Szia Foody, Miskolcról 11kor indultunk és 15re érkeztünk meg..10-12helyett....Pest felé mentünk, kb.1-1,5 órát álltunk mindenhol kivéve Kecskeméten, ott csak fél órát. Mi meg 10perc alatt pakoltunk be buszba, úgyh kicsit idegesek voltunk.
#1905262012-07-09 11:19:36 Válasz a #190477. hsz-ra
Szia Feenhaft!
Megkérdezhetem, hogy ti melyik utazási irodával mentetek? Miért kellett olyan sokat várni a határon? Mennyi idő volt az út? Gyerekek voltak a buszon?Hol van a szállásotok? Milyen a tenger, meleg, vagy még hűvösöcske? Húú, jó sok kérdést tettem fel, ne haragudj. Ha minden jól megy, akkor mi most pénteken indulunk az Ibusszal a Sokratisba.
Köszi szépen az infókat.
Sziasztok!
A Grand Tours-szal megyünk aug. 7-én (vagyis 6.) Sarti-ra és a Bungalok-ban lesz a szállásunk. Valakinek volt már itt szállása? Esetleg valaki, aki(k) akkor megy?! ))
#1905772012-07-10 07:52:21 Válasz a #190512. hsz-ra
Szia Foody!
Mi is Bajáról megyünk Ibuszos foglalásunk van, 20-án éjszaka indulunk autóval, 2 gyerekkel. Esetleg valaki tud valami közelebbit az Anesti apartmanról? Úgy tudom nincs légkondi, mennyire lehet kibírni a meleget?
Aggódom.... amilyen meleg van itthon ostanában!!!
Valakinek valamilyen infójója,tapasztalata az Alexandra apartmanról?Én csak annyit tudok amit a neten a Dias Zeus, stb honlapján találtam.Szeptemberben megyünk és érdekelne valaki szállt e meg már ott?
A kinnt lévőknek jó nyaralást!
Sziasztok!
Épp a Blue Sartiban várunk a buszra, letelt az egy hét. Kisebb problémáktól eltekintve minden szuper volt.
Egész héten nagyon meleg volt, most is szakad rólunk a víz...
Mindenkinek kellemes nyaralást!))
Egész évben nem voltam még szabadságon, a héten csütörtöktől leszek jövőhét keddig. A páromnak rokonai élnek Abádszalókon és ott a tegnapi nap olyan nagy vihar volt,hogy a kis apartman házon (amiben nyaraltunk volna), tönkretette a jégeső a tetőt, és beázott teljesen:-( ez a mi formánk:-( A tanulság az, hogy: ITTHON NE MENJ SEHOVA NYARALNI ÚGYIS ROSSZ IDŐD LESZ:-( tavaly Siófokon jártunk igy elmentünk 1 hete, abból 5 napot esett az eső akkor untam meg az egészet és azt mondtam idén GÖRÖG nincs mese...jobb is és ugyan annyi pénzt elköltesz mint a Balcsin... úgy elköltöttünk 70ezer ft-ot, hogy csak strandoltunk és vacsoráztunk,semmi fakultativ program,hajókázás vagy valami, 2700ft koktél mert erre van eszük,meg 4000ért hekk...Meg 1000ft a Coce Clubra a belépő és 600ért bérelhetsz napágyat meg 500ért ernyőt, meg elmennek a p.-be....
Úgyhogy most számolom, hogy 44 nap és Sartin vagyunk végre, sajna csak 1 hétig, de nagyon jó lesz.
#1906252012-07-10 15:05:31 Válasz a #190621. hsz-ra
Szia Krisztina!
Teljes mértékben igazad van!
Mi először csak helyben szerettünk volna egy velnessz hétre elmenni a Mátrába, de mint kiderült teljes ellátással két főnek 580 azaz ÖTSZÁZNYOLCVANEZER FORINT!!!!!!!!!!! és önállóan utazz oda.
Így aztán azt mondtuk elég!