Bájos ez a két kis sziget. Jó, megint valami újról hallani! Most megnézem az "elsõ pár száz képet" ismervén csodás fotóidat, már elõre izgalom tölt el, mi újat kaphatok most tõled. Szeretem, ha kevésbé ismert helyek is teret kapnak itt. Na, megyek "nézni".
A vízeséses rész nagyon szép (úgy rémlik, tavaly is láttam róla képeket). Gondolom, a vize nagyon hideg volt.
Az összes kép nagyon szép, ismét nagy élmény nézegetni õket.
Mondd csak, hol akasztottad le azt a borzalmas pókot?
Ez méretre mekkora volt?
A rekettye is virágzott...látom szedtetek. Volt illata? A tenerifei nagyon finoman, mézédesen illatozott...
Eszméletlen szép helyeken jártatok és mint minden éven, mostis el kell mondjam,hogy nagyon jó fotográfus vagy! Köszi az élményért!
Ha az a gyönyörû, egész hegyoldalakat beborító akácillatú valami a rekettye, akkor: igen, épp virágzott az egész szigeten, és valami elképesztõen isteni illata volt. Ja, és köszi a dícséretet a fotókért, de õszintén szólva a "körülmények" könnyítették a dolgomat (szép idõ, csodás karakteres felhõk, a víz csak itt látható szikrózó kékjei, a fák, bokrok, narancsok, citromok, virágok színkavalkádja és egyéb témák).
Nekem minden pók "borzalmas" méretétõl függetlenül. Ez meg "típusra" pont úgy néz ki, minta madárpókfélék.
Még nézegetem a kéepeket, nem tudok betelni velük. Azt ihszem, erre a szigetre is (mint minegyikre) júniusbankell menni. Ez számomra Samosnál bizonyosodott be, hogy akkor a legszebb a természet. 2-3 éven belül én is szeretnék elmenni a Jón-szigetekre.
Igen, az a sárga a rekettye (én sem tudtam, csak Samoson ismertették meg velem - németül Ginster - ). A virágjai is az akácéhoz hasonlóak és az illata is. Júniusban virágzik és valóban csodálatos szépségûvé tudja varázsolni a tájat. A legtöbb görög (zöldebb) szigeten megtalálható, kissé fentebb...
Lafkada tényleg gyönyörû, már sokatok fotói bebizonyították. Már csak Lesvosra akarok eszeveszettül eljutni és utána szabad a pálya Lefkasznak és Kefallóniának.
Nagyon köszönöm a választ, feltétlen kipróbáljuk a családdal az általad ajánlott tavernát! Úgyis gyûjtöm az infókat az olcsó de megbízható kajáldákról! Elvégre nyaralni megyek én is, nem szándékozom mindennap fõzni!
Elmondhatatlanul gyönyörûek a képeid! Végignéztem mindet! A lila virágzó fa, csak nem jacaranda-fa? Azt hol láttátok? Mi a jövõ héten megyünk. Kaptam a szállásadónõtõl egy mobil telefonszámot. Szerinted mit kell elé tárcsázni, ha már Lefkadán vagyunk?