#1897002012-07-01 15:19:15 Válasz a #189693. hsz-ra
Van elkerülő, de én vegyes érzületű véleményeket olvastam róla. Van aki szerint jól lehet haladni a városon keresztül is, van aki meg örül az új útvonalnak. Az autóval Görögországba topikban nézelődj, ott többen írtak róla, aztán eldöntheted, hogy kinek hiszel jobban. (Mi spec. a régi úton megyünk, azt ismerjük és nekünk még nem volt gond a városon áthaladni.)
Szervusztok! Kis segítségre lenne szükségem. Idén már nem fog beleférni, de jövőre ismét mennénk a családdal Sartira. Amit keresnék az egy kemping, vagy bérelhető faház, vagy lakókocsi. Van ilyesmi Sarti környékén?
#1897402012-07-01 18:52:21 Válasz a #189728. hsz-ra
Szia Tamás !Sartin van egy lakókocsi kemping van képem is a bejáratról és telefonszám is látható rajta, megkeresem és elküldöm a képet ha küldesz emailcímet.
#1897442012-07-01 19:10:11 Válasz a #189693. hsz-ra
Múlt éjszakai tapasztalat:
A GPS bevitt Belgrádba, de ott egyszer csak lezárták az Újvidék felé vezető utat. A terelőút nem volt kitáblázva. Átmentem egy új, a GPS számára ismeretlen hídon, ami belevezetett egy végtelen dugóba. Láthatóan a belgrádiak is tanácstalanul próbáltak kimenekülni. Minden fel van túrva, átépítve. Végül egy térkép segítségével sikerült kijutnunk a városból, dugó dugó hátán éjjel fél 12-kor. Odafelé az elkerülőúton mentünk, az tökéletes volt. Emlékszem egyébként a Novi Sad transit táblára, ahol el kellett volna kanyarodni az elkerülőútra, de akkor még jó ötletnek tűnt a városon átmenni...