#1898862012-07-02 23:34:47 Válasz a #189883. hsz-ra
Sziasztok!
Húúú de régen jártam erre ill.olvasgatás szinten már 2-3 hete igen,csak írás szinten nem Tavaly ilyenkor már én is lázban égtem...és annyi mindent kaptam innen,hogy egy teljes útikönyvet tudtam írni ez alapján egy szuper nyaralásunk volt SART GYÖNYÖRŰ ÉS KIHAGYHATATLAN
A Narancsparthoz annyit még,hogy ahol le kell fordulni az útról,ott valami narancssárga anyag van kitéve a fára (én ezt az infót tavaly kaptam innen és mi így találtuk meg GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!
A Halott várost szintén az itteni infók alapján:ahogy haladunk Neos Marmaras felé - a táj addig is csodás - átmegyünk egy felüljáró (vagy hídféleség alatt és utána kell lefordulni jobbra egy földútra és ott haladni,onnan már felismerhető az utakról.
Nem szabad kihagyni a csütörtöki piacot Neos Marmarason sem!!!!!!!
A napfelkeltéről nem is beszélve (a dombról a kis kápolnától)hááááát SARTIN A LEGSZEBB A NAPFELKELTE
A reggeli sétákat az ébredező Sartin - na az se semmi
Egyszóval SARTI AZ SARTI
Sziasztok!
A párommal 16-án indulunk Sartira, alig várjuk már Olvasgatom a fórumot, sok hasznos infót találtam, amit nagyon köszönök.
A robogós téma engem is érdekel, és kérdezném, hogy ott kint lehet e kétszemélyezni? Remélem nem volt buta kérdés..
Kicsit messzebb van a narancspart mint 2 km! Jó az 7-nek is.
AMúgy érdemes megnézni igen a halott várost,Marmarast is.Ezek megközelíthetők robogóval kényelmesen.
Igen lehet 2-en robogózni.
Csak legyen rajtatok sisak mert az utóbbi időben osztottak ki büntetést érte.....
Én még mindig inkább Angelót ajánlom mint Sassost.
ami a Szellemvarost illeti, Neos Marmaras fele ha haladunk,akkor a feluljaro utan balra kell lefordulni...vagy tevednek? Fate jol mondja, a Narancspart 6-7kmre van Sartitol.
A robó kölcsönzős Angelót, akit irtál azt merre találjuk? Mi annó Sassostól béreltünk, fúúúj de erős ouzója volt igazi házi ouzo....áááá nem szeressem...már a szaga sem jó nekem:-))))
És az a fincsi pékséget amit látok itt több fényképen azt hol találjuk majd? 6 év alatt nagyon sok minden lett itt. Vagy csak én annó nem fedeztem fel ezeket:-)
Hát pékségböl van több is.Nem tudom melyikre gondolsz pontosan.
Angelo pedig abban az utcában van ahol Sassos is.A Kalóztanyától kicsit fentebb a főút felé.A Sarti Inn apartmanház mellett.Meg fogjátok találni!
Sziasztok!
Ez a "halott" vagy "szellem" város kb hány km-re van Sartitól? Szerintetek bicajjal érdemes nekivágni? Ja, és bicaj, nem tudjátok hol és mennyiért lehet bérelni? Nyilván jobb lenne a robogó, de sajna nincs jogsink.
Köszi a válaszokat!
Jaja, igen, bocsánat a Narancspart az nem 2, hanem vagy 7 km! Na ezért jó ez a fórum, mert figyelnek a szemfülesek és kijavítják az embert!
wanadyum: bicajjal, csak akkor, ha nagyon-nagyon pro-k vagytok! Mert vannak azért szép kis szerpentines emelkedők, amin ugyan lefele tök jó jönni, csak hát előtte valahogy fel is kell kecmeregni. Még a Narancspart talán bicajjal okés, de messzebb hát én nem mennék az tuti.
Fate08: nem tudsz valamit a vízipipázásról a Kalóztanyán??
Valaki már írt a bicaj bérlésröl.Sassosnál lehet.sztem kb fele lehet az ára a robogóénak.De tényleg keménynek kell lenni mert vannak komoly hegymenetek és a tűző napon az brutális lehet.
Evycs!
Mire gondolsz a pipázás alatt?
Egyébként lehet bérelni és füstölögni.
A Kalóztanya ezt írta erről a lehetőségről:
"Kipróbálnád a vízipipát?
Kérd ki a Kalóztanya hatalmas vízipipáját, óriási Razan csővel és máris élvezheted a legjobb Nikotin és kátránymentes szívni valónkat! Válogatott gyümölcsből készült, dohánymentes "dohány"-ok között válogathatsz, melynek aromája messzemenőkig visszaadja a gyümölcs zamatát, óriási, jéghideg füstje, pedig kellemes hangulatot varázsol bármilyen társaságban.
Büntetlen, kellemes élvezet a Kalóztanyán!
||--> Bár a szívni valók teljes mértékben, dohány, nikotin és kátránymentesek, 18 éven aluli személyeknek elvi alapon, nem adjuk oda a pipát <--|| "
Mi visszük a sajátunkat és rendes ízesített dohányt használunk.Csak ők dohányt nem árusíthatnak semmilyen formában.