szia
Annyira nem értek hozzá, de valahogy nagyobb a bizalmam a szervezõ irodával szemben, jobb és több infót kapot, mint egy viszonteladótól.
Megnéztem a Campus útját, lehet, hogy õk szervezik. De nem csak ápr.15-ig szól ez az elõfoglalási akció? Most van még akciójuk 35 év alattiaknak Sartira. Nem tudom, de nekem ez furi, idõsebbek fizessenek többet?
A korhoz kötött kedvezményt nem is néztem. "Április 15-ig"-be még beleférek, mert lefoglaltuk idõben az irodában de nem fizettünk, péntekig fenntarják nekünk! Állítólag! De a korhoz kötött kedvezménybe is még beleesnék!
Hát akkor Te mázlista vagy! Próba, szerencse! Lehet, hogy az iroda egyébként még csak most kezd foglalkozni a Sartis utak szervezésével.
Van más iroda is aki, mondjuk elég új és mégis sokan mennek vele. Ez a Walter Travel. Egy a gond, hogy ceglédi a cég, de jó áraik vannak, érdemes megnézni.
https://www.diaszeustravel.hu/index.php?id=uticelok/sarti
Nézd meg, õk hirtelen olcsóbbnak tûnnek, nem?
Velük sokat utaztunk. Korrektek és megbízhatóak. Nincs üdülõhelyi díj sem, ottmeg írnak valami2900 Ft/hét dijat. Közvetlenül õk viszik az utat. Mért más iroda keressen rajtatok?
Azért köszönöm, megnézem!
Igazából nem pár ezer forinton múlik. Természetesen nem teljesen az döntött hogy xy irodánál 2-3 ezerrel kevesebbe kerül az út és amellett maradtunk. Csak a nagy válogatás közben ezt is megtaláltuk, megtetszett és maradt. Ez elfogadható, tetszik is, személyes benyomás eddig pozitív, és hát rizikós. Legalább augusztusig nem csak az "utazás várás" izgalma lesz, hanem hogy "utazunk-e és hogyan?" izgalom is...
Szia Elek!
Csatlakozom Joszához,az irodákkal kapcalatban.Mi Dias Zeus függõk vagyunk nekik is van Sartin a Sarti beachba és az áraik sem drágábbak.Nem utolsósorban tündéri a telepített idegenvezetõ.Egy kattintást meg ér.
Szia Elek!
Csatlakozom Joszához,az irodákkal kapcalatban.Mi Dias Zeus függõk vagyunk nekik is van Sartin a Sarti beachba és az áraik sem drágábbak.Nem utolsósorban tündéri a telepített idegenvezetõ.Egy kattintást meg ér.
Szia Bocsika!
Elismerem, hogy elfogult vagyok velük. Velük utaztam legtöbbet Görögországba, mindig jó volt és Jorgos, a tulajdonos igen jó barátom.
Üdv: Josza
Szia Frézia!Bocsi,hogy hozzászolok,de mi is a Walter travelel megyünk nyaralni és nem Ceglédi,hanem Szolnoki.Csak Cegléden is fell lehet szélni a buszra,nem kell szolnokra átmenni!
Josza2!
Valamit el olvastál.Mi is elfogultak vagyunk Jorgossal és az egész családdal Annyra ,hogy Tanaszisz az 5éves lányomat tartja a "mennyaszonyának".10 éve velük utazunk.
Szia Elek!
A Campus tavaj közvetítõ iroda volt.A Bellának volt partnere.Mi is a Sarti beach aparthotelbe voltunk és szuper volt.Velünk jöttek a Campusosok is.Szerintem nincs abban semmi rossz ha nem közvetlenûl szervezi az utazást.
Szia Mirta!
Semmi gond, rosszul emlékeztem. Nagyon készségesek, egyébként, csak mivel Pesten nincs irodájuk,így aki innen menne, vagy lemegy hozzájuk, vagy postázgatni kell a papírokat. Sajna ezért nem megyek velük.