Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 11266
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198849 Üzenet linkje2013-02-09 14:23:44  Re:

Thomasz írta:
Szia neipori!
Írtam privát üzit.

Szio Thomasz. Nem kaptam meg, de irtam privi

# 11267
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198850 Üzenet linkje2013-02-09 14:48:52  Válasz a #198849. hsz-ra Előzmény #198849

Szia Jamasz

Hogy vagytok? Esett nálatok jo nagy ho mint tavaly? Nálunk már lehet hogy a jövö héten beállit az unoka, nagy az izgalom icon_biggrin.gif

# 11268
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198853 Üzenet linkje2013-02-09 16:17:22 

Akkor nagyon boldog nagyapa leszel!!!!Hát kívánok jó egészséget mindenkinek,és az örömbe ne felejtsd el velünk is közölni ha megérkezett a kis jövevény!
# 11269
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198854 Üzenet linkje2013-02-09 16:26:14 

tallér írta:
Akkor nagyon boldog nagyapa leszel!!!!Hát kívánok jó egészséget mindenkinek,és az örömbe ne felejtsd el velünk is közölni ha megérkezett a kis jövevény!

Természetesen átadom mindenkinek ,köszi icon_lol.gif

# 11270
Évuska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
242 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198855 Üzenet linkje2013-02-09 16:38:38 

Szia jamasz!

Először megyünk Nei Poriba. Több száz oldalt visszaolvastam itt a fórumon, de az Apostolis apartmanról nem találtam semmit. Egy kedves főrumozó annyit írt, hogy a Fotini házzal szemben található. Az Apollon Travelnél foglaltuk a szállást.
Náluk is ettől az évtől szerepel ez a szálláshely. Kérlek, ha tudsz róla valami információt, légy szíves írd meg. Segítségedet előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Éva

# 11271
Thomasz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198861 Üzenet linkje2013-02-09 18:45:58  Válasz a #198849.hsz-ra

Szia jamasz!

Írtam privit.

# 11272
Kariapus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
137 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198863 Üzenet linkje2013-02-09 21:58:46  Válasz a #198855. hsz-ra Előzmény #198855

Apostolis Nei Poriban ,de a googleba írva több dolgot találsz..

A déli végen van..

# 11273
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198864 Üzenet linkje2013-02-09 22:22:42 

kovnita írta:
Sziasztok!

Mi is Nei Poriba tervezzük az idei nyaralásunkat, ha minden jól megy (2 felnőtt+2 gyerek). Munkatársam volt ott a gyerekekkel, ő ajánlotta. De megmondom őszintén, hogy most egy kicsit elbizonytalanodtam. Gyorsan elolvastam egy leírást, az elsőt amit találtam, és hát nem éppen szép képet festett le a településről. Pontosan azt írta, hogy koszos a tengerpart, a víz sem kristálytiszta, mint ahogy itt sokan állítják, minden nagyon drága. Most egy kicsit kétségbe estem. Nem voltunk még a fiúkkal soha külföldön, igazából nyaralni sem nagyon tudtuk, max. 3-4 nap Balaton, így ez lesz az első IGAZI nyaralásunk, de nem szeretném ha ez egész valamiféle szörnyű élmény legyen.
Nyugodt és jó nyaralást szeretnék, amit a fiúk is élveznek. Nyugtassatok meg, hogy nem választottam rosszul. Így is olyan nehezen szántam rá magam a hosszú út miatt -inkább repülős utat szerettem volna. Nagyon nem örülnék, hogy egy fárasztó utazás után csalódás érné a kis családom. Ami a költőpénzt illeti én úgy 700 és 1000 Euro körül gondolkodtam négyünknek, úgy, hogy nem nagyon szeretnék főzőcskézni, ha ott vagyunk, akkor kóstoljuk meg a helyi ízeket. Persze pakolok, majd egy kis konzervet, meg szalámit, de ennyi. Ki tudunk jönni szerintetek ennyiből vagy többet kell terveznem?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Eddig 2x voltunk Nei Poriban, idén ismét ide fogunk menni.
Csak ajánlani tudom icon_smile.gif
Mindig autóval voltunk Görögországban - Nei Porin kívül Sartiban - de az autóúttal sosem volt gond, bírható táv. Idén is autóval megyünk. Jó, mert nem voltunk helyhez kötve, nem kellett bérlésre pénzt költeni.
Amikor 2008-ban 1000 eurót vittünk akkor az mindenre elég volt , majd 2009-ban 650 eurót vittünk és az is elég volt. Ebben az utazás költsége is benne volt. Idén 700 euró a terv

# 11274
Évuska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
242 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198865 Üzenet linkje2013-02-09 22:36:46  Válasz a #198863. hsz-ra Előzmény #198863

Köszönöm szépen a segítséget. Üdv.: Éva
# 11275
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198881 Üzenet linkje2013-02-10 15:34:56 

Szia Pinga! Egyaltalan nem volt ho, sot a tel egesz melegen telt el, szerencsere. Most is 15 fok van.
# 11276
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198883 Üzenet linkje2013-02-10 16:11:37 

jamasz írta:
Szia Pinga! Egyaltalan nem volt ho, sot a tel egesz melegen telt el, szerencsere. Most is 15 fok van.

