Szia josza2!
Kösz a bíztatást. A csótányokról a Nei P.topicban olvastam., azt mondták a partot ott is takarítják de én a 2-hét alatt nem találkoztam ilyesmivel egyszersem. Az is biztos, hogy szemetelés és a csikk eldobálása--ott hagyása -- mi nyaralók ill. dohányosok tehetünk róla. Számomra az a fontos, hogy tiszta legyen az apartman és a part is elfogadható legyen a többi már rajtunk múlik.!!! Nagyon várom az indulást de most még oly messze van !!! Addig még sokat fogunk levelezni!
Köszönet a sok írásért Stavrosról. Szinte szenvedélybetege vagyok már Göröghonnak. Apollon travellel megyünk az idén. Tavaly a Kalandozás travellel Nei Poriban, 3 éve Németh travellel Paralián (nem volt zökkenõmentes a buszozás velük, a többi jó volt), 4 éve Evia szigetén
Pefkin voltunk. Athént, Skiathost és az Olympost már meghódítottam. Idén egy lakatlan sziget, és Kavala, Thassos kirándulás a cél. Bízom benne, hogy lesznek még mert az utolsó héten megyünk. Ilyenkor sokkal gyorsabban átjutni a határokon és a kisfiam elõször jön, így minimálisra kell csökkenteni a lehetséges menetidõt.
Sok jót olvastam Stavrosról. Eddig mindegyik apartmanunk jó volt, tiszta és barátságos.
Gratula minden szülinaposnak!!!!! Nekem is sikerült betöltenem a 31-et négy napja.
Véleményem szerint sok ez a 300m de mi választottuk majd megbirkózunk vele.
Stavros apartmanjai a hosszan elnyúló part közelében vannak, csak maga az eredeti falu van fenn a domboldalon, de oda nem szoktak utasokat rakni. Amúgy meg meglátod, minden közel van mindenhez, mindenhol van nézegetnivaló, észre sem veszitek azt a kis sétát!
Legfeljebb akkor fogsz többet gyalogolni, ha inkább egy távolabb lévõ partrészt néztél ki magadnak, de amúgy a tenger mindenhonnan elérhetõ pár perces sétával.
Szia Márta
Ne izgulj az IRIS nem a hegyen van nem sok a 300 méter ahogy irták neked több partszakasz is van Igérem csinálok neked képeket áprilisban ha kimegyek azt is megszámolom hány lépés a part az Iristöl illetve hány perces séta.Nem fogok szaladni csak sétálni.
Szia Kéty!
Nagyon rendes vagy ha küldesz képeket és akkor friss infóval tudsz nekem beszámolni. Mikor jössz haza ha áprilisba mész?
Mindent deríts fel!!!
Köszi!
Kedves Márta!
Mindig annak segítünk, akinek szüksége van rá.
Igen, most csak a hozzám hasonló elvakult Görögország imádók vannak jelen. Nelünk már az is jó, ha egyáltalán szóba hozhatjuk Görögországot.
A fórum igazából február vége felé fog feléledni, akkor pezsegni fog az élet itt.
Szia Cilla!
Igazad van még annyira korán van !!! Mi tavaly márciusban foglaltunk és csak akkor találtam meg a Fórumot. Most viszont már 2 hete befizettünk és így hosszabb lesz a várakozás., meg az idegeskedés és izgalom!
Szia Kéty!
Nem is hisszed mennyire örülök ennek. Majd a képeket és az infót is küldheted az emailomra. Hogy-hogy ilyen korán mész ? ez nyaralás vagy valami más?
Sziasztok!
Abban kérem a segítségteket, hogy a Fórumon is és a Hellaszon is másképpen vagyok regisztrálva. Hogyan lehet a kettõt összehozni 1 név alá!!!
Sziasztok!
Abban kérem a segítségteket, hogy a Fórumon is és a Hellaszon is másképpen vagyok regisztrálva. Hogyan lehet a kettõt összehozni 1 név alá!!!
Ezt a hozzászólásod nem ebbe a témába kellett volna beírni! Hanem ide: Téma
Ezentúl a neved mindkét helyen "T.Márta".
Bocsika, hogy még csak most válaszolok, de még én sem nagyon ismerem ki magamat itt a Fórum rendszerben. Most találtam meg a leveledet amit az én levelemre válaszoltál. Én jún. 13-án szeretnék menni, de még nem voltam befizetni, azt hiszem a héten bemegyek az utazási irodába, mivel nagyon meglepõdtem, hogy már ilyen sokan be is fizették az idei útat, sõt olyat is olvastam, hogy már nincs ott hely, ahol tavaly voltak!
Írod a csótányokat. Én ilyennel még soha nem találkoztam. Szúnyogokkal igen, de arra már minden évben felkészülök, viszek riasztót, és jöhetnek, mert nem találnak meg.
Az úttól félek egy kicsit, mivel egyedül még soha sem voltam, de ha már ott leszek az mindenért kárpótolni fog.!!!
Érdemes lesz átmennetek Vrasnára, és Asprovaltára is, biztosan jövõre oda akartok majd menni, mivel annyira fog tetszeni.
Na megint elég sokat írtam, üdv. Boka (Kati)