Hát ebben vélemény különbségek állnak fenn, mert volt betekintésem Tsilivibe is,de Laganasnál tényleg jobb. Ag.Sostist pedig csak egyet tudok Zakynthoson... Akkó lehet,hogy kettõ lenne..?
Szia Miskolciutas!
Bennem csak most tudatosult megkésve, hogy hazatértél.
Olvastam, amit írtál a helyrõl, hogy mennyire kiakasztott. De azért gondolom voltatok kirándulni is. Írnál arról is, ami nagyon tetszett (egész Zakynthoszt beleértve)?
Sziasztok!
Mivel már nekem sajnos véget ért az idén a nyaralás, ezért már csak a nosztalgiázás marad. Pár képet feltettem Zakynthos 2007 néven.
Ha van kedvetek nézzétek meg
Szia Vojandi!
Olvastam a képeink alatti dicsérõ szavakat, köszönöm szépen.
Gyönyörû szigetrõl lehet szép képeket készíteni. Mi egy kissé megszállottak vagyunk, ugyanis nem csak magunkat fényképezgetjük le a látványosságok elõtt, bár olyan képeink is vannak, de gondolom az idegenek nem az én fejemre kiváncsiak, hanem ahova el szeretnének jutni. Amúgy Skinarinál ahol a szélmalom van onnan van egy kis út a part felé ahonnan viszonylag kishajóval (6-an voltunk+ a kapitány)megnéztük a barlangokat és utána pedig 13 fõvel elindultunk a Navaggio öbölhöz. Reggel 10-re már ott voltunk. Még árnyékba volt a hajóroncs és majdnem csak mi voltunk a parton. Viszont 1 óra múlva már jöttek a nagy hajók és mi menekültünk.
Whitefrost
Hello
Egy kérdésem lenne: szerintetek lehet alkudni autókölcsönzéskor? ( jogilag, számlaügyileg egyéb szempontból fizikailag egyáltalán elképzelhetõ-e)
A görögök imádnak alkudni, és ha kifogok vmi régi motorost, talán sikerülhet is
Általában kinek sikerült alkudoznia a szigeten, és mibõl?
(alkudozás alatt a normális, pozitív hozzáállású viselkedést értem, nem az "aggyá óccsóbbat szemét" stílust)
Szia!
Mi autót béreltünk simán ment az alkudozás pláne, hogy mi 10 majd még +3 napra béreltünk egy Athost Mivel nem beszélünk angolul ,csak kézzel, lábbal, no és egy papírcetlin ment az alkudozás
Mondjuk szerintem az is számít, mikor akarsz bérelni, mi elõszezonban voltunk autó volt bõven, de gondolom fõszezonba ha kivan adva majdnem minden kocsi kicsit nehezebben engednek. Ezért is jó szerintem az elõ-utószezon
Szia!
Ez jó tipp, akkor majd próbálok olyan kölcsönzõst keresni ahol több autó is áll bent. Nem vagyok egy nagy alkudozó, de mediterrán területen megered a nyelvem nekem is
Tudna valaki egyébként is olcsó kölcsönzõt a déli part mentén? (A. Sostis - Laganas - Kalamaki)
Mi most készülünk Zakynthos-ra, de még nem tudjuk melyik városba menjünk. Bár még azt sem, hogy melyik irodával, de nem ártana gyors eldönteni:) Szeptember 19-20-a körül indulnánk, ez lesz az elsõ görögországi nyaralásunk és nagyon szívesen fogadnánk bármilyen segítséget döntésünk meghozatalában. Jó lenne valamennyire nyugisabb helyre menni, de azért távol sem szeretnénk lenni mindentõl
Ajánlom Argassit és a Krinas apartmant,a mi igényeink is hasonlóak voltak.Mi nagyon elégedettek voltunk a választásal.Jó kiinduló pont egy kellemes nyaraláshoz.
Nekem most hirtelen Agios Sostis ugrik be, mert elég nyugis hely, viszont ha pörgésre vágytok át tudtok ugrani Laganas-ba.
Mi Laganas-ba szerettünk volna menni, de Tsilivi-ben találtunk már csak szállást. Aztán a reptéren kiderült, hogy mégis Laganas-ban leszünk.
Raktam fel pár fotót:
http://picasaweb.google.com/adamfriday13/Zakynthos2008