Igazából mi gondolkodtunk rajta, hogy mi lehet az oka annak, hogy míg tavaly 3 héttel az indulás előtt szóltak, most csak 1-2 héttel előtte teszik. Arra jutottunk, hogy szerintünk a válság miatt sokan visszamondták a teljes áron lefoglalt utakat, és most az iroda arra vár, hátha még valaki teljes áron elviszi, és csak azután adják oda a tombolásoknak. Gondolom a last minute is ezért változott, nagyon kihúzzák, van hogy pár nap múlva már indul is a gép. De ez csak egy tipp Szurkolok mindenkinek holnapra!
A szabály szerint elvileg az indulás előtt két héttel szólnak. Ez a jövőhét az augusztus 10-ei héten indulóknak. Szóval még időben vannak. Minket, előzőeket előtte pénteken hívtak, szóval az alapján most is holnapra számítanék, de ha akkor nem, utána héten már biztosan.
Tudom, hogy nagyon nehéz várni, de nyugtasson kicsit az mindenkit, hogy akármelyik szigetre sorsolják, mind csodálatos
Amúgy utána meg azt a hátra lévő 2-3 hetet fogjátok végigizgulni, hogy végre mikor indultok már
Kiírom, hátha másnak is hasznos: a Travel Service járatain lehet kérni vegetáriánus, cukormentes, laktózmentes, gluténmentes étkezést.
Elsőkézből való az info, én kérdeztem meg a TS-t, mivel kislányom laktózérzékeny.
Az utazási irodában kell jelezni, ők jelentik a légitársaságnak.
Nem elkeserítésként, de tegnap felhívtuk az irodát, ès azt mondták,hogy a jövőhéten szólnak vagy azután... Na meg mindig elmondják a szokásos szöveget,hogy mi a szabály.
Nagyon bizom benne ,hogy ma már hívnak mindannyiunkat, azért van rá esély .
Igazából mi gondolkodtunk rajta, hogy mi lehet az oka annak, hogy míg tavaly 3 héttel az indulás előtt szóltak, most csak 1-2 héttel előtte teszik. Arra jutottunk, hogy szerintünk a válság miatt sokan visszamondták a teljes áron lefoglalt utakat, és most az iroda arra vár, hátha még valaki teljes áron elviszi, és csak azután adják oda a tombolásoknak. Gondolom a last minute is ezért változott, nagyon kihúzzák, van hogy pár nap múlva már indul is a gép. De ez csak egy tipp Szurkolok mindenkinek holnapra!
Igen szerintem is ez az oka. Megpróbálják húzni az utolsó pillanatig, ami mondjuk érthető csak nekünk már nagyon rossz mert várjuk
Az eredményt
Nem már, egész héten ezt a napot vártam Mi is kíváncsiskodtunk egy ibusz irodában (nem ott, ahol befizettünk), és azt mondták hogy indulás előtt 2, de inkább 1 héttel fognak szólni, és hogy irodafüggő, melyik iroda mikor kapja meg a sorsolt utakat. Pff...
Nem már, egész héten ezt a napot vártam Mi is kíváncsiskodtunk egy ibusz irodában (nem ott, ahol befizettünk), és azt mondták hogy indulás előtt 2, de inkább 1 héttel fognak szólni, és hogy irodafüggő, melyik iroda mikor kapja meg a sorsolt utakat. Pff...
Ne is mondd, én is ezt vártam. De a múlthéten hívták a tőlünk eggyel előbb indulókat, szóval azért én reménykedem. Végül is múlthéten is ugyan ezt fújták,hogy csak előtte 1-2 héttel mégis hívták őket Ez alapján azért van remény
Minket pénteken hívtak, szombaton bementünk az irodába és az ügyintéző azt mondta, hogy még nem lát semmit, hogy lenne bármilyen végeredmény... mondtuk, hogy mi tudjuk, hogy Kréta meg hogy mikor indulunk.. na akkor elkezdett keresgélni, majd egy fél óra után mégis csak talált papírt... hát nem volt egyszerű.
Viszont meg kell említenem, hogy rákérdeztünk, hogy esetleg lehetne-e másik településre mennünk, ahol picit nagyobb a nyüzsi, mint Sfakakiban. Azt mondták, hogy ha az indulás előtt 1 héttel lesz még hely máshol, ahol árban ugyanannyi lenne az apartman, akkor át tudnak rakni, addig várjunk. Szóval tényleg az van, amit korábban írtatok, hogy próbálják last minute-ban kiadni a helyeket.
Remélem összejön, de már azzal is egészen megbarátkoztam, ha maradunk az eredeti kisorsolt helyen.
Mondták, hogy a tombola miatt ilyen nehéz, ha teljes áras befizetett út lenne, akkor lehetne cserélni egyből.
Szóval most mi még reménykedünk, de ha nem tudunk cserélni, akkor is keresünk lehetőséget, hogy jól érezzük magunkat. Szerencsére eddig mindenki azt mondta, aki Krétán járt, hogy szállástól függetlenül az ő vendéglátói voltak a legjobb fejek. Szóval ennyi jófej görög között biztosan nem lesz gond