#1941672012-08-21 11:26:57 Válasz a #194165. hsz-ra
Örüljetek, hogy már csak a füstöt láttátok, tiszta pernye lett az egész kocsi.
A macedón határőrök poroltóval szaladtak oltani - nem álltak a helyzet magaslatán - meg valami kis slaggal, miközben már minden óriási lángokban állt, szegények össze-vissza telefonálgattak, de tűzoltó a környéken nem volt.
Nekünk nagyon érdekesen sikerült a Belgrádi átkelés...oda és vissza is hajnal 1, fél 2 körül mentünk át rajta! Vissza fele szóltam a páromnak, hogy jegyezze fel a Belgrád előtti fizetőkapuhoz érkezésünk időpontját...ha jól tudom, 14-15 perc alatt értünk át...persze gyakorlatilag null forgalom volt!
Örüljetek, hogy már csak a füstöt láttátok, tiszta pernye lett az egész kocsi.
A macedón határőrök poroltóval szaladtak oltani - nem álltak a helyzet magaslatán - meg valami kis slaggal, miközben már minden óriási lángokban állt, szegények össze-vissza telefonálgattak, de tűzoltó a környéken nem volt.
Hahó Messinia
Üdv újra itthon
Legalább egy kis katasztrófaturizmusban is volt részetek.
Odafelé a IGO automatikusan az elkerülőn vitt minket.
Honnan van olyan térképetek, amelyik ismeri az elkerülőt
Nekem a NavTeq 2012 Q1 térképem van (elvileg ez a legújabb), de az bizony nem ismeri a Batajnica - Dobanovci részt
Szia Pierr !
Valóban , automatikusan az elkerülő útra terel , de nekünk Belgrád előtt , az utolsó kapunál adtak 1 térképet is ! Az elkerülő , sokkal hosszabb , nem mértem , de kb 1 óra . Vissza fele Belgrádon jöttünk keresztül , 1-2 óra között ( nappal ) viszonylag gyér forgalom , 20 - 25 perc alatt értünk át !
Odafelé a IGO automatikusan az elkerülőn vitt minket.
Honnan van olyan térképetek, amelyik ismeri az elkerülőt
Nekem a NavTeq 2012 Q1 térképem van (elvileg ez a legújabb), de az bizony nem ismeri a Batajnica - Dobanovci részt
Szia Pierr !
Valóban , automatikusan az elkerülő útra terel , de nekünk Belgrád előtt , az utolsó kapunál adtak 1 térképet is ! Az elkerülő , sokkal hosszabb , nem mértem , de kb 1 óra . Vissza fele Belgrádon jöttünk keresztül , 1-2 óra között ( nappal ) viszonylag gyér forgalom , 20 - 25 perc alatt értünk át !
Jó utat és kellemes nyaralást
Ja,,, és azt elfelejtettem leírni , hogy az elkerülő utat , hajnali 3-kor értük el és még így is hosszú volt ( közepes forgalom mellett ) és időigényes !
Bocs most látom voltál az elkerülőn. Május óta párszor mentem rajta, de nekem nem tűnik se hosszúnak, se időigényesnek. Tegnap 28 perc volt a Zágráb-i autópályáig.
Hurrá, van egy új gumicsont... Szerintem is menjen mindenki az elkerülőn, hiszen azért csinálták. Így legalább kevesebb lesz a belgrádi átmenő forgalom, s talán még gyorsabban átjutok, mint eddig.