De jo nektek,nálunk most rendesen havazik,-1 fok is van hozzá, már másodszor kell ma havat takaritani a járdákrol icon_wink.gif

# 11277
Jakab
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198904 Üzenet linkje2013-02-11 14:44:44 

Sziasztok, 2008 óta háromszor voltunk Sartiban.Csodálatosan jól éreztük magunkat.Olyantól érdeklődnék, aki Sartin és Nei Porin is volt, hogy érdemes-e váltani, ha újdonságra vágyunk?Ugyanolyan szép és tiszta a víz? A hangulat? Őszinte gondolatokat kérek szépen.Illetve Sartin sok a jó minőségű, kulturált 2-3 fős stúdió, ilyeneket itt is tudtok ajánlani?Köszike:)
# 11278
Feki73
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198915 Üzenet linkje2013-02-11 20:46:58 

Sziasztok,új vagyok itt nálatok.
Érdeklődni szeretnék,hogy esetleg valami véleményt tudnátok mondani az Odysseia campingről és környékéről.
Görög országba most megyünk elöször juni 20-től 10-napra....
Voltunk már több országba Spanyol,Olasz,Bulgária most viszont Görögre vagyunk kíváncsiak. icon_smile.gif Remélem olyan jó lesz mint a többi nyaralásunk.

# 11279
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198923 Üzenet linkje2013-02-11 23:10:20 

jakab írta:
Sziasztok, 2008 óta háromszor voltunk Sartiban.Csodálatosan jól éreztük magunkat.Olyantól érdeklődnék, aki Sartin és Nei Porin is volt, hogy érdemes-e váltani, ha újdonságra vágyunk?Ugyanolyan szép és tiszta a víz? A hangulat? Őszinte gondolatokat kérek szépen.Illetve Sartin sok a jó minőségű, kulturált 2-3 fős stúdió, ilyeneket itt is tudtok ajánlani?Köszike:)

Szia Jakab!
Bocsánat, hogy én úgy szólok hozzá, hogy én még nem voltam Nei Pori-n, (de idén én is oda készülök), de mivel Sarti mellett legalább 8-10 helyen nyaraltam már Görögországban, és még jó néhány helyen fordultam meg fakultatív kirándulás keretében, így azt mondhatom, hogy nemhogy érdemes, hanem szinte kötelező váltani. icon_smile.gif Annyi, de annyi gyönyörű kedves, hangulatos hely van ebben az országban, hogy ha minden évben máshova menne az ember, akkor is öt élet kevés lenne, hogy mind megcsodáljuk. icon_smile.gif
Szóval, én nagyon bátorítalak, hogy fedezz fel újabbnál újabb helyeket, nem fogod megbánni!
De mindig nyitott szívvel menj, és sose keresd egyik helyet a másikban! icon_wink.gif icon_smile.gif
...és mivel látom, hogy mennyi Nei Pori fan van itt a fórumon, biztos vagyok benne, hogy valamit ez a kis település is nagyon tud... icon_biggrin.gif

# 11280
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#198927 Üzenet linkje2013-02-12 04:36:28 

pévi írta:
jakab írta:

Szia Jakab!
Bocsánat, hogy én úgy szólok hozzá, hogy én még nem voltam Nei Pori-n, (de idén én is oda készülök), de mivel Sarti mellett legalább 8-10 helyen nyaraltam már Görögországban, és még jó néhány helyen fordultam meg fakultatív kirándulás keretében, így azt mondhatom, hogy nemhogy érdemes, hanem szinte kötelező váltani. icon_smile.gif Annyi, de annyi gyönyörű kedves, hangulatos hely van ebben az országban, hogy ha minden évben máshova menne az ember, akkor is öt élet kevés lenne, hogy mind megcsodáljuk. icon_smile.gif
Szóval, én nagyon bátorítalak, hogy fedezz fel újabbnál újabb helyeket, nem fogod megbánni!
De mindig nyitott szívvel menj, és sose keresd egyik helyet a másikban! icon_wink.gif icon_smile.gif
...és mivel látom, hogy mennyi Nei Pori fan van itt a fórumon, biztos vagyok benne, hogy valamit ez a kis település is nagyon tud... icon_biggrin.gif

icon_cool.gif Sőt mi több nagyon is tud. 18-éve járok Nei pori-ba, ez nem azt jelenti nem voltam más helyeken, de ez mindenek előtt!!!
Mert Hurrá nei Pori, mert ezt nem lehet megunni. Meglátjátok!!! icon_cool.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 751 752 753 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu