Sziasztok! Kövi vasárnap / aug. 5 / késő du. indulunk Sartira kocsival.Véletlenül nem indul még v.ki hasonló időpontban akár csak görög felé? plac@citromail.hu
Sziasztok! 24-én kedden érkeztem vissza Sartiból, nagyjából betartva a sebességkorlátozásokat 12 óra 30 perc alatt értem az M5-ös bevezetőjénél található soroksári KFC-hez. Kifelé 13 órás volt az út Nei Pori-ig, talán többször megálltam. Belgrádot kifelé kb reggel 6-kor, hazafelé de. 11-kor szinte akadálytalanul a városon keresztül igen gyorsan letudtam. Aki csak teheti hétköznap utazzon vendégmunkások szinte shol. Röszkét kivéve ( itt kb 30 perc) minden határátkelőt 10-15, görögöt kifelé 1 perc alatt megúsztuk. Szerbián kersztül szinte végig autópályán lehet haladni, két kivétellel megszünt a sok terelés, Röszke és Belgrád között (dunahíd és egy völgyhíd építését még nem fejezték be Újvidéknél). Makedóniában a határ után elkészült az új autópálya, itt egy rövid ideig 130 km/ó a megengedett. Kifelé az autópályán sok az útfelmarás, itt a sebességkorlátozásokat érdemes betartani mert a határok igen élesek és nagyot üthet a futóművön. Rendőröket szinte sehol sem láttam és csak az M5-ösön mértek.