Potideán voltunk 2 éve, a Neckermann szervezésében, de saját autóval. A városka elég zsúfoltnak tûnt," keveréke Sartinak és Nei Porinak." A parton sokféle üzlet, étterem, a csatorna felé sétálva este pici vidámparkszerûség mûködött, a parton este kis bóvlis kirakodóvásár volt.
Vannak napernyõs, nyugágyas részek a parton, a part homokos, viszont a vízbe befelé bazi nagy kövek voltak. Itt a csatornán kívül túl sok látnivaló nem volt, de egyszer érdemes kisétálni a kis hajókikötõig.
Itt is kérdeztek Kassandráról, tehát jó helyen válaszoltál. Viszont olvasva az elõzõ hozzászólásokat, valószínû, hogy Edo nemcsak itt kérdezett a félszigetrõl.
Szia!
A Szikra tours a Bella tours utoda.Ha azt nyujtja mint a Bella akkor valószínû,hogy nem fogtok csalódni.Mi 2x voltunk velük és mindig korrektek voltak.
Szia!
Hát igen, folytatják a munkát csak más néven. A tulaj ugyanaz, csak most a lánya nevén megy az egész. Bátor aki velük utazik, feltéve, ha elviszik õket.
A Szikra tényleg a Bella utóda? Ugyanaz a tulaj, csak más néven fut az iroda?
Mert ha igen, akkor ezt elég felháborítónak tartom. Szerintem nem helyes, hogy ezt a magyar jogrendszer megengedi! Hogy egy csõdbe ment utazási iroda emberei egy év múlva ugyanúgy folytatják, mintha semmi sem történt volna! Hol van itt az utasok védelme?!
Nekem már Pesten az utazás kiállításon gyanús volt az iroda. Mondtam is a barátaimnak, hogy ez tuti a Bella Tours utódja, mert a katalógusok/ a szállások/üzletpolitika teljesen megegyezik.
De most h.apcinak köszönhetõen ezzel igazoldódott is a feltevésem.
Most is ugyanazt csinálják, mint tavaly: pár nappal az út elõtt illetékkel együtt bagatell összegért lehet menni nyaralni.
Bár a tavalyihoz képest lényegesen kevesebb útjuk van.
Én nem hiszem, hogy bevállalnám, habár a megboldogult Bellával semmi bajunk nem volt.
Talán elsõ évben nem mennek csõdbe