#1051442009-06-18 14:27:17 Válasz a #105063. hsz-ra
szia!
köszönöm a válaszodat!
július 14.körül mennénk,arra az időpontra várunk last minute utat.nagyon nehezen tudunk dönteni,mert szimpi a pink sunrise apartman svoronataban,viszont lassi szebbnek tűnik,és jobbnak.ezért érdekelne minden info ami a lassiban lévő apartmanokról szól!és persze mellettük
#1051702009-06-18 16:24:47 Válasz a #105144. hsz-ra
Kikike!
Ha visszaolvastál, láthattad a véleményemet az Alexandráról. Egyetlen pozitívuma volt számunkra, hogy a tengerpart nagyon közel volt és csendes helyen is van. Lassi főutcája kényelmes sétával max 10 perc. Mi a fővárosba is begyalogoltunk nem is egyszer esténként.
A Gradakiáról csak hallottam velünk együtt nyaralókkal, hogy nem olyan csendes. Többet nem tudok róla.
A Pin Sunrise-ról meg csak jókat olvastam eddig, talán egy hátránya, hogy ott nagyon nincs élet. De ha robogót vagy autót béreltek, ez sem lehet gond.
Kíváncsi vagyok, melyik mellett fogtok dönteni, bár nem tudom, hogy júliusban találtok-e last minute utat. Mi mindig aug elején kezdünk last minute-re vadászni és eddig bejött.
Mindenesetre Kefalónia nagyon jó választás, ne hagyjátok ki (csak figyeljétek az utazási iroda topikot erősen, nehogy úgy járjatok, mint ma én).
szomorúan végig olvastam a hozzászólásaidat az alexandra apartmanról,azért szomorúan mert ugy vettem ki ,hogy nem igazán megfelelő választás lenne.
hát arra én is kiváncsi leszek hogy hogy fogunk dönteni. azért is nehezebb mert a 2 éves kisfiúnkat is visszük magunkal,ami esetleg nekünk jó lenne az neki nem biztos hogy megfelelő.
szóval még mindig várok a lassiban lévő apartmanokról infókat!
#1052812009-06-19 09:29:03 Válasz a #105255. hsz-ra
Kikike!
Azért annyira nem szörnyű az Alexandra, 1 hetet ki lehet bírni. Ha azt választjátok, kérjétek a hátsó szobákat (4. számútól felfelé), mert azok nagyobbak és kicsit jobbak.
Ahogy tegnap jártam, arról az utazási irodák topikban olvashatsz.
#1053542009-06-19 13:58:22 Válasz a #105281. hsz-ra
hát nagyon sajnálok mindenkit aki megjárta az utazási irodával!szörnyű dolog ez!Mi általában az ibusztól vagy az apollon-tól szoktunk menni.eddig jó választás volt.de persze előre sosem lehet tudni.melyik irodával mi történik.most az apollon,ibusz,imoerator,radison útjait figyeljük.reméllhetőleg több utazási irodával nem történik ugyanez.
továbbra is várom a lassiban lévő apartmanokról az infókat!
#1053802009-06-19 15:46:48 Válasz a #105356. hsz-ra
Kikike!
Ha nem állsz meg sehol útközben, Lassiból kb egy-másfél óra motorral. De többet számíts, mert egyszerűen muszáj megállni és fényképezni, olyan gyönyörűségeket látsz!
Sziasztok! Valaki esetleg igénybe vette már-e a az apartmanokhoz kínált félpanziós ellátást Svoronata-ban? Milyen az ellátás színvonala, megéri-e a felárat?
most mentek Korfura?
Nagyon jó utat,és szép nyaralást kívánok!!
Mi is voltunk már Korfun 1995-ban.Szép volt.Moraitikán voltunk,akkor még elég nyugis hely volt,alig voltak tavernák,bazárok,de azóta már tutti nagyon ki van épülve.Biztos utánna néztetek már,ne hagyjátok ki gliffadát,nagyon szép homokos part.nem most volt 1995,de akkor nagyon szép volt.
#1055762009-06-21 11:18:13 Válasz a #105417. hsz-ra
Én a helyedben nem törekednék rá semmilyen szempontból.Inkább enném a hazai pocsékan sós zacskós levest, a megtakarított összegből meg finanszíroznám inkább Kefa gk-val történő részletes bejárását.Kérdés miért mész?Enni, vagy vagy egy szép szigetet megismerni.Nekem az utóbbi volt mindig a fontos,éhen nem fogtok halni az tuti...Persze ha teli vagy suskával mindkettőt megteheted.Ez a legjobb verzió az tény,csak a többség szolid "elengedettségnek" örvend általában,hogy te hova tartózol majd az árak alapján feltudod mérni és dönthetsz...Én sérvadónak mindig az élményszerzést tartottam fontosnak..! ...és utána a polip-becsináltat...
Ez csak az én szubjektív véleményem,aki nem így gondolja,hát az akkor mást gondol...
#1055852009-06-21 11:47:03 Válasz a #105576. hsz-ra
szia!
látom jártál te is már Kefalonián,nagyon jó kis apartmanban voltatok.svoronatán?melyik apartmanban?megköszönöm ha leirnád a véleményed,svoranata,lassi,melyik apartmant érdemes választani?
mi most készülünk menni.
köszi
látom jártál te is már Kefalonián,nagyon jó kis apartmanban voltatok.svoronatán?melyik apartmanban?megköszönöm ha leirnád a véleményed,svoranata,lassi,melyik apartmant érdemes választani?
mi most készülünk menni.
köszi
Mi hajdanán/2006/voltunk Kefán ,Svoronátábana az AMMES apartba az Imperátor Travel közvetítésével.Nyugis,csöndes hely egy kicsit távol a zajtól ami nekünk mindig fontos tényező volt és nagyon elégedettek voltunk emellett az apart ellátottságával. Lehetőség még Lassiba és a "fővárosba" Argostoliba lett volna.Ha a nyüzsit szeretitek akkor ez utóbbi kettőt ajánlom.
Mivel a 15 napból 10 napig kocsit béreltünk nem volt gond a rengeteg gyönyörű hely elérése és ezért írtam azt,hogy mi a fontos:enni,inni,szórakozni, vagy a sziget minél jobb megismerés.Ez már a ti elhatározásotoktól függ. Én Svoronátát nagyon ajánlom,de dönteni nektek kell.