#1884622012-06-22 19:57:18 Válasz a #188432. hsz-ra
Wolfi, osztom a többiek véleményét, érdemes szétnézni kicsit távolabbi vidéken is.
Nekünk most Thassos a cél, nincs túl messze, mégis egészen más világ, mint Paralia. Bocsánat érte, valójában én is imádtam Paralian lenni, az volt anno az első görög nyaralásom, ott szerettem bele Görögországba, és a maga nemében egy szuper hely, de azóta én már jártam olyan környéken, ami jobban a szivemhez nőtt.
Nem tudom mi lenne Nektek a fontos, nyüzsis hely legyen, vagy kirándulnátok, esetleg nyugalomra vágytok, vagy a strandok fontosak, több szempont is számitásba jöhet. Szerintem is menjetek egy kicsit tovább, nem bánjátok meg.
#1884682012-06-22 20:14:14 Válasz a #188460. hsz-ra
Köszönöm a gyors választ:)
A baj csak az,hogy ha Nis környékén szállunk meg,akkor másnapra még marad 13 óra autókázás....
Jó lenne valamit félúton találni,ami még megfizethető áron van.
De ha nem sikerül,akkor ismét írok és elkérem a címét a Ti szállásotoknak:)
Nézz be a tranzitszállásos topikba, ott ajánlgatnak párat, ezt is onnan "loptam", igaz nem friss az info, talán két éves, de egy levélváltást megér.
Amúgy Macedóniában van.
Nem tudom ki hogyan van vele, de ha az ember kifizet az autózásért majd 100.000 Ft-ot akkor én személy szerint szeretek mindig máshova elutazni. Természetesen Görögországon belül. Mert ugye a nagy "szerelmet" nem szívesen hagyom el
Eddig Sarti, Thassos, Korfu, Kefalónia, Zakynthos, Evia voltak a meglátogatott helyek Idén délebbi célpontot Agistri szigetét választottam
Ám abban biztos vagyok, hogy Paralia - és elnézést kérek a Paralia fun-októl- de soha nem kerülne be a választási listámba. Nem egyszer keresztül mentem rajta... hát mit mondjak... semmi szépet nem találtam benne. Ott a tenger ez igaz... de mondjuk ha valaki volt már a Myrtos öbölben- s még sorolhatnék szebbnél szebb helyeket- akkor tud valójában különbséget tenni
Helló!
Tartalék üzemanyagot lehet kivinni Görögországba? Szeretnék 5-10 litert vinni biztonsági tartaléknak, de azt nem szeretném, ha valamelyik határon rám fognák, hogy üzemanyagcsempész vagyok.
Útközben Szerbiában és Macedóniában is sokkal olcsóbb az üzemanyag mint itthon, jobban jársz, ha itthonról csak az üres kannát viszed ki, aztán ott tankolod tele, ahol olcsóbb a nafta.