Erezzetek majd jol magatokat!
Szeptember 6.an en is megyek a Giotisba.
Jo fakultativ kirandulasok vannak, nalam is alakul mar a programterv.
Most megyek 4. szerre az Olimposzi Rivierara, de Athent meg en sem vallaltam be innen.Jovore lentebbi reszre szeretnek menni, majd onnan.
Amúgy - vagy csak én vagyok telhetetlen - fakultatív programokat nem sokat találtam. Három-négy lehetőség közül választhatunk.
A Te programtervedben mi szerepel? Már ha nem vagyok indiszkrét? Hová érdemes elmenni a környéken? Vagy egy kicsit túl? A barátainknak megmondtuk, hogy a thesszalonikia piacra bevisszük őket haza felé úton. Szerintem ezt látniuk kell, ja és érezni... khm.
Az a gondom az utazással, hogy én már holnap indulnék, elegem van a melóhelyemből, minden napra jut valami, amiért idegeskedik az ember. Már menekülnék egy kicsit messzire innen. Rám férne már nagyon.
Majd ha kiértünk, próbálok majd' minden est, vagy épp szieszta ideje alatt bejelentkezni ide a fórumra, hogy tájékoztassalak benneteket erről-arról. Mikor Pargan voltunk, ott is ezt csináltuk. Beültünk egy koktélt elszürcsölni és közben meg írtam.
#2071502013-07-19 21:08:40 Válasz a #207043. hsz-ra
Szia dtina!
Nem vagy indiszkret a kerdeseddel!
Nalam az idei terv?Szivem szerint Waterland es a Kalozhajo kivetelevel mindenhova elmennek! A Kalozhajo is jo, de nekem az olyan hajos kirandulasok mint Corfu, vagy Skiathos jobban tettszenek.Ebben az evben a Meteorak, Corfu, Thesszaloniki a terv, es ha meg belefer anyagilag Skiathos, de ez utobbi kizarolag a Paralia Tours szervezeseben!Mint Krisztacska irta ok az Elizabeth hajostarsasaggal es Kosztasz- kapitanyal mennek, en 2000 -ben veluk voltam, es fantasztikus volt!Tavaly masik irodaval voltam es meg is bantam... Budanak igaza van, ha a 729-731 oldalakon visszaolvasol min. van annyi, amennyit irt, persze attol is fugg, hogy titeket mi erdekel, mit szerettek jobban.En voltam mar a Meteorakon, Thesszalonikiben, Olimpos-on, Kalozhajozni, Skiathoson, igaz 1997ben es 2000ben, igy azert mennek ujra.
En is nagyon mennek mar, de sajnos van meg 49 nap!
Sziasztok! Az lenne az én problémám,hogy néztem időjárás előrejelzést, és napközben még írja a 30 egynehány fokokat, de estére van hogy 19 fokot ír. :S jóformán akkor este valóban hűvös van,és kell meleg ruha is? :S Köszönöm!
Zsuzsika1989 az bizony hatalmas probléma. A 30 fok a nappali maximum ami kb 12-15 óra között van. A minimum 19 fok viszont hajnali 4-5 között mivel a minimum hőmérséklet általában akkor szokott a legkevesebb lenni hajnalba. Este olyan 25-27 fok van
Nem kell aggódni nincs este annyira hűvös hogy pulcsi kellene!Napközben nagyon meleg van és az este sem hül le!de a buszra ill. a kocsiba úgy is pakolsz pulóvert ,az doszt elég!
Sziasztok!Mi idén szeptemberben megyünk Paraliara a Ricki apartmanba.
Kérdésem az lenne,hogy milyen maga az apartman milyen messze van a parttó?Milyen jó hely van ott a közelében?Ha erkélyes akkor onan lehet e látni a tengert?És hogy a templomtól merre felé esik az apartman?
Röviden ezekre a kérdésekre várnám megtisztelő válaszotokat.
Köszönöm szépen és mindenkinek kivánok jó nyaralást.
Illetve az Olymposzi kirándulás érdekelne még, mert ott még nem voltam. Mennyit kell itt pl gyalogolni? Megéri-e? Illetve aki volt, mesélhetne is róla, nagyon sokat segítene
Idén megyek 4x, de most is át fogok menni OB-re, a white rose-ba kajálni, imádok ott enni.
Monyi, ha haza értél majd egy-két infóval meglephetnél. Valami élménybeszámoló félével.
Tényleg, amit még nem kérdeztem. A part medúzával mennyire "ellátott"?