Szia Édes!
Mi egy kicsit elkeveredtünk, az elsõ lehetõségnél mentünk le a fõútról és egy focipálya mellet, a tûzoltóság elõtt kellett letenni az autókat, onnan kaptattunk felfelé gyalog tovább, mert innen kifelé egyirányú a "fõutca". Szerintem a második kijárót válasszátok. A piac a kikötõn túl, a tengerpart feletti úton van.
HJudit
Neos Marmarason vagy egy nagyon klassz 4csillagos szálloda a ,,Pallas Athene". Tavaly Sartiról odaszerveztek Görög-estet,csodálatosan szép maga a szálloda, klassz volt a zene,és nagyon fínomak voltak az étkek.
Ráadásul ugyanannyiba került mintha Sartin maradtunk volna egy pici kis tavernában.Feltétlenü ajánlom mindenkinek.
Sziasztok Csabáék!
Mi "Sarti-sták" vagyunk, Marmarasban csak kirándulni voltunk, most elõször. Nincs összehasonlítási alapom, de nagyon tetszett a város. Csütörtökön mentünk át, mert valaki írta itt a Fórumon, hogy akkor van piac. Maga a vásár szinte ugyanolyan, mint itthon, leszámítva, hogy oliva bogyót árulnak kimérve meg mindenféle fûszereket, sajtokat is hûtõpultból na meg halakat. Korán reggel érdemes odamenni, mert viszonylag szûk helyen van, kevés a mozgáslehetõség, pláne, ha sok görög háziasszony vásárol a fémhálós gurulós bevásárló szerkezettel..... Nagyon tetszett a fõtéren a kávézó, ahol akváriumok vannak asztalként beállítva. Nagyon szép ezüstékszereket is árultak, közvetlenül mellette. Ha visszatérõk vagytok, ezeket lehet, hogy mind tudjátok és ismeritek már. Azért írtam, hátha más elsõ alkalommal megy mostanában.
Zökkenõmentes, biztonságos és gyors utat kívánok Nektek és persze nagyon jó nyaralást!!!
HJudit
Kedves Toronyai!
Nézd meg a tapasztalatok topikon belül az aktuális árak témát. Most tettem fel idei árakat Sartiról, nem hiszem, hogy nagy különbségek lennének, mert közel van egymáshoz a két település.
Üdv
HJudit
Valószínûleg nincs közvetlen kompjárat Makrigialos és Neos Marmaras közt.
Esetleg valemelyik Makri közeli kikötõbõl elmehetsz egy N.Marmaras közeli kikötõbe...
Autóval egyszerûbb.
Szia Jox!!!
Makrigialosról szeretnénk elmenni Neos Marmaros-ra ezt az utat csak autóval tehetjük meg,vagy esetleg komppal,vagy hajóval átlehet-e jutni? Ha tudsz segíts kérlek!!!
Köszi Katus