Tudod a szükség nagy úr Mivel még júliusban megyek vissza Görörghonba a munkámat pedig sajnos elveszítettem, kénytelen voltam spórolni
De tényleg ki lehet jönni ha odafigyel az ember. Ha nem olyanok mint én, hogy minden hülyeséget összevásárol, meg mindennap tavernában eszik és elmulatozza az euróit, akkor kevesebből is kijön
Természetesen én is ilyen vagyok, a kaja, mert a hasamat szeretem, ez látszik is rajtam, a magam 140-kilójával, és 160-cm-el, de majd az idén lefogyok sokat úszok a súly felesleget ott hagyom.
#1863342012-06-04 21:47:05 Válasz a #186323. hsz-ra
Szia Sancho!
Tényleg nem fér egy zabszem a fenekemben a repőlő miatt, és szerintem minden percét élvezni fogom! Ha Zakynthosra repítene Fortuna mivel én hamarabb megyek, Kapsz illetve kaptok egy klassz élménybeszámolót!
Üdvözlettel, Judit!
#1863352012-06-04 21:48:28 Válasz a #186330. hsz-ra
Gyula!
A kaján is lehet spórolni, mert ha nagy a meleg akkor nincs is kedve annyira enni az embernek Ráadásul egy jó kis gyros el tudja telíteni az embert egy egész napra persze a Mythosok számát nehéz csökkenteni
#1863382012-06-04 21:54:42 Válasz a #186334. hsz-ra
Szia Judit
Én már elég sokszor ültem repülőn, de a végén már nem szerettem. Neked hidd el nagy élmény lesz Az elején olyan, mintha busszal mennél ugyanúgy rázkódik és zörög
Én Sartiról adtam beszámolót és nagyon várom, hogy Te mit mesélsz majd
#1863392012-06-04 21:55:00 Válasz a #186324. hsz-ra
Szia Wucy!
Azt még nem tudom hogy melyik sziget lessz belőle, mert az Ibusz Mediterrán Tombolára fizettem be.Kefalónia, Zakythos, Korfu, Rodosz, és Kréta közül valahová. Szerintem kb.két hét múlva már lehet hogy fogom tudni, és akkor feltétlenül megírom.
Azt nem is kérdeztem ma meg, hogy melyik légitársasággal utaztat az Ibusz.
Ha esetleg valaki tudja, írja már meg nekem.Köszönöm
Üdvözlettel Judit!
#1863402012-06-04 21:58:37 Válasz a #186338. hsz-ra
Szia sancho!
Én nagyon vártam már , és örültem neki hogy mikor fogsz írni, és le a kalappal amilyen klassz, és részletes beszámolót írtál! Mégegszer Köszönet!
Jó "Fej vagy" !
Igen, hazaérkeztünk, nagyon jó volt. Már sokmindent leírtam itt a fórumon is, de majd még mesélek. Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy földrengés is volt háromszor. Szerencsére nem túl nagy, de lehetett érezni. Nekem még valami miatt kis foltok jöttek ki rajtam, amik később pattansá szerű izékké változtak és viszkettek, de másoknak is volt ilyen. A patikus bácsi azt mondta, hogy napallergia, amin igen csak meglepődtem, mert alig voltunk a napon, ráadásul nálam jobban kevesen imádják a napocskát Igen, most már anyu is görög fan lett Nagyon tetszett neki minden és szívesen visszamenne még. Nektek is nagyon jó utat és nagyon kellemes nyaralást kívánok, aztán ha hazaértetek, egyeztetünk és átszaladunk majd egy kis eszme cserére
Száz százalék, hogy nap allergia volt egyszer nálam is jelentkeztek ezek a tünetek. Létezik rá egyébként gyógyszer, de a nevére nem emlékszem.
#1863432012-06-04 22:13:59 Válasz a #186340. hsz-ra
Szia Judit!
Jaj de drága vagy köszönöm Igyekszem mindig mindent leírni amit tudok, bár szerintem az előző beszámolók jobban sikerültek. Természetesen Zakynthosról is írok majd beszámolót, remélem az megint humorosabb lesz, akár csak az előzők. Anyukámmal nem lehetett annyira vicces helyzetekbe kerülni, bár így is volt néhány Elég ha csak eszembe jut a görög est.