A Bakas apartman pontos helyét meg tudnátok nekem mondani?
A google térképen láttam nagyobb-gondolom fizető-parkolókat! Erről tudnátok valami infót, h mennyibe kerülnek?
Köszönöm!
Jajj, még pár nap is indulunk. Beszámolómat ajánlom mindenkinek, mi 2011-ben 2 hetet töltöttünk Pargán, egyénileg. Nagyon sok környékbeli helyre el tudtunk menni, ebben nagy segítség volt egy Parga-s térkép is, melyen a környékbeli települések látnivalói is jelezve vannak. Egy kicsit izgulok, mert láttam, hogy a Grand Tours-nak 10 apartmanja van. Nem fog Parga elSartisodni?
Az iskola udvarán és a domb tetején találkoztam nagyobb parkolókkal, de sehol sem kellett fizetni, viszont helyet is nagyon nehéz találni.
Ha a Lichnoson lesztek, a kempingnél lévő teraszos étteremben szerintem egész jó a kaja, érdemes megejteni ott egy ebédet. Három helyen ettem grillezett csirkemellet, de magasan az ottani viszi a pálmát. A híres Sakisban készült a nyomába sem érhet.
Igen vasárnap, hajnalban. Pontosan nem tudom, nagyon tartunk a török vendégmunkásoktól.
off
Tavalyelőtt belefutottunk Röszkénél (hajnalban). 3 óra plusz várakozás. Lehet, hogy felhívom este 10 körül az határ forró drótját - 30/466-1021, és rákérdezek, hogy mi a szitu, de a Facebook-on van "határfigyelők" oldal. Ott elég sűrűn írnak ki infokat, jobb, mint a police.hu.
on
Köszönöm Gudli, igen próbálok majd írni, bár szerintem hasonló lenne. Inkább fotókkal kellenne bűvészkednem. 2011-ben cca. 1000 db képet készítettünk, de sajnos egyet se tudtam feltenni.
üdv..:Zsófi
Pargát mi is imádjuk. Szerintem sok újat tud még nyújtani. Biztosan fogtok találni új, általatok még fel nem fedezett helyeket. Mi is ide szerettünk volna menni, de nem jött össze. Így aztán lett egy Zakynthos. Aggódtam, hogy fogja-e űberelni. Így utólag azt mondom, hogy nem jobb, nem rosszabb. Más! De azért Parga a szívünk
csücske marad!
Sziasztok! Mi vasärnap indulunk Pargara es onnan toväbb Lefkadära.Az lenne a kerdesem,hogy Pargan tudtok esetleg reggelizö helyet ajänlani? Jellemzö ott egyältalän? Kretän rengeteg volt,de erre meg nem järtunk. Köszi elöre is