Szétszedték és újrahasznosították. Szó szerint! Először is Mc'Donalds felírattal találkozhatunk a központban rögtön a szökőkútnál lévő kisbolt tetőjén. Ugyancsak ez a látvány fogad a kikötőhöz közeli kis trafik tetőjén. Régen volt, mára már csak az emléke maradt. Recycling!!!!
Duna22 Neked is köszönöm a felvilágosítást! Thessalonikibe amúgy is készülünk, azt nem lehet kihagyni, nem lehet megunni sem. Ha nagyon akarnak Mekizni a kölkök, akkor majd ott megkeressük.
Sziasztok! Már napok óta ezt a fórumot olvasgatom és képeket nézegetek! Sajnos a mi leendő apartmanunkról nem találtam véleményt, esetleg valaki innen volt már az Anesis apartmanban?
Itt a tavalyi, összevágott videóm paraliáról + benne van 2 fakultatív kirándulás is. Az idei még nincs teljesen kész. Szerintem sok kérdésre választ ad
Pár éve mi is megcsináltuk ezt a túrát.
Mi úgy csináltuk, hogy a párom kisétált a buszparkolóba, és felírta az Athenba tartó buszok rendszámát. Adtunk nekik egy óra előnyt, és a saját tempónkban autózva Athen előtt behoztuk őket. Bementünk utánuk a pireuszi kikötőbe, az olimpiai stadionhoz, és az Acropolishoz, onnan átváltottunk a saját fakultatívra.
Előny: A buszosok ismerték az útvonalat és a parkolási lehetőségeket, így nem kellett keresgélni.
Hátrány: korai indulás.
Kisvacak köszönöm, mi is hasonlót agyaltunk ki. Remélem összejön. Ha meg nem, akkor majd jövőre.
Sajna egy hét alatt nem igen lehet mindent bezsúfolni, főleg úgy, hogy barátaink még soha nem voltak görögben, ezért szűrni kell a fakultatív programjainkat.
Ha valaki volt már a Giotis Apartmanban, kérem írja már meg, milyen felszereltségű volt a "konyha" része. Olvasgattam a többi fórumokat is, ott egy pár bejegyzésnél szerepel,hogy két tányér, egy fazék és ennyi. Na most nem ártana tudni, mert akkor azt is kell még raknom. Bár eddig mindig vittünk pluszként, biztos, ami biztos. Köszönöm!
Tudna valaki segíteni, hogy ha a skiathos-i fakultatív programra szeretnénk menni, melyik utazási irodát válasszuk Parálián? Valamint tudnátok képeket mutatni, hogy melyik partszakaszra visznek ott minket strandolni? Köszi
A napokban linkeltem be a tavalyi videóm, abban vannak skiathos-os részek is.
Mi a discount travel-lel mentünk, 26 euróért, nagyon élveztük. Körbevittek a szigeten, csodás volt. De itt pl sokaknak nem tetszett, mert nincs táncolás a hajón.
A Kostas-kapitány hajójával is mentem, amilyeken van tánc. Az viszont nem vitt minket körbe a szigeten.
Sziasztok!
Utazik valaki Paraliára jövő hét hétfőtől, azaz aug. 12-től apollon travellel? én a párommal utazom és szívesen csatlakoznánk egy fiatal társasághoz
Valaki nem tudja véletlenül, a Rena apartman rendelkezik csomagmegőrző szobával? a segítségetek előre is köszönöm