#2063672013-07-10 19:14:18 Válasz a #206296. hsz-ra
Kedves Gyula!
Azt kérdezném tőled, hogy azon a partszakaszon, ami a Papa John-hoz a legközelebbi (mert mi is ahhoz leszünk közel) van-e zuhanyozási lehetőség.
Nem tragédia, ha nincs, de jobban szeretem fürdés után lemosni magamról a sós vizet, nem abban pácolódni tovább.
Tegnap érkeztünk haza Nei Poriból. Az Apostolisban volt a szállásunk. Nekünk nagyon tetszett. Ha valakit érdekel, szívesen írok és küldök fényképeket az apartmanról.
Az Apollon Travelnek van Nei Poriban egy nagyon kedves és segítőkész idegenvezetője: Bodon Éva. Rá mindig lehet számítani!( Remélem néha benéz a fórumra.) Ezuton is szeretnék neki köszönetet mondani. További munkájához sok sikert és jó egészséget kívánni!
Kedves Gyula!
Azt kérdezném tőled, hogy azon a partszakaszon, ami a Papa John-hoz a legközelebbi (mert mi is ahhoz leszünk közel) van-e zuhanyozási lehetőség.
Nem tragédia, ha nincs, de jobban szeretem fürdés után lemosni magamról a sós vizet, nem abban pácolódni tovább.
Kedves "pévi"
Igen van zuhanyozási lehetőség azon a partszakaszon is.
#2064282013-07-11 12:20:21 Válasz a #206402. hsz-ra
Szia!
Szeptemberben megyünk Nei Poriba az Apostolis apartmanban. Szeret-
nék élni az általad felajánlott lehetőséggel és szeretnék véleményt ill.
fényképeket kérni az apartmanról. E-mail címem: vidainci@freemail.hu
Előre is köszönöm.
Szervusztok!
Tegnap este írtam egy hosszú beszámolót, amit aztán nem sikerült elküldenem. Most rövidebb leszek.
Az Apostolis egy széles utcában található, ami egyenest a partra vezet. Szerintem több, mint 300 méterre van a tengertől. A bejáratnál sok szép virág van. Mi az első emeleti családi szobában voltunk, ami a ház baloldalán volt.Hatalmas sarokerkély tartozott hozzá. Az ajtókon szunyogháló is volt, sőt elektromos szunyogriasztót is találtunk az egyik éjjeliszekrény fiókjában. Szükség is volt rá. Az apartman előszobából,fürdőszobából, konyhából és két szobából állt. A Duna tévét lehet fogni, wifi nincs. Mindig volt melegvíz, csak várni kell, amig odaér. Folyt.köv.
A szekrényekben sok fogas található. Kint az erkélyen van zsinór és csipesz. A fürdőszobában vödör, felmosó,part
vis és lapát is van. A konyha felszereltsége lehetne jobb. Pl. pohárból és késből csak 3 db volt. A hűtőnek van rendes mélyhűtő része is. A klímára nem volt szükség, mert csak reggel sütött oda a nap és estére kellemesen lehűlt. A többi apartmanház beárnyékol, nagyon közel vannak egymáshoz a házak. Szerencsénk volt, mert nagyon kevés apartmanban voltak. Sok olyan házat láttunk, ahol egyetlen vendég sem volt. Foly.köv.
Barátaink a 3. emeleti családi szobában laktak. Ugyan olyan volt, mint a mienk. A másik barátunk a mellettünk lévő kétszemélyes apartmanban lakott. Az is szépen berendezett, tágas apartman . A földszinten van egy helység, oda be lehet rakni a matracot, stb. Van lent wc, tusoló, tehát még az elutazás napján is lehet fürdeni. A közelben van egy kisbolt. Pékséget csak egyet találtam egész Nei Porin, az kicsit messze volt.
Vida!
Küldöm a képeket, csak várok még egy kicsit, hátha más is megadja a címét és akkor egyszerre küldeném. Sok képet csináltam az apartmanról. Folyt. köv.
Sokszor nyaraltunk Sartin, nekem az a szívem csücske. Nei Porin most voltunk először. Itt is jól éreztük magunkat. Kényelmes volt az apartman, nagyon jó volt a part. Sarti esténként hangulatosabb. Ezt hiányoltuk!
Ha kérdésetek van, írjatok!
Mindenkinek verőfényes, vidám nyaralást kívánok!
Barátaink a 3. emeleti családi szobában laktak. Ugyan olyan volt, mint a mienk. A másik barátunk a mellettünk lévő kétszemélyes apartmanban lakott. Az is szépen berendezett, tágas apartman . A földszinten van egy helység, oda be lehet rakni a matracot, stb. Van lent wc, tusoló, tehát még az elutazás napján is lehet fürdeni. A közelben van egy kisbolt. Pékséget csak egyet találtam egész Nei Porin, az kicsit messze volt.
Vida!
Küldöm a képeket, csak várok még egy kicsit, hátha más is megadja a címét és akkor egyszerre küldeném. Sok képet csináltam az apartmanról. Folyt. köv.
Szia Évuska!
Én is szeretném a képeket! pongraczeva58@freemail.hu
A közeli kisboltban van reggelente friss kenyér is? A kétszemélyes apartmanoknak is nagy az erkélye? Csak annyira, hogy két ember kényelmesen ki tud ülni reggelizni? Mikorra értetek ki, és mikor tudtátok elfoglalni az apartmant?
#2065132013-07-11 22:16:21 Válasz a #206510. hsz-ra
Odafelé Szerbiában megszálltunk Nis után. Reggeli után , 8 óra körül indultunk és 1 óra felé értünk ki. Barátaink busszal mentek és már 8 órakor ott voltak. Fél 12 körül már kész volt a takarítás. A kisboltban is van friss kenyér,többféle is. Én is ott vásároltam. Csak kétszer mentem el a pékboltba egy kis görög sütiért. Küldök fényképet a kétszemélyes apartmanról is. Elég nagy az erkélye, bőven elfértek. Hazafelé görög idő szerint 9 órakor indultunk. 14 óra alatt értünk haza. A határokon szinte semmit sem vártunk. a legtöbb időt a magyar határon töltöttünk, kb 20 percet. Akik busszal jöttek, bepakoltak és átmentek Paraliára. 1 óra körül indultak vissza és reggel 8 órakor Pesten voltak.