Az Athene Apartman egy magaslaton van,alatt egy sziklán lefelé lépcsőkkel megcsinált strandolós rész van.Ezt is lefényképeztem,( be is teszem mindjárt)mert itt is pancsiztunk,ez volt a legszebb rész.Innen 10 m-re lesz egy öböl,ahol kavicsos part van,de itt már kilehet feküdni.
Az apartmanból simán látod Porto Carrast,szemben,a másik oldalon,balra.Tehát ez egy rendes távolság tőletek Időtök van,így nekivághattok onnak,a központon át,a focipályáig és onnan végig a homokos parti sétányon egészen addig,míg nem látjátok majd a nádast,itt lesznek kávézók,de megszünnek majd .Na itt mennjetek a tegnerhez be és a tenger mentén menjetek be Carrasra.Itt betudtok menni simán,de ha a járda felől mentek be,akkor az őr visszafordít.
Van a szállodasor elején kikötő is,amit szintén meglehet nézni innen is,de fizetni kell már érte 5 eurot.Látjátok majd a kerítést,egy kis infopult félével és 2 lány áll majd ott.
Ha autóval mentek,akkor pedig az autó útról lehet behajtani ,a parkolón keresztül,de itt is fizettek,ha nincs szerencsétek Bízzunk abban,hog ha így mentek,akkor előtudjátok adni,hogy ott laktok,de ne keressétek az őr társaságát,ennyi
Nekünk közelebb volt,mert mi a focipályánál voltunk és a focimeccset néztük esténként...na jó,csak 9ig!Emúgy itt van finom homokos strand,ami átmegy ugye Carrasra is.
Azt nem írtam oda,hogy a képeket nézve balra és 10m-re,de ha jobbra indultok el,akkor a kempinghez juttok le és ott is lesz egy nagyobb strand rész.A grandosok vannak itt többségében és a kempingesek.Nekünk nem tetszett ez a rész,így csak megnéztük.
A sziklás lejáróknál viszont gyönyörű a tenger,de nagyon sok a sün.Óvatosan lépkedjetek a szikláknál.
Sziasztok!
Idén nem terveztünk nyaralást különböző okok miatt. De hát Párom nem bírja ki, így leszaladunk egy hétre. Első sorban Sartira gondoltunk de a környéken más település is szóba jöhet, mondjuk Neos Marmaras is. Tud esetleg valaki valami szállást ajánlani? 3 felnőttről lenne szó, tehát egy apartman felelne meg a legjobban. Külön háló és valami kanapé féleség. Előre is köszi a válaszokat.
Így hátulról mentek be ,ezt sem írtam le eddig szerintem.
Mi az érkezésünk napján átsétáltunk,sötétben...élmény volt.Követtük a fényeket
Amúgy pedig éjszakai hangulatvacsora volt,svédasztallal...minden finom volt
Mi a booking.com-on foglaltunk és megfelelő volt számunkra.(Greek House Hotel)
Ha jól emlékszem,akkor 70 ezer volt 4 főnek,9 éjszakára a szállás és 30% kedvezmény volt az étteremben.
Annak ellenére,hogy nagyon "tetszik" nekünk "Csicsolína",eddig oda mentünk mindig
Ő a tulajdonosnő és tényleg,egy az egyben....korrekt árak vannak és a homokos partnál.A központ az innen 300m,de aki szeret jönni menni,annak ez nem távolság.
De mellette a Rania is jó,azt is néztük.Értékelésben ugyan az mind a kettő,ahhoz képet,hogy Porto Carras csak 6,7-es....
Sziasztok!
Mi Vourvourou-bol átugranánk délután marmarasra, jó pár éve nem voltunk arra (7éve).
A kérdésem az lenne, hogy megy-e még át kishajó porto carrasba?
Köszi előre is a válaszokat.
Sziasztok!
Kicsiny bőröndöm kizöldült,eljött a nagy nap!
Ha a Politis wifi-je jó lesz,akkor,ha nem is minden nap,de tudósítok az útról,időjárásról,minden fontos dologról,hogy a későbbi utazókat segítsem!
Szép napot Nektek!
Örömmel olvastam, hogy neked is bejön Marmaras. Én most megyek ötödjére mégis szeretnék tőled segítséget kérni, már ha tudsz segíteni. Ha megszakadok sem emlékszem rá, hogy van-e valahol cukrászda. Azt tudom, hogy a kikötőtől az Athene ház felé sétálva van egy pékség az autószerelő műhellyel szemben, de hiába erőltetem az elmémet, nem emlékszem rá, hogy édes, cukrász sütemények is lettek volna. Azt tudom, hogy a pékségekben pedig szokott lenni, de Marmarason nem emlékszem ilyenre. Valahogy ott eddig nem volt rá igényem. Viszont idén júniusban voltam Pargan két hetet és ott olyan isteni sütiket vettem a pékségekben, hogy most teljesen odáig vagyok értük. Hol tudok Marmarason ilyen csodákat vásárolni? Válaszod előre is köszönöm!
2013-ban egy kis kaliberű autót egy napra 50 EU-ért lehetett bérelni, mindenre kiterjedő biztosítással, km limit nélkül. Az autószerelő műhelynél a pékséggel szemben béreltük, ha több napra vittük volna, kaptunk volna valamennyi kedvezményt, de későn kaptunk észbe és már nem volt három egymás utáni napra autójuk. Nem problémáztak semmin, az átvételkor sem nézték át nagyítóval a kocsit, csak elvették a kulcsot és viszlát. Ez elég korrekt, csak borzasztó drága.
Persze,hogy van
Ha jól emlékszem,akkor ott van,ahol a csónak van kiállítva és innen indulnak a vizitaxik is.Mármint ezzel szemben.Itt aztán minden féle finomság volt..nyami-nyami Csöpög a nyálam is,ha csak rá gondolok!
De mi a sétálóutca elején lévő pékségből is vettünk finomségokat.Ez a homokos partnál lesz és ez visz ugye be a központba.Ha tudod hol a focipálya,akkor innen nézve.