víztõl ne válasszatok hiába sokcsillagos.
Kitty: mi is így jártunk, csak mi az Ammos helyett a Vassalost kaptuk. Azt írja a Apollon, hogy a központban van, domboldalon. Remélem nem kell nagyom kaptatni, hogy feljussunk...
h.apci: te olyan jártas vagy apartmanok terén, segíts, merre van! Egy leírást találtam a Vassalos-ról, az alapján bíztató a hely. Szerinted milyen? Ismered?
Én a kintebbi kiszélesedó részrõl beszéltem nem errõl
Viszont ennél ha nem tengerre nézõ akkor gondolom a kis utcácskára néz illetve inkább gyalogösvény. Szval ezen a részen énis inkább kérném a tengerpartra nézõt, viszont olyan szempontból nagyon jó, közel a víz nyugányak rögtön a part mellett stb.
Sajnálom ajken; aranyos vagy, hogy kinézed belõlem, de ezúttal sajnos fogalmam nincs. Kotorássz a neten, hátha találsz valamit, vagy verj ki minél több információt az irodából; nem baj, ha nem tudják, járjanak utána! Én ezt egyszer a nagytudású IBUSZ-szal is eljátszottam, végül szuper infókat kaptam. (Csak a tanulság kedvéért: Azt állították egy szállodáról, hogy Paralia nyugati részén van, s amit én találtam a neten, az szerint pedig éppen a kellõs közepén a fõtérnél. Utánajártak, szuper anyagot kaptam róla, s nekem lett igazam, aminek azért nem tudtam igazán örülni. Ennyit az irodákról. ) Talán a helyi lányok is tudnak valamit, ha olvassák a fórumot. Valahol azt olvastam, hogy ez a Demos-szal szemben van, az meg a nagy strand közelében egy enyhén emelkedõ mellékutcában, kb. 200 m-re a víztõl. Ezt azért ne vedd biztosnak!