Csak vann kint kapcoslataim meg a Kalóztanyával.
Egyébként voltak kérdések az árakról.
Na!
A Kalóztanyán maradnak a 2011-es ital árak.A Kalóztúra pedig szintén a tavalyi áron van ami persze függ az időponttól csoporttól stb.de ezt kint semélyesen el fogják mondani mindenkinek.
De ami biztos h Sartin az összes hajótúrátol olcsóbb!!!! Ha találsz náluk olcsóbbat akkor abból az árbol is elengednek!
#1854962012-05-27 15:49:26 Válasz a #185482. hsz-ra
Fate08 köszi az infókat! Így azért már érthető, honnan is tudod minden nap, pontosan mi van odakint
Reménykedek, hogy lesz Kalóztúra, most, mikor megyünk, mert az összes hajós túra közül, erről olvastam a legjobb beszámolókat, a legpozitívabb élményeket
Azoktól kérdezném, akik voltak már előszezonban Sartin/ gyakorlott Sarti utazók : júni 12-től 19-ig nyaralunk majd ott, ez már szezonnak számít? Úgy értem, minden bolt nyitva lesz, lesz már Kalózhajó, ilyesmi? Nyilván nem lesz tömeg (többek között ezért is megyünk ilyenkor), de élet azért remélem lesz.
Legszívesebben valahogy konzerválnám az időjárás előrejelzést a mai állapotában, végig naposnak és átlag 26 fokosnak mutatja a nyaralásunk idejét...de tudom, ez még sokat változhat addig. Remélem, hogy mégsem fog...
A Kalóztanya addigra nyitva lesz és a túra is menni fog! Az időjárás ettől valószínűleg jobb lesz.Melegebb tenger stb.
A boltok,tavernák,disco addigra tuti minden nyitva lesz!Teljesen jó időpont a július a pancsihoz meg a kiránduláshoz is.És abban az időben már lesznek bőven sztem.
A Kalóztanya addigra nyitva lesz és a túra is menni fog! Az időjárás ettől valószínűleg jobb lesz.Melegebb tenger stb.
A boltok,tavernák,disco addigra tuti minden nyitva lesz!Teljesen jó időpont a július a pancsihoz meg a kiránduláshoz is.És abban az időben már lesznek bőven sztem.