Most próbálok utánaolvasni, de ahogy látom kb. 2 étterem, egy mini kávézó és 1-2 pici élelmiszer bolt van. Nem teljesen ilyen környékre vágytam.
Bocsánat, hogy belebeszélek, de most már ne foglalkozz ezzel; a hajó elment... Bárhol jól érezheti magát az emberfia; hozzáállás kérdése. Gondolhattad, hogy valami olyat kapsz, amit nem tudtak eladni, s általában ez nem a legszuperebb. Ennyiért ennyit, ez ilyen egyszerű; ne legyél elégedetlen, hanem készülj gőzerővel egy szuper nyaralásra!
Vagy esetleg, ha nagyon nem tetszik, akkor tehetsz még egy próbát, hogy felhívod az utazási irodát, hogy nem-e lehetne cserélni. Lehet van más is, akinek nem tetszik, amit kapott. Ha nem, akkor még ez mindig maradhat.
Most próbálok utánaolvasni, de ahogy látom kb. 2 étterem, egy mini kávézó és 1-2 pici élelmiszer bolt van. Nem teljesen ilyen környékre vágytam.
Bocsánat, hogy belebeszélek, de most már ne foglalkozz ezzel; a hajó elment... Bárhol jól érezheti magát az emberfia; hozzáállás kérdése. Gondolhattad, hogy valami olyat kapsz, amit nem tudtak eladni, s általában ez nem a legszuperebb. Ennyiért ennyit, ez ilyen egyszerű; ne legyél elégedetlen, hanem készülj gőzerővel egy szuper nyaralásra!
Tudtam, hogy nem a legtutibb hely lesz, simán megvagyok medence nélkül, ha sétálni kell a partra, vagy a központig az sem baj, csak olyan helyre számítottam, ahol van egy pici élet.
Persze most már ez van, ebből kell kihozni valamit.
Ugyanitt: várok ötleteket esti programokra Ok, viszünk kártyát, sétálunk a parton, 1 este átmegyünk valamelyik nagyobb városba... még valami?? Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Remélem azért valami szuvenírt találok majd. Ja és a másik nagy szívfájdalmam, hogy nincs piac.
Sajnálom,hogy csalódtál,biztos rossz érzés. De ne keseredj el, tényleg próbáljátok magatokat jól érezni és az adott hely szépségeit, jellegzetességeit felfedezni. Nem kell autót bérelni, robogót is lehet, az olcsóbb. Sajnos a tombola ilyen, teljesen ksizámíthatatlan és pont ez miatt ilyen "olcsó". Esetleg próbálj futni egy kört az IBUSZ-nál,mert ez csak utalvány, be lehet váltani más útra is.
Közben rájöttem, hogy nekünk miért jó ez a tombola... Mert így nem nekem kell kitalálni, hogy hová menjünk nyaralni. Idén nem tombolázunk, és még mindig fogalmam sincs, hogy hová menjünk (aug. közepén megyünk, valahová )
De jó de jó! Végre valakinek szóltak!
Igazán örülök Dragonheart! Örültök Kefalóniának? Melyik apartmanba/szállodába mentek? Melyik városban fizettetek be?
Izgatottan várom a híreket!
Szép hétvégét mindenkinek!
Kedves H.apci! Nem gondolnám, hogy igazad van abban, hogy "ennyiért,ilyet" kap az ember, és vessen magára, amiért a véletlenre bízta magát. Szerintem nem látod át ezt a tombolát, alapvetően rossz véleménnyel vagy róla, szó sincs arról, hogy a "selejtet" kapnánk. Elég csak rápillantani a táblázatra, ahol jól látszik, hogy mindenféle desztinációból mindenféle apartmant sorsoltak eddig, mindegyiket az Ibusz ajánlataiból, egyik sem zsákbamacska, ha úgy tetszik. Szóval szerintem nem igaz, hogy ezt "gondolnunk kellett volna", mindenki szuper helyeket kapott eddig, jóval a katalógus ár alatt.
Lerana, ti is! Kréta volt a titkos vágyad, azt kaptátok, igazán szerencsések vagytok! Lehet, hogy nem tökéletes minden, de Ti majd azzá teszitek A tenger mindenhol szép, a kabócák mindenhol zenélnek, rengetek program áll rendelkezésre, kell ennél több? Jó tervezgetést kívánok, meglátod végül alig fogtok majd tudni válogatni a sok terv közül
Bocs! Az előző hozzászólásomnál nem vettem észre, hogy reggel óta két oldalt teleírtatok ezèrt örömködtem csak Dragonheartnak. Most végigolvastam a híreket, igazán kegyes volt Fortuna ezen a héten.
A tomboláról: mindenki másnak örül, nekem az elképzelhető legjobb lenne, legnagyobb öröm, ha oda mehetnénk, ahol Leranáék töltik a nyaralást. Ezt csak azért mondom, mert egyetértek azzal, hogy nem rosszabbat kapunk, de amiért olcsóbb, mert nem mi döntünk.
Szurkoljatok nekünk jövő hétre egy Krétát.
Lerana, jó lesz az hidd el! Tudod, mi is Zakynthos-t vártuk, de most már örülünk Krétának!
Voltam ma az irodában, meg is kötöttük a szerződést:) A csomagokra rákérdeztem, a fejenként 15 kg jó úgy is, hogy ha pl. az egyik csomag 10 kg a másik 18, az a lényeg, h a 2 együtt ne legyen 30 kg-nál több.
Kézipoggyász szigorúan 1-1 lehet fejenként.
Lerana, azt hiszem, mi egy géppel megyünk:) Néztétek a fakultatív programokat? Hétfőn átküldik nekem az irodából, hogy pontosan mikor hová/mennyiért lehet menni, ha gondolod átküldöm majd.
Minket ma hívtak, hogy agusztus 6-án indulunk Kefaloniaba a Tzivras Apartmanházba, busszal. Aki volt már ezen a környéken az megtudná velem osztani a tapasztalatait az étel árakkal kapcsolatban, mire lehet számitani, hogy érdemes készülni, esetleg szoktatok-e magatokkal itthonról vinni valamit?
Sziasztok! Sok szép helyet sorsoltak ki a héten. Remélem a jövőhéten mi is, 10-ei héten indulók miharabb megtudjuk.
Tavaly mi is Krétát kaptuk és Sfakakit. Mi nagyon meg voltunk elégedve. A falu picike, nyugodt és csendes. Van 1-2 jó étterem és kis bolt. Az apartmantól 2 perc sétára indul 10 percenként busz Rethymnoba és éjfélig jár vissza.kb 15-25 perc az út. Ott van üzletsor és rengeteg étterem valamint egy erőd. Az első látogatás után örültünk, hogy a nyugodt kis falucskába térhetünk vissza.