Szia Évuska!Tavaly Pinga készített egy térképet ahol szinte minden apartman rajta van!Keresd meg itt a fórumon vagy kérd meg Pingát tegye fel még egyszer,úgyis aktuális lesz lassan.
Örülök neki hogy nem mondtál le arról hogy megint csak Nei poriba legyél a nyáron!!!Mert hát azért csak te vagy a szelleme, mi lenne velünk ha pont a szellem nem térne vissza?
Természetesen nem állt és nem áll szándékomban lemondani Nei Pori- ról!
Életem szerves része lett. Ketten, vagy egyedül még nem tudom, de az biztos ott leszek Júniusban a megszokott időben. Külső tényezők befolyása nélkül.., addig meg majd itt a fórumon "elütöm" azt a kis időt. A GRAND TOURS-al megyek az idén, elég kedvező feltételekkel utaztatnak.
Szia Szellem Én is komolyan gondolkodok a Grand Tourson Korfura. Az oldalukon van olyan kalkulációs ár. Megfelel az az összeg amit kidob a kalkulácio? Itt Szlovákiába is közvezótíttenek a Grand Toursnak. Kértem árajánlatot és 1 személynek kidobtak 165 000 ft-ot. Míg a kalkulácionál kijön 100 500 ft-ra egy személynek. Valós a kalkulácios ár vagy sem?
Az ember bizakodik, "a remény halat esszük meg utoljára"! De az emberek nem egyformák, szerintem mindenki magából indul ki.
Nei pori mindenkit szeretettel fogad, és mindenki előtt szabad az út.
Szia Pinga! Nálatok nem számít hogy nem tudjátok hogy merre,mert az úgyis mire kell minden flottul kialakul!Így volt ez az idén is ,mennyi minden közbe jött a kezdet kezdetétől és a végén csak ki jutottatok ti is!
kocsival biztosan nem megyünk vagy legalábbis ezzel nem,de nem is tervezek most másikat venni,természetesen jol esne augusztus végén egy lubickolás a sos lében,februárban érkezik az unoka,nekem valahol még gyakorolnom kéne a nagypapi beosztást is,már megint az utolso pillanatra marad a döntéshozás,viszont ha megnö kicsit már a törpe akkor vele mindenképpen szeretnénk nei poriba menni
Sziasztok!
Az én unokám 2006.03.08.-án született és már akkor évben kint voltak vele a gyerekek, júniusban Nei Poriban! Semmi gond nem volt vele, mintha ott született volna.
Én viszont szeretem előre megtervezni a dolgaimat hogy minden flottul menjen......ha a teremtő is úgy akarja. Az idei évben már júniusban ott leszek......bármi áron, és nem engedem, hogy az "időjárás" közbe szóljon.
Hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni.
Üdv mindenkinek a szellem.