Sziasztok!
Július végén szeretnénk Nei Poriba utazni egy hétre.
Szerintetek van rá esélyünk, hogy találjunk majd szállást?
Munkám miatt előre nem tudom a szállást lefoglalni.
Én is sajnálom, egyszer biztos megint összefutunk Göröghonban is, mert én sem felejtettem el a talit. Nagyon jól éreztük magunkat és nagyon jó volt Téged és Andort, Jamaszt és a kislánykáit is megismerni, nem beszélve a csodás estéről és a finom Mythosokról Nem lehetetlen itthon is összehozni egy sörös partit, ha más nem eljöttök hozzánk és csapunk egy görög estet
Jó utat Nektek és érezzétek nagyon jól magatokat
Idén nyár közepére tervezzük Nei Porit! Már alig várom, h innen a kőbányai beton dzsungelből eliszkoljunk!
Dora apartmanról vélemények? Vagy esetleg olyan apartmant valamóki tud ajánlani, ami egy pici gyerek biztonságos? (3 éves) Egyénileg, kocsival mennénk 1 hétre.
Nem vagyok lusta, csak sajnos időm nincs visszaolvasni a kis "örökmozgótól".
Hanna!
Én tavaly a Dorába voltam. Mire vagy kiváncsi? A második emeleten voltam elszállásolva a Dorába. Az erkély tágas és biztonságos a gyerek nem tud kiesni ha csak nem akrobata . A szoba is tágas. A fürdő nem annyira de melyik apartmanba az? A tengertől a távolság 250 méter. Szerintem a központ is olyan 300 méter. Ami a Dora mellett szól. Az éjjel légkondi nélkül is kibírhato. kilátás az erdős részre. Csendes környezet. A tulajok vendégszeretők és kedvesek. A konyha jobban fel volt szerelve tartozékokkal mint más apartmanba. Wifi van de csak az erkélyen használható illetve a földszinten.
Írok Nei Poriról is ha még nem voltál ott. A panoráma Nei Porinak gyönyörű. A tenger vize az egész környéken a legtisztább és legszebb. / nem akarok feltünősködni mert előtte 1 hetet Olympic Beachen voltam/. A két települést hasonlítom össze.....
Széles utcái vannak. Nincs tömeg. Ami nem tetszett Olympic Beachhez képest elég drága település volt. Az idén két hetet Paralián is leszek Tolo után. 1 napra átmegyek Nei Poriba a panoráma és a tenger miatt. NA meg tavalyi nosztalgia. Ha valamikor Nei Porit választom az a tenger és a panoráma miatt. És tuti a Dorába. Nagyon jo volt az apartman. De mivel sok hely van Göröghonba nem hiszem a következő 10 évbe sorra kerül Nei Pori ismét egy teljes nyaralásra. Ha kell még info kérdez.
Szia CsabaF! Szerintem biztos találtok . 2012. július közepéno lépten-nyomon szabad apartmant hirdető táblába botlottunk. Csak alkudni.............. üdv Lala
2 hét és pakolok!Segítségeteket kérném!Nei Poriból szeretnénk átmenni vonat vagy busz Larissába.A Google térképe szerint a vasútállomás Larissában nincs annyira messze a kp-tól,a busz szimpibb lenne,mert gondolom a városban több megállója van,és a sofőrre rá tudunk kérdezni.Véleményetek,aki már járt?Szánk van,kérdezni tudunk,a kislánynak be lett ígérve a játékbolt,Jumbot találtunk,ami az Alkazar parktól kb.2 km.Köszönöm a segítséget! Esetleges tavalyi jegyárak,vasútnál érdemes előre retúrt venni?
Hannaa! Mi tavaly voltunk először Nei Porin, az akkor másfél éves kislányunkkal. Szuper hely kisgyerekkel! A tenger lassan mélyül, a part tele van napernyős nyugággyal. Kaját mindent kapsz a szupermarketekben, ami neki is jó, illetve az éttermekben is van bababarát kaja. Én csak pozitívumokat tudok mondani!
39 nap és én is indulok végre:)
Júni 15 megyünk mi is, pestről
Már alig várom, végre befizettük a hátralékot, megvan a beszállónk is.
Nagy fehér emeletes busz a népligettől.... húúú, alig bírom ki, h már ne csomagoljak azonnal....
Szia Hanna!
A Dóra apartmannról én is csak jókat tudok mondani.Abszolut csendes hely.
Én még ajánlani tudom neked a Zefyros apartmant,ez a központban van,a tengertől kb 80 méterre van.De itt a csoportban keresd Jamaszt mert ő tudna neked segíteni:)
Csabaf ha jól emlékszek a belépéskor van olyan 50 cm vastagságba apro kavicsos rész de utánna homok. / de ez nem biztos mert tavaly voltam Tunéziába, Olympic Bachen és Nei Poriba/ Lehet nem Nei Poriba volt nem emlékszek. De az tény homokos a tengerpart a tenger is és kristálytiszta. Ahogy Gyula barátunk is írta nincs tengeri sün. De Meduza igen. Engem Olympic Beachen is megcsípett /ott a zavaros víz miatt nem láttam/ és Nei Poriba is kétszer megtaláltak. Nei Poriba ismétlem magamat annyira tiszta a víz az átlátszó medúzát látni lehetett amikor távolodott tőlem. A csípés ha véletlenül megtalálnak nem veszélyes. Úgy lehet érezni mintha méhecske csíp meg. Vagy inkább szúnyog. A csípés után elkezd a helye égetni. Érdemes vinni Fenistil gélt /kenőcsöt/. Be kell kenni és fél-1 óra múlva a csípés nyoma és az égető helye is eltűnik. Lehet egyáltalán nem találkoztok medúzával. De érdemes a kenőcsöt bebiztosítani és úgy indulni el a tengerpartra. Ezt nem elijesztésből írtam csak jó ha mindenről tájékoztatást kapsz illetve kaptok mi az ami történhet és mire érdemes felkészülni. Érdemes a kenőcsöt vinni a partra azonnal kéznél legyen ha gond van. Mert minél később annál lassabban gyógyul.