#1905442012-07-09 18:48:04 Válasz a #190534. hsz-ra
Szia Unic!
Igazad van,repülővel jobb lenne, ill rövidebb. Csakhát az a fránya pénz.Négyen mentünk s nekem a repülő egy vagyonnak számit.EÜ-ben dolgozom és nem orvosként.
Korfut mi is megjártuk busszal.36-óra volt. 10 éve voltunk és pont a hatalmas távolság miatt választottuk 2hetes turnust.
Mindegy mert a tenger kárpótolt oda felé,a haza ut pedig,fárasztó,de kibirtuk.
Van valami kimutatásod, hogy Nei Poriban pontosan hol vannak ingyenes WIFI lehetőségek. Fontos lenne ha tudnál segíteni, mert az ifjúság internet nélkül nem igazán tudja elképzelni az életet.
Olyant kérdezek aki volt az idén az Appolontol. Az idegenvezető Nei Porin mikor volt megtalálható az irodába?
Szia {gtomi}---{Unic}
Az Apollon képviselőjét Évának hívják. Ő fog fogadni benneteket az érkezéskor. Elfogja mondani mikor és hol lehet őt megtalálni, de lesz egy csoportos eligazítás, ott még a telefon számot is megadja, netalántán valakinek problémája akad, hol keresse. Ha valamire még kíváncsi vagy kérdezz szívesen válaszolok, kösz a bizalmat. Üdv Gyula!
Van valami kimutatásod, hogy Nei Poriban pontosan hol vannak ingyenes WIFI lehetőségek. Fontos lenne ha tudnál segíteni, mert az ifjúság internet nélkül nem igazán tudja elképzelni az életet.
Valaki meg tudná mondani, hogy van e lehetőség búvárkodásra? és mennyiért? kíváncsi lennék azok véleményére,akik voltak már sartin is és nei poriban is! melyik a jobb?
Augusztus 06-án indulunk Nei Poriba a Grand Tours Coral Apartmanjába. Szeretném megkérdezni, hogy milyenek a tapasztalatok erről a szállásról, mert itt a fórumon nem sokat találtam róla. Különösen a felszereltsége érdekelne. Mi Győrből megyünk, jön még valaki ide ebben az időpontban?
Udvozlet mindenkinek! Nagyon jo es hasznos informaciokat talaltam a forumon. Meg a regisztraciom elott egy par hettel ratalaltam egy terkepre Nei Porirol amelyen mintha az Adamos hotel is fel lett volna tuntetve, de most sajnos nem talalom! Lenne szives valaki megirni,hogy hol van az Adamos haz?
Sziasztok,
Tegnap megérkeztünk Nei Poriba, az Arany ház 6-os és 10-es szobájába. Erkélyről látni a tengert, bár ritkán vagyunk kint a meleg miatt
Wifi a pár méterre tőlünk levő Papajohn apartmanból jön, de van az Anett tours irodájánál is, próbáltam máshol, de ez a 2 hely tuti.
Jorgosz az utazási irodából ma ,megjegyezte, hogy én vagyok Piroska Kitartást azoknak akik még nem jönnek, mi majd jövő hét szombaton érkezünk haza, addig megpróbálok még jelentkezni.
Üdv minden fórumozónak!
A mai nappal véglegesítettük az utazási irodával (Grand Tours) a pontos dátumot és az apartmant (ugyanis már csak ott volt hely). Augusztus 14-28-ig két hétre bevesszük Nei Pori-t a Marianna apartmanban
Busszal megyünk, már a helyeket is lefixáltuk. Kaposvárról indulunk 4-en. Én, anyukám és a két fiam. Jön még valaki abban az időpontban (és esetleg azon a buszon)?
Már nagyon várjuk, az első buszos utunk. Eddig mindenhova repültünk vagy autóztunk
Szuper ez a fórum, olyan jó a sok hasznos infót, élménybeszámolót olvasni, teljesen felvillanyozza az embert
Szia Incike80!
Ha az Adamosra mint apartmanra gondoltál akkor az egyből a Kalliope mellett van.Ha jól emlékszem akkor mindkét fotóalbumomban találsz róla képet,de a Nei Pori 2008-2010-esben tutira.Sőt ott belső képek is vannak.Az apartman a CHR. PERREVOU nevű utcában van.Egyébként saját véleményként mondom,hogy én nagyon szerettem azt a helyet.Minden évben megcsodálom kívülről Csak sajna a mi utazási irodánknál megszűnt.Annak idején egy idős házaspár élt ott,és nagyon aranyosak.Ja és volt Duna tv Melyik irodával mentek?