Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1195
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57535 Üzenet linkje2008-04-18 21:04:49 

Sziasztok!Mi most elõször megyünk külföldre és nekünk is Görögország a cél.Ott is Sarti nyerte el a tetszésünket.MÁr nagyon várom ,mert most elõször megyünk a gyerekek nélkül kettesben a párommal.Nekem csak annyi lenne a kérdésem hogy aki már járt az Apostolos apartmanban az egy kis felvilágosítást adhatna ,hogy mire számítsunk.Nem magyon van róla sok infó a rórumokon pedig már hetek óta olvasgatom õket.Eddig egy infót találtam és az sem a leg pozitívabb vélemény volt.Képen már láttam és nem nézett ki rosszul,de ez a maximum amit tudok róla.Elõre is köszi az infót. MÁR CSAK 2 HÓNAP.
# 1196
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57561 Üzenet linkje2008-04-19 08:58:14 

lityi,

Az Apostolos apartman Sarti, Village részén található. Ez pont az ófalu és az új Sarti Beach rész között van. a tengertõl egy utca választja el. A háztól jobbra és balra is 50-100 méterre találhatsz péket és boltot is.
Amennyiben az Apollon Travellel utazok, akkor az apartmanok a ház szuterén részén vannak. A képen nem láthatók, mivel a sövény mögött vannak az ajtók-ablakok.

# 1197
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57571 Üzenet linkje2008-04-19 11:53:08 

lityi, Sarti valóban szép, de ez elmondható az egész Sithon félszigetre! Ha tehetitek járjátok be autóval, vagy robogóval, mert érdemes! Ne hagyjátok ki Porto Coufu-t, és Toroni környékét, valamint Vouru-Vouru is tudom ajánlani... Ha városra vágytok, ott van Neos Maarmaras!

Jimkó

# 1198
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57585 Üzenet linkje2008-04-19 13:34:57 

Sziasztok! Azt tudtam hogy a szuterénbe leszünk és nem látszik a bokroktól csak valaki azt írta róla ,hogy tele lesz szúnyogokkal és nem lehet szellõztetni rendesen.Valaki pedig éppen azt írta hogy a szuterén részek jobbak mert nincs olyan meleg.Most kinek higgyek?Bár úgy gondolom ,hogy 2 hetet mág sátorban is kibírnék csak ott legyek végre!!!!!!!!!!
# 1199
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57586 Üzenet linkje2008-04-19 13:40:37 

Szia Jimkó!Köszi a jótanácsokat azt hiszem felfedezzük az egész környéket.Már annyit olvastam Sartiról hogy szinte már ismerem.Teljesen be vagyok zsongva már másról sem szólnak a napjaim mint állmodozásról és számolom a napokat de nagyon lassan telnek.Akarunk bérelni valami jármûvet amivel bejárunk amit csak lehet.Nagyvárosra nem vágyunk csak szép tájakra és nyugalomra.
# 1200
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57595 Üzenet linkje2008-04-19 15:07:21  Válasz a #57585. hsz-ra Előzmény #57585

Szia lityi!
Szúnyog az rengeteg van, de az emeleten is! A szuterén tényleg hûvösebb, ez az egy elõnye van. A kilátás nem lesz valami szupi, de gondolom nem a szobában lesztek. Voltam már én is szuterénben.

# 1201
Dittie22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57600 Üzenet linkje2008-04-19 16:36:31 

Sziasztok!Mi július 25 én indulunk sartira .A Kipriotis apartmanban lesz a szállásunk.Tud vki vmit róla?Ha vki mstanában megy nagyon megköszönném ha lefényképezné!!!!Most épült!
email:dittie22@freemail.hu

# 1202
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57604 Üzenet linkje2008-04-19 17:17:52 

Szia Frézia!Köszi ,hogy válaszoltál.Tényleg nem az apartmanban leszünk egyész nap,szerintem csak aludni fogunk odajárni mert nagyon sok tervünk van.Szeretnénk minél több mindent megnézni a két hét alatt.Ha más kibírta ott akkor mi is .Majd jövõre már rutinosabb leszek a szálláskeresésnél.
# 1203
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57667 Üzenet linkje2008-04-21 07:34:42  Válasz a #57604. hsz-ra Előzmény #57604

Szia lityi!
Persze, hogy ki lehet bírni! Én csak mérgelõdtem az elején az apartman miatt, igaz ez nem Sartin volt, de görögbe. Rájöttem, hogy felesleges. Megbarátkoztam vele, és azzal, hogy egy macska odajárt a földbe süllyesztett erkélyünkhöz mindennap. A járda a szem magasságban volt.Hozzáállás kérdése, hogy ki hogyan teszi túl magát ezen!

# 1204
Ágika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57671 Üzenet linkje2008-04-21 09:00:38  sarti

Sziasztok! Járt már valaki Sartin a KITSA apartmanban, ha igen írna róla valamit nagyon megköszönném! raczagi@gmail.com icon_smile.gif
# 1205
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57699 Üzenet linkje2008-04-21 13:27:04 

Szia Frézia! Még egy macskával én is kibékülnék mivel nagy állatbarát vagyok.Engem inkább a férjem véleménye aggaszt mivel egyedül választottam õ csak bólogatott.Éppen akkor lesz a 14.házassági évfordulónk és nem szeretném ha rossz emlékünk lenne ,mert a körülmények miatt duzzognánk egymásra.Próbálom azért finoman felkészíteni a nem a legmegfelelõbb választásom tényére.Remélem sikerül.
# 1206
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57708 Üzenet linkje2008-04-21 17:25:21 

Szia lityi! