#2010612013-04-14 19:07:56 Válasz a #201060. hsz-ra
Sziasztok!
Dion-ban a szabadtéri feltárást valóban érdemes beiktatni, ha megoldható. Anno az Olympos-os kirándulással volt együtt, de már én sem látom jó ideje a fakultatívok között (szerintem sajnos). Nekünk tetszett nagyon.
Mi egy román utazási irodával mentünk fakultatívra mindig és a Meteorákhoz 15 euroért mentünk,de barátom álítja,hogy az csak 10 euro volt+2 ott a kolostor belépő.
Nagy szerencse,megtaláltam a szórólapjukat:-)Tramp Travel
Meteora 15 euro,Skiathos 15 euro,Olympus 10euro,Athen 36 euro,Evia sziget 30 euro.
Angol idegenvezetés volt,az idegenvezető nagyon édes volt és nekünk nagyon bejött:-)
Soha nem mentünk magyar iroda által,mert el vannak szállva az árakkal...
Innen mentünk Skiathosra és a találkozó 5:30kor volt a Blue Sea-nél.Ki voltunk akadva,hogy nyaralni jöttünk,pihenni ,zülleni és olyan korán kell felkelnünk,hogy le sem kellett volna feküdnünk:-)
Sziasztok! Sokan írtátok, hogy ezzel vagy azzal az utazási irodával utaztok Paralia-ra. Aki szeretne sporolni, de ezzel együtt mégis jó szálláson kiván lakni nézzen körül a booking.com oldalán. Én évek óta ezen az oldalon foglalok szállást, bárhova is utazunk (kivéve Horvátország). Mi két éve voltunk a Lilalo Hotelben két hetet. A mellettünk lévő szóbában egy magyar család voolt, akik egy hetes szállásért fizettek annyit, mint mi a két hétért. A booking.com megbízható és én azért szeretem, mert a szállások többsége ingyenesen lemondhható.
Szevasztok! Napsütéses reményteli hetet kívánok mindenkinek. Szeretnék érdeklődni van-e köztetek olyan pár, nyaraló, akik szeptember 2 - 18 ig terjedő időszakban szeretne nyaralni Olympic Beachen vagy Parálián. Szívesen megismerkednénk velük. Mi nyugdíjas pár vagyunk. 66,67,évesek. Jó lenne úgy nyaralni, kirándulni, hogy meg tudnánk beszélni az élményeinket. El tudnánk tölteni közösen egy pár estét. Idősebb korosztály figyelem! Nektek sem igazán jó ha bezárkóztok. Nagyon örülnék, ha lenne jelentkező aki szintén szeretne barátkozni, vagy más embereket megismerni. Mi busszal utazunk. Várom a levélkéket akár privátban is. További szép napokat Nektek. Üdv: szupernagyika
Sziasztok! Előre is Mindenkinek kellemes nyaralást kívánok!
Szeretnék egy adatbázis összeállítani koordinátákból ezzel is segíteni mindenki dolgát,elsősorban azokét,akik kicsit nehezebben ismerik ki magukat új helyen,illetve emiatt nehezen vágnak bele túrázásba,utazásba. Paráliáról és környékéről szeretnék koordinátákat gyűjteni,de az utazásossal kapcsolatban bármit szívesen fogadnék. Bármilyen környező országban vagy városban is legyen. Nem öncélú dolognak szánom,tehát hotelek,panziók,bevásárló helyek,kedvenc éttermek, különleges természeti helyek,szép helyek,látványosságok,bármit szívesen veszek és köszönöm aki küld nekem itt,vagy a profilomban megtalálható oldalra (majd. információk/poi) oldalon! Még egyszer köszönöm és remélem minél rövidebb idő alatt közzé tudok tenni minél több helyet,ezzel remélem több(újabb) helyre eljuthat mindenki vagy jut hozzá új élményekhez!
Sziasztok, visszaolvasgattam, de nem találtam friss információt az autóbérlésről, esetleg akinek 1-3 évre visszamenőleg van tapasztalata, hogy hol, és mennyiért lehetne autót bérelni, azt nagyon-nagyon megköszönném. Olympic Beach-re megyünk július végén-augusztus elején egy hétre, Ibuszos szervezésben, de a helyszínen szeretnénk autót, 3-5 napra legalább.
Ha valaki most megy, és megnézné a kölcsönző árakat, azért is hálás lennék. A legolcsóbb, legkisebb autó is megfelelne...Sartiban, Zakinthoson is béreltünk mindig, azokkal az árakkal, lehetőségekkel tisztában vagyok...de csak online bérlési lehetőségeket találok Paralian, fórumokon hiába keresek személyes beszámolót róla...
#2020362013-05-09 18:56:45 Válasz a #201681. hsz-ra
Szia Gabo98!
Igen, egy időpontban leszünk Paralián, csak én a Villa Sunny-ban leszek. A Caravelben Panosnál biztos összefutunk majd, mert biztos benézek hozzá párszor. Az utazási kiállításon is nagyon finom saját készítésű ouzóval/czipuróval kínált meg
(már csak 39 nap és indulás... vár a tenger, vár Görögország)
#2023982013-05-15 19:44:03 Válasz a #201280. hsz-ra
Szia! A Lilalo hotelról írnál pár szót? Hogy tetszett nektek?
Mi most megyünk Paráliára először, a Booking-on foglaltuk a szállást januárban. 2 felnőtt+ 2 gyerek 84000 Ft volt, 7 éjszaka.
Teljesen elképedtem, mert most néztem hogy ugyanaz a négyágyas szoba már 226.000 Ft
Megköszönném ha írnál pár szót a hotelról, mennyire kicsi volt a szoba? Légkondira szükségetek volt? Tengerparttól messze van? (egyik helyen 200 m, másik helyen többet írnak), milyen a part? Nyüzsi van?