Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 1141
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kikike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#106501 Üzenet linkje2009-06-26 07:22:03  Válasz a #106299. hsz-ra

szia cicmarek!

nagyon köszönöm az infót!mindenképpen érdekelne minden kép!!most azon gondolkodunk ,hogy ha az ibusznál lesz júni 14-re last minute ebben az apartmanban akkor azt választjuk.láttuk ,hogy medence nincsen,de a kerbe ki lehet ülni?
csk@hdsnet.hu
ide várom a képeket!nagyon köszönöm!szép napot!
kikike

# 1142
Kikike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#106502 Üzenet linkje2009-06-26 07:24:06  Válasz a #106260. hsz-ra Előzmény #106260

szia!

nagyon köszönöm,hogy kerested nekem ezt a sok infot,erről az apartanról egyik utazási iroda katalógusában sem olvastam,azért még keresem.
köszönöm!
szép napot!

# 1143
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Cicmarek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
207 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#106516 Üzenet linkje2009-06-26 09:24:54  Re:

kikike írta:
szia!

nagyon köszönöm,hogy kerested nekem ezt a sok infot,erről az apartanról egyik utazási iroda katalógusában sem olvastam,azért még keresem.
köszönöm!
szép napot!

Szia!
A Themis apartman közvetlen a Marina Villa mellett található. Mikor mi voltunk senki nem volt ott. A Questor honlapján találsz róla leírást, képet küldök mailbe erről az apartmanról is.

# 1144
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#106523 Üzenet linkje2009-06-26 09:56:51  Válasz a #106478. hsz-ra Előzmény #106478

Mandzsi!

Tavaly Kefalonián az egyik ismerősünk robogót bérelt, de rájött hogy ez nem neki való (félt tőle) és váltottak autóra. Minden megoldható.

És a helyedben itthonról írnék emailt Ithaca-i autókölcsönzőnek, nagyon segítőkészek és ki is viszik neked a kikötőbe. icon_smile.gif

# 1145
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#106527 Üzenet linkje2009-06-26 10:07:54 

Köszönöm szépen a válaszokat. Igen, erre emlékeztem hogy Ithaka-n ahol kiköt a komp, semmi nincs, és gyalog messze van az első város. Utánajárok ennek az autóbérlős dolognak, és hogy esetleg kihozzák-e a kikötőbe, de hát így egy napra bérelve gondolom nem lenne olcsó.
Firkamanó, ha megkérhetlek átküldöd nekem a spéci térképet ahol bejelölgetted a legjobb strandokat? Én is keresgettem már infókat hogy melyik strandot lesz érdemes felkeresni, de kíváncsi lennék Ti miket jelöltetek be anno. Írok privit.

# 1146
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#106541 Üzenet linkje2009-06-26 11:55:39 

Cicmarek!

Feltettem a beszámolód: http://www.hellasz.hu/beszamolok

# 1147
Cicmarek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
207 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#106589 Üzenet linkje2009-06-26 14:44:38 

Jox írta:
Cicmarek!

Feltettem a beszámolód: https://www.hellasz.hu/beszamolok

Szia Jox!

Köszönöm a segítségedet!

# 1148
Sylwie
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#106787 Üzenet linkje2009-06-28 14:06:19 

Sziasztok!

Mi július 14-én indulunk Lassiba az IBUSZ-al, a Marina stúdióban fogunk lakni. Már nagyon izgatott vagyok, legszívesebben azonnal indulnék.
Vaki hallott már valamit erről a szállásról?
Cicmarek írta, hogy a Marina villában volt, talán ott lehetnek egymás mellett.
Érdekelne, hogy mennyire felszerelt, jönnek-e takarítani, adnak-e törölközőt, WC papírt stb. És hogy a klíma működik-e.

A fakultatív programokról azt láttam a neten, hogy a helyi irodák jóval olcsóbban kínálják ugyanazokat a programokat, mint amit a telepített idegenvezetőnél lehet befizetni. Viszont így magyar idegenvezetés lenne. Erről mi a véleményetek?

Jön még valaki július 14-én Kefalóniára?

Köszi, üdv.
Sylwie

# 1149
Drag
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#106804 Üzenet linkje2009-06-28 16:23:33 

Sziasztok!

Sajnos hazaértem:-( . Autóval voltam és csodálatos 10 napot töltötünk a szigeten. Akinek van kérdése tegye fel, priviben és válaszolok segítek amiben tudok.

üdv. Drag

# 1150
Cicmarek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
207 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#106812 Üzenet linkje2009-06-28 17:02:50  Válasz a #106787. hsz-ra Előzmény #106787

Szia Sylwie!
A Marina Stúdió, a Marina villával szemben van. Főút választja el, egy kicsi emelkedő és ott a stúdió. A tulaj ugyanaz. Gondolom ezért ugyanaz a rend mint a villában volt. Napi szemetes ürítés, 2naponta takarítás, egyszer cseréltek törölközőt. Adtak egy fürdőlepedő nagyságút + kéztörlőt / fő.
WCpapír ahogy fogy úgy raknak ki, poharak, tányérok, evőeszköz van. Hát labas talán 1volt, meg vmi palacsint sütő féle. Vízforraló is van, hajszárító viszont nem volt, pedig írták. Klima helyben fizeted, műxik.
Mi voltunk 2fakultatívon is. Sokat számít menetközbeni tájékoztató, sok érdekes dolgot tudsz meg. Ha perfekt vagy angolból akkor talán, de nem hiszem, hogy csupa angol között utazni olyan élmény volna. Fakultatív árakról írtam már korábban, olcsóbb mint tavaly. Viszont az angoloknak van Zante-ra is fakultatív. Majd ha kint leszel akkor elfogod tudni dönteni, hogy mit szeretnétek. Kedden érkeztek, legkésőbb szerda délelőtt kell befizetnetek ami érdekel fakultatív.

# 1151
Sylwie
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#106818 Üzenet linkje2009-06-28 18:07:04  Válasz a #106812. hsz-ra Előzmény #106812

Köszönöm szépen Cicmarek! icon_smile.gif
# 1152
Kikike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107372 Üzenet linkje2009-07-01 21:37:58  Re:

firkamano írta:
Ó, hát akkor mit szólnál a zakynthosi utakhoz ha erről ez a véleményed icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_smile.gif

Hát erről tudok mit írni ha nem baj icon_smile.gif Éppen a Navagio öbölhöz indultunk, a kilátóhoz, alig indultunk el elestünk a mocival, a párom egy kanyarban nem vette észre a kátyút és puff. Szerencsére nem mentünk gyorsan, és nem lett semmi bajunk csak horzsolások, karcolások. Na akkor visszamentünk az apartmanba, átöltöztünk, és újra elindultunk. Már majdnem ott voltunk mikor elkezdett szakadni az eső, de úgy mintha dézsából öntötték volna, és vissza kellett fordulnunk. Mire visszaértünk (kb 30-40 km) bőrig áztunk, egy szál pólóba meg papucsba voltunk hehe. Másnap azért visszamentünk kocsival icon_smile.gif Ez mondjuk szeptemberben volt, ja és nászút volt icon_smile.gif

Na ennyi lett volna az off.

Egyébként Júli 14-én megyünk a Pink Sunrise-ba, Imperátor Travel-el. Már le van foglalva alig várjuk icon_smile.gif
Autót szeretnénk bérelni kb 3 napra, és remélem gyerek ülést tudnak adni a kölcsönzőbe a kisfiúnak.

# 1153
Kikike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107390 Üzenet linkje2009-07-02 07:30:29 

Sziasztok!

Végre sikerült találnunk utat!
Július 14-én utazunk Kefalóniára a Pink Sunrise apartmanba.
Már nagyon várjuk,remélljük jó választás volt!!

# 1154
Hero
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107472 Üzenet linkje2009-07-02 14:46:25  Válasz a #107390. hsz-ra Előzmény #107390

nekem sikerült a családdal eltölteni egy hetet Lassiban. sok helyen jártam már görögo.-ban, de ez mindenen túltett. mi a nyugis helyeket szeretjük, és nem csalódtunk. a gradakia apartmanban laktunk. nemrég újították fel. tisztaság volt benne, volt ágynemű, törölközők és wc papír is. 3 naponta jöttek ágyneműt cserélni és takarítani. klíma is volt 7 euró/nap ellenében de nem volt rá szükségünk. éjszaka azért eléggé lehűlt a levegő. autót a cbr-nél béreltünk. hyundai getz, napi 35 euróért. mindenhová elvitt, de azért nem túl erős autó.
gyönyörű hely, vétek lenne kihagyni

# 1155
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107476 Üzenet linkje2009-07-02 14:55:56 

Szia hero,
Végre valaki aki ebben az apartmanban volt. Mi is ide megyünk aug 11-én. Mikor voltatok, mostanában? Sokfelé jártatok a szigeten? A Makris Gialos strand eléggé messze van ettől az apartmantól, nem?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 76 77 78 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu