Joxnak írom! Rep nem tudja elolvasni a privát üzenetem ezért írt magyarázam el. De hogy magyarázom el ha nem tudja elolvasni. A fenti email címet nem használom csak ilyen célra. Ne törlöd ki légyszíves 1 napig.
Sziasztok! Ma érkeztem meg Paraliáról.Május 20-27-ig Nei Porin,majd28-juni 3-ig Paralián voltunk,így mindkét üdülőhelynél leírom az észrevételeim.Apollon Travel szállása:Blue Sea Tavaly szeptember első hetét is ott töltöttük,már akkor is voltak hiányosságok,de nem foglalkoztam velük. szeptemberben utána volt még 3 turnus,és idén 1 turnus előttünk. A ház 50 éves az i.vezető mondta,persze ez csak egy dolog.A Tulaj spórolt,és több alkalommal elzárta a meleg vizes csapot,nem a meleg víz fogyott ki,a meleg vizesből semmi,még hideg se folyt,semmi,a hideg vizes csap működött.Tehát valaki szórakozott.Nagyon élveztem a kisgyerekkel a rezsón való víz melegítését.és mosdatását.A felmosó már tavaly is rohadt,penészes volt.Emeletenként 5 szobához egy járt,2 emelet össz.10 szoba van.Nem tudott beruházni 2 nyomorult felmosóra.A Rena Ház is az övé,az felújított,de hasonló problémákat hallottam az ott lakóktól.Már a délutáni idegenvezetős meetingen a 10 szobából 7 szobára panasz volt.Nálunk folyt még a wc mellett a víz.Az idegenvezető Bedő Emő már évek óta a kinti görög partner a Lemonas Ch.alkalmazottja,és maximálisan teljesíti a munkáját,ő szól a tulajnak,de az nem reagál.Az idegenvezető nem vízvezeték szerelő stb.Ennyit a házról.
Kedves Rep !
Nagyon meglep amit írtál az apartmanról .
Mi tavaly a Rena apartmanban voltunk , igaz , h tényleg 1 felmosó és söprű+lapát van 1 emeleten .
De minden nap a tulaj végig mosta a folyosót , a lépcsőházat és a bejáratot is ! Tiszta , ápolt volt minden , kedves volt és segítő kész .
Lehet Kostas nem foglalkozik a Blue Sea -val annyira , mint a Renával , de én a tavalyi tapasztalatokból csak dicsérni
tudom . Elképzelhető , h azóta történt valami ? Ha így van , akkor nagyon sajnálom !
Üdv ....
#2038082013-06-06 15:36:03 Válasz a #203804. hsz-ra
Szia Pintyőke!
Elsétáltunk,és mi is megnéztük a Renát a társalgó részét,a ház,társalgó minden modernebb,Kostas szerintem inkább ott van,arra a házra fekteti a nagyobb hangsúlyt ,a Blue Sea fölött a szülei vannak,max.talán ott alszik.Egyébként mosolygott,főleg a kisgyerekre,de tény,hogy a turnusváltáskor a leggyorsabban takarító személyzete a Blue Sea-ban takarító nő,a hét többi napján szerintem az idősebb anyja nálunk nem takarította a folyosót.Legközelebb mi is a Renát választjuk.
Elsétáltunk,és mi is megnéztük a Renát a társalgó részét,a ház,társalgó minden modernebb,Kostas szerintem inkább ott van,arra a házra fekteti a nagyobb hangsúlyt ,a Blue Sea fölött a szülei vannak,max.talán ott alszik.Egyébként mosolygott,főleg a kisgyerekre,de tény,hogy a turnusváltáskor a leggyorsabban takarító személyzete a Blue Sea-ban takarító nő,a hét többi napján szerintem az idősebb anyja nálunk nem takarította a folyosót.Legközelebb mi is a Renát választjuk.
Szia Rep !
Igazad van , nagyobb hangsúlyt fektet a Rena apartmanra , szinte egész nap ott van . Talán ebédelni és a sziesztát tölti a szüleivel a Blue Sea -ban . De délután vissza jön és késő éjjelig ( baráti társaságban ) van ott ideje nagy részében !!!
A gyerekeket valóban nagyon szereti a lányunkat is megajándékozta minden nap 1 jégkrémmel !
Csak javasolni tudom , h jövőre a Renába menjetek , már csak a part közelsége miatt is !
Tengeri horgászattal kapcsolatban tud valaki infót adni? Napijegy vagy valamilyen engedély szükséges? Amennyiben napijegy elég, akkor azt hol lehet váltani és milyen árban mozog?
Sziasztok,
Paraliában vagy a környéken keresünk apartmant, lehetőleg partit, vagy part közelit. Ha tudtok elérhetőségeket, nem irodát hanem közvetlenül a házak elérhetőségét, nagyon köszönjük!
Itt aztán minden fent van,teljes leírás,rengeteg fénykép,értékelések a szállásokra azoktól,akik már voltak ott,nagyon jó árban vannak így a szállások.Mi is így foglaltunk idén is és hazai terepre is így foglalunk.
Július 8-án tervezünk elutazni Skopelosra 2 hétre, 2-en a férjemmel. Amennyiben az A és B tervünk nem jön össze, szeretnénk betársulni autóval arrafelé haladó nyaralótárshoz. Természetesen a benzin ránk eső részét fizetnénk.
Jogosítványunk mindkettőnknek van, 2 éve autóval voltunk Pargán, tehát akár a vezetést is megoszthatjuk.
Tatabányától Thessalonikiig szeretnénk eljutni, de amennyiben mód van rá, akkor - ha valaki pl. Athén felé megy - Volosig, és vissza.
Csomaghely igényünk 1db 23 kg-s, 100 l-es hátizsák.
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondai, hogy lehet egyénileg (nem autóval) eljutni a Thesszaloniki csúszdaparkba, az Olymposra hegyre és a Meteorákhoz eljutni! Előre is köszönöm!