Egyszer tanúja voltam, amikor egy süket-néma házaspár akart behozni egy cserép virágot. A szerbek meglátták, kivették a cserépből és a tövéről leverték az utosó szem földet is. Úgy adták vissza. Szegény nő annyira sirt! Nem tudom a növény túlélte-e a megpróbáltatást? Szerintem a föld miatt nem szabad vinni-hozni. Egyébként vágott virágot mindenütt engednek.
Na , kivittem mutert a gyűjtő Grandos buszhoz Miskolcra Emeletes, új busz, már itthon mondtam ,ne vigye a nagy hűtőtáskát(műanyag), mert nem fogják felengedni.. Úgy is lett, átpakolás szatyorba Már de. 800 fok volt, de a klíma korrekt volt ahogy felmentem, nem is tom minek hűtőtáska.
Sziasztok fórumozók!
A múlthéten vagy 2 hete már én is kérdeztem, hogy járt e már valaki a PARIS APARTMANBAN, jó lenne egy válasz:-)Köszönöm.
Annyit tudok hogy az Ófaluban van és hogy 100m-re a parttól ezt ne irjátok, mert a katalógusokban is benne van. Belülről vagyok rá kiváncsi, csótányok, pókok, viznyomás?)))Üvöltő gyerekek esténként a szomszédos szobában...Közelben supermarket és ilyesmik...
Igen és azt elfelejtettem megkérdezni, hogy szeretnénk robogót bérelni milyen árban vannak...vagy kvadot lehet e bérelni? Voltam Sartin már én 6 éve de elfelejtettem az árakat. Akkor a Beach részén voltunk.Köszi
Robogó kb 10 eurótol felfelé/nap( függ a köbcentitől)
Az apartmanról nem tudok de ha nem a beachen van akkor semmitől sincs messze .De ha már jártál ott akkor ezt te is tudod.
Csótányok nem jellemző pókokkal lehet találkozni mindenhol.
Üvöltő gyerekek? Hát...az bárhol előfordulhat.Erre nem lehet felkészülni!
Ha az ófaluban van ez az apartman akkor ott semmi sincs messze!
Egyik Supermarketból kiesel a másikba pedig be kb ennyi!
Csótányokkal én még speciel nem találkoztam Görögországban pedig megfordultam már pár helyen!
Üvöltő gyerek??? Szerintem ez egy buta kérdés soha nem lehet tudni éppen kivel leszel egy házban.......!
Köszi szépen a válaszokat a 10-15 Euró még elfogadható Igen azt tudom,hogy az Ófaluban sok minden van. A Beachról elég sokat kellett sétálni mindig át az Ófaluba.
Igazatok van az üvöltő gyerekekkel kapcsolatban:-) Hülye kérdés volt, ezért bocs.
Egyénileg kirándulni robogósan hova érdemes ellátogatni?
Köszi még egyszer a válaszokat.
Még 52 nap és indulunk mi is:-)Addig szétszenvedem magam....
Mi Neos Marmarasba mentünk robogóval csodálatos élmény volt!
Igazából egy félsziget kört mentünk és megálltunk minden helyen ami szimpi volt!
2 hét alatt talán a legszebb nap volt!
csak ajánlani tudom nagyon szép helyeket fogsz látni
Jó szenvedést addig
Üvöltő gyerek? Micsoda kérdés ez? Nem is szabadna ilyen kérdést feltenni! Mindenki nevel vagy nevelt gyerek. Ha még nem, akkor előbb vagy utóbb fog! De ha nem, akkor gondolojon arra, hogy ő maga is volt valamikor az!
jó ezt olvasni hogy más is érdeklődik a robogóról.
mi nekünk már csak 4 napunk van, be is vagyunk sózva rendesen, de egyik ismerősünk most jött haza görögből és azt mondta hogy ne béreljünk motort mert leégünk....hát én inkább égek - bár még soha nem robogóztam - de én azt mondom, meg amiket olvasok, hogy százszor többet ér, mintha befizetsz egy körútra, vagy túrára.
akkor és ott állsz meg amikor akarsz, és azt néztek meg amit akartok.
Annyi kérdésem lenne, hogy mennyi a benzin odakint?
Szóval bérlek egy motort 10 euróért és mennyiért kell tankolni hogy ellegyek vele egész nap? ))
#1898282012-07-02 17:18:18 Válasz a #189818. hsz-ra
Szia!
Mi robogóval megnéztük a szellemvárost,átmentünk Porto Koufu-ra,Toroniba és még Neos Marmarasban is voltunk vele és kb fél tank benzin fogyott el.(üzemanyagszint jelzők általában rosszak)
Porto koufo fele kb fél úton van egy taverna,Panorama a neve asszem -nem véletlen- ott mindig ittunk egy frappét.Nagyon hangulatos.Naptejet vigyél a robogózáshoz,nekem rommá égett a pofám.