Mi is a tizedik Paraliás utunkon is túl vagyunk,de én Apollonos szállásokon voltam.A Color hotelt néztem a Nikis utca eleje a templomra merőleges első ház,partra oldalról néző erkély,Zorbas gyros fölött,a templomtól kezdődik a nyüzsi.Bár a bookingon nem kapott jó százalékot.
Mi tavaly májusban a holidaylinessal,voltunk először Paralian a Villa Sunny apartmanban.Az iroda is fantasztikus és a kinti idegenvezető Timy is
Én a szállásra is 5* adok,elég közel van mindenhez,és ugyanakkor elég messze is a zajtól
Az idén is szeretnénk odamenni májusban,de az iroda azt mondta hogy már nem lesz májusi akciójuk,mint tavaly az utazás kiállitáson,és már kb.szabad szobájuk sincsen.
Esetleg ha valaki foglalt a májusi előszezonra és ugy alakulna hogy nem tudna elmenni,akkor engem érdekelne az ajánlat.
Néztem most még a Dias Zeus Galaxias apartmant is,esetleg erről valakinek tapasztalat,mint iroda mint apartman?
Szép Napot
#2373912016-02-25 21:11:24 Válasz a #237316. hozzászólásra
Szia
Mi már 3-szor voltunk a Giotisban, évről évre jobb volt. Első évben nem volt a felső szinten wifi, de mondta a srác hogy jövőre felújjítják az egészet. Így is lett. Következő évben már jó volt. Van éjjeli "porta" szolgálat, illetéktelen nem mehet be. Van garázsuk, amibe lehet tárolni a matracot. Sajna kocsival nem lehet beállni. Csendes helyen van, aránylag, van előtte egy kis tér. Kb 100méterre van a Lidl Mi ingyen kaptuk a frappét Idén nyílt vizipark, az sincs 200 méternél messzebb szerintem. A templomtól kb 200 méterre van
Augusztus végén a holidaylines-al utazunk a Villa Sunny Apartmanba. Most megyünk először ezzel az utazási irodával, biztos jó lesz, mert csak jókat hallani róluk.
Az Apartman is jónak tűnik. Hasznos infókat szívesen fogadok!
Szia Tabaszi!Mi is augusztus végén utazunk a Villa Sunny Apartmanba,ugyanazzal az utazási irodával.Szintén első utunk lesz,nagyon várjuk már.Itt a fórumon rengeteg hasznos infót lehet olvasni,segítőkész fórumozóktól.Lehet,hogy együtt utazunk?
#2374842016-03-02 13:21:04 Válasz a #237465. hozzászólásra
Szia Bozsó! Mi aug.29-én indulunk, pont a hónap vége felé.
Már nagyon várjuk mi is! Előtte Júliusban Zakynthosra megyünk.Az augusztusi paráliai út házassági évforduló lesz. Visszaolvasgattam egy kicsit én is, bár még nem volt sok időm rá.
Ti mikor indultok?
Szia Tabaszi!Együtt fogunk utazni.Sajnos nekem a férjemet nem sikerült rábeszélnem az útra,nem hajlandó ilyen hosszú utat buszon tölteni,majd megbánja.Két tesómmal és a lányommal utazom.Nagyon-nagyom várjuk már.
Kedves Bozso!
Ezt már is borítékolhatjátok, hogy meg fogja bánni a férjed, hogy nem utazik veletek. Évekig a barátnőmmel utaztam, mivel az én férjem is pont így volt ezzel a dologgal. Na ő aztán nem utazik ennyit buszon! Egyszer aztán valami csoda folytán még is rá szánta magát, hogy eljön velem. Ő választotta ki az úti célt, ami Toroni volt. Teljesen oda volt! Következő évben Paráliaára mentünk. Azóta már 6-7 alkalommal voltunk. Volt olyan év, hogy kétszer is. Le sem lehet állítani. Nem is akar máshová menni, csak Görögországba. Szerintem már jobban várja, mint én. Parália egyébként is a legrövidebb út.
#2375272016-03-05 10:06:57 Válasz a #237492. hozzászólásra
A buszos út tényleg fárasztó egy kicsit, bár kibírható. Én kétszer voltam már Görögországba busszal (Korfu,Stavros), bár a Holidaylines buszai kényelmesebbnek látszanak
A 15 óra nem hangzik rosszul a Korfui 23 órással szemben. De van aki egyáltalán nem szereti és bírja a buszt ilyen hosszútávra.