#1966132012-12-09 15:21:40 Válasz a #196611. hsz-ra
szoval last minute-ban szeretnétek menni? tavaly szeptember elején még nem volt szabad ut,elöre nem tudni hogy mit hoz ez az év,ha sok a jelentkezö akkor nincs szerencsétek,mi az idén augusztus végén csak Anettéknál találtunk egy utat,az ibusz valami miatt nagyon drágán akart adni egyet a dimitrába pedig az tavaly tetszett és jo áron volt,de azt nem kértük és másoknál sem volt,ez van ennyire népszerü nei pori még
Pinga de te tedd hozzá elindultatok kocsival. Féluton haza jottetek majd rá 1-2 hétre indultatok busszal. Tehát levonva a következtetést lehet utat találni csak minél közelebb az indulás az esély annál kevesebb....
#1966152012-12-09 16:18:53 Válasz a #196614. hsz-ra
mi kimondottan csak egy idöszakot néztünk,augusztus legvége és szeptember eleje,az akcios lehetöségeket folyamatosan figyeltük mert hátha összejön egy apartman jo áron mert akkor egy hét kemping és egy hét apartman lett volna mint tavaly,ebben az idöszakban nem igazán voltak helyek,sokan inkább a nyár végén mennek amikor már nincs akkora forroság,söt ha lett volna jo áron buszos ut akkor nem is indultunk volna el kocsival,hanem inkább két turnus busszal
#1966182012-12-09 18:29:04 Válasz a #196612. hsz-ra
Kösz Unic! Igazad van, rosszul írtam! Sajnos nincs más választásom mint reménykedni, hogy szerencsénk lesz! Le akartam foglalni már január elején a Dórában úgy, hogy 5-en megyünk de a legkisebb lányomra nem kéne fizetni. De sajnos nem merem. Nem akarom elbukni a foglalót!
#1966192012-12-09 18:33:24 Válasz a #196613. hsz-ra
Pinga, köszönöm a válaszod! Reménykedek azért!! Ha meg nem lesz Nei Poriba hátha lesz máshová. Bár akkor megint nem jutok el oda ahova szeretnék! NEI PORIBA!!!
#1966202012-12-09 18:39:13 Válasz a #196615. hsz-ra
Nekünk június második fele ami szóba jöhet! Nem tudom árban, hogy járunk jobban. Ha most lefoglalnám akkor ötünkre 150.000 ft lenne (busz+szállás) De úgy, hogy ultra first minut ár és a kislányomra csak a buszt kellene fizetni, a Dórában van ez a 4+1-es kedvezmény. Szerintetek találok last minutot majd ilyen árban? Lefoglalni nem merem, mert ha pont akkora tűznek egy tárgyalási időpontot akkor buktunk 60.000 forintot.
Vikuska. Tavaly a last minute utak 44000 ft/fő volt átlagba és itt nem tudom pontosan,hogy számolják a két személyesnél többet. Ha minden személyre 44000 ft-ot számolsz akkor rosszul jársz. De valószínűbb, hogy ugy számolják ki, hogy szállás az adot személy létszámra plusz a busz díj. Ez csak feltételezés. Jobban jársz ha bemész az Apollonba megkérdezni vagy emailen.
Nincs. Én július 31-től augusztus 7-ig voltam a Dorába. Az utolsó két nap 42-43 fok volt. Az éjjel nyitva volt az erkély ajtó és egyáltalán nem lehetett érezni,hogy kellett volna. Nekem nem hiányzott de másnak se akik ott laktak az adott időbe.....
#1966312012-12-11 17:41:55 Válasz a #196623. hsz-ra
Köszönöm szépen Unic!!! Majd látjuk, ha másképp nem megy elhalasztjuk egy évvel. Bár nagyon nem örülnék ha azt kellene tenni! Idén nyáron is nézelődtem last minut utak terén, de sajna az árak nem jegyeztem meg!
Szervusztok!
Most megyünk először Nei Poriba. Az Apostolos apartmanházban lesz a szállásunk. Tudna valaki segíteni, hogy merre található? Valahol olvastam, hogy a Fotinivel szemben van. Térképet már találtam, de ott nincs feltüntetve se az Apostolos, se a Fotini. Ha valaki ismeri az apartmant, nagyon örülnék, ha elmondaná a véleményét. Előre is nagyon köszönöm. Üdv. Éva
#1966342012-12-12 00:06:43 válasz a #196632.hsz-ra
Szia Évuska!
Én idén és tavaly is a Fotini-ben szálltam meg.A Térképen amit láttál ha vannak utcanevek,könnyen beazonosítható.
A Samaraki úton a Zorba út és az első kereszt utca között található az Apostolis és vele szemben a Fotini. Csendes,nyugis környék és a tenger
Kb ;200-méterre van.Vannak Marketek a környéken ahol minden megvehető.