Főszezonban ez tényleg jó ár. Csak a szállás minőségére azért, ha valaki ezt választaná, akkor figyeljen oda. Mi 2011-ben Pargara utaztunk ezzel az irodával (Kalandozás) és akkor a szállásunk minőségével és az utazás megszervezésével is volt probléma. Azóta Parga már nem is szerepel a kínálatukban.
Mi is 2011-ben voltunk a Kalandozás Travellel Pargán és Nei Poriban is. Pargán a Dokosban voltunk. Minden szempotból az egyik legkiválóbb szállás volt. A Kalandozás a Walterrel közösen utaztatott Pargára, mivel a Walter tavaly megszünt, így önállóan nem szerveztek már ide utat, amit nagyon sajnálunk. Nekünk semmi gondunk nem volt sem a szállással, sem pedig a szervezéssel. Ugyan ebben az évben több ismerősöm is volt velük Nei Poriban, de egyik sem panaszkodott, hogy bármi gondjuk adódott volna az utazás kapcsán. Sőt, nagyon is elégedettek voltak. A busz amivel utaztunk hatalmas, tágas és az eddigiek közül egyik legkényelmesebb volt. Nei Poriban a Zefyrosban volt a szállásunk. Néhány apróbb problémánk akadt ugyan, de valamennyit rövid időn belül orvosolták. Pl. Többször egymás után kiégett az ízzó a fürdőben. Nem volt csak egy mélytányér. De miután szóltunk, azonnal intézkedtek. Mivel a ház aljában volt az utazási iroda, többször is betértünk. Mindig volt ott valaki és beszélt magyarul. Larissába utaztunk vonattal. Készségesen közölték a menetrendet. Elmagyarázták, hogy melyik úton jutunk ki legegyszerübben a vasútállomásra. A fényképezőgépben a memóriakártya megtelt. Nem vittünk átjátszót. Levittünk az irodába a laptopot és a fiuk átmásolták a képeket. És még sorolhatám. Mindig kézségesen álltak rendelkezésünkre. Én Apollón-párti vagyok, de minden szempontból vetekedett vele a Kalandozás. Mindkét utazásunkat teljesen a neten keresztül intéztük velük. Minden a legnagyobb rendben volt. Ha kérdésem volt, e-mail-ben elküldtem és mindig egy órán belül megjött a válasz. Nekünk csupa jó és szép élményünk van velük kapcsolatban.
Nekünk a Villa Fiore-ban volt a szállásunk Pargan, de még ilyen pocsék szállásunk mint ott, sosem volt. Először is apartmanként volt hírdetve, de a hűtőn és egy rezsón kívül semmi konyhai felszerelés nem volt. Se edény,
se mosogatós rész. Ha valamit el akartunk mosni a fürdőben volt csak megoldható. Volt egy közös konyha a 3 szinten lakóknak, de edények ott sem, mikró sem csak egy sütő, ami nem működött. A szervezés meg azért volt katasztrófa, mert mi Szegeden szálltunk volna fel a buszra, de a fő busz Tompának ment, értünk, akik Szegeden szálltunk fel egy kis buszt küldtek, aminek a sofőrje nem ismerte az utat Szegedről Tompa felé. Az egyik utas ült mellé és ő írányította, hogy merre menjen. Közben azt hajtogatta, hogy most neki szabadnapról kellett bejönnie és mennyire elege van
Szóval ilyet mi még sem előtte, sem utána nem tapasztaltunk, csak a Kalandozással. Tényleg Kalandozás volt velük ez az utazás.
Nei Poriban nem jártunk, erről nem tudok véleményt mondani.
Az igaz, hogy előszezon nem éri meg ennyiért. Főleg nem május és június eleje, inkább akkor már a júni végén lévő időpont, de a főszezoni ár szerintem elég jó
Sziasztok!
Esetleg valaki tud információval szolgálni arról hogy hol van Nei Poriban a Dias apartmanház és hogy létezik e egyáltalán Rulett elnevezésü apartman és hol van?
Másik kérdés hogy június 15 környékén lehet e már fürdeni vagy még hideg a víz? Tavaly juni végén voltunk akkor már jó volt.
Köszi
[quote="belus978"]Sziasztok!
Esetleg valaki tud információval szolgálni arról hogy hol van Nei Poriban a Dias apartmanház és hogy létezik e egyáltalán Rulett elnevezésü apartman és hol van?
Másik kérdés hogy június 15 környékén lehet e már fürdeni vagy még hideg a víz?
Szio. A Dias apartmanhaz a falu vegen van. Azt hiszem az Apollon szervez oda utakat. Rulett nevu apartmanrol meg nem hallottam. Junius kozepen siman lehet furdeni.
Szia Laci és Julcsi. Még nem érkezett információ a Hotel Alexandrosrol. Mi július 7-én megyünk. Nagyon jó nyaralást kívánunk, és kérlek írjatok egy pár sort a szállodáról. Előre is köszönjük.