Abszolút nem ellenkezésből mondom, de egyelőre maradni kéne a nagy biztosítótársaságok, vagy legfeljebb az Autóklub által nyújtott assistance szolgáltatásoknál.
Addig, amíg itt a fórumon 10 ember meg nem erősíti, hogy igen, ez a cég nemcsak a pénzt szedi be, hanem baj esetén tényleg segítenek, addig az ilyen szolgáltatásokat a pilótajáték kategóriába lehet sorolni.
OFF, de én a Sample Central-al szívtam meg, nem sokat ígértek, de legalább azt se teljesítették Jó, azon sokat nem buktam, de azóta az ilyen "fizess előre, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz" jellegű szolgáltatókat messzire kerülöm
#1902242012-07-05 18:04:10 Válasz a #190223. hsz-ra
Igazad van! De akinek 11 éves az autója ő milyen biztosítás kössön? A biztosítok tudtommal csak 10 éves korig kötnek szerződést... Esetleg valami ötlet?
#1902282012-07-05 18:35:38 Válasz a #190223. hsz-ra
Igy van, nincs más választása annak akinek 10 évesnél idősebb az autója... Nem védem őket, mert nem ismerem ezt a céget közelebbről, de a honlapját jobban megnézve nem tűnik pilótajátéknak. Elvileg egy ír cég a Generali csoport tagja, és tisztességesen le van írva a Szerződési Feltételek oldal.
Igazad van! De akinek 11 éves az autója ő milyen biztosítás kössön?
Sajna akinek 10 évesnél idősebb autója van, annak pillanatnyilag nincs más választása.
A magyar autó-életkorokat tekintve elég nagy hiba a biztosítók részéről, hogy nem kínálnak assistance jellegű biztosítást 10 évnél idősebb autóra, mert szerintem lenne értelme...
Üdv. a fórumozóknak. új vagyok az oldalon, illetve eddig olvasgattam csak most regisztráltam Nagyon sok hasznos információt kaptam eddig is. hála és köszönet az útleírásokért, az autópályákról, tankolásról, bankkártyákról írtakért. de van néhány dolog amiről nem nagyon irtatok, igaz elég spéci és egyedi az én utazásom. Mi a párommal nagy kempingezők vagyunk. Van lakókocsink és idén a görög tengerhez szeretnénk leutazni vele. Nem nagyon erős az autónk és mi max. 80-90 km/h-val tudunk haladni. Vannak ilyen lassú járművek a szerb, macedón utakon? Zavarni fogom a forgalmat? Olvastam ha engem előznek húzódjak a leállósávba. Akkor én gyakorlatilag nonstop ott mehetek??! Nem vagyok teljesen kezdő, voltam már horvátban, olaszban ( Rómáig), osztrák autópályákon a lakókocsival, de ez azért más lesz. Egy kicsit aggódok. Vannak-e hosszú meredek emelkedők, szerpentinek? 2 hétre mennénk és többszöri táborozással esetleg Athénig is lemennénk. Minden ezzel kapcsolatos információt köszönettel veszek József
#1902442012-07-05 20:16:34 Válasz a #190239. hsz-ra
Szia!
Nem kell megijedni! Az autópályák minősége nem mindenhol éri el, még az itthon megszokottakét sem. Arra is vannak lassú járművek (bácsika a taligával , megpakolt kamionok, stb...) Na meg az útfelújítások miatt sem lehet mindenhol menni úgy, ahogy szeretnénk. Tehát nyugi! Arra érdemes odafigyelni megterhelt autóval, amit mi tavaly megszívtunk nagyon. Útfelújításnál végig volt rakva 80-60-40-es táblákkal az egész út. Majd jött egy 120-as tábla és megindult a kocsisor. Viszont száz méterre a fenti táblától abbahagyták az út felmarását. Kb 15-20 cm-s szintkülönbségre hajtottunk rá sorban nagy sebességgel, majd 20 méterrel arrébb lehuppantunk róla. Kapott a futómű rendesen!
#1902602012-07-05 23:04:30 Válasz a #190239. hsz-ra
Szia!
Mi is voltunk hasonló helyzetben,bár szerencsére nem olyan gyenge autóval. Igazából nem lesz nagy probléma szerintem,bár van azért néhány nagyobb emelkedő,leginkább Szerbiában és autópályán,tehát remélhetőleg nem nagyon fogsz mást hosszan akadályozni. Leginkább Nektek lesz idegölő a dolog,mást nem hiszem,hogy komolyabban érdekelni fog. Arra számítani kell,hogy a határokon jobban belenéznek a lakókocsiba,de egyébként semmi komoly. Szerintem idegölő nagyon ennyi az összes probléma!
Van lakókocsink és idén a görög tengerhez szeretnénk leutazni vele. Nem nagyon erős az autónk és mi max. 80-90 km/h-val tudunk haladni. Vannak ilyen lassú járművek a szerb, macedón utakon? Zavarni fogom a forgalmat?
József, József, lakókocsit vontatva a megengedett maximális sebesség 80 km/h az autópályán. Ennél gyorsabban nem is mehetsz
Sziasztok!
Jövőhét végén (juli 13) indulunk lakókócsival szerbia macedonia görögország útvonalon.Ez lesz az elsö utunk oda:)Ugy látom ,vagytok itt páran igen sok tapasztalattal.Azthiszem pont a vendégmunkások is ekkor fognak nekiindulni!?Jobban járok ha rögtön bácsalmásnál megyek át a szerb magyar határon?A görög-macedón határon van eu sáv és elöre lehet menni?Az autom gázos ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?Köszönök elöre is minden segitséget:)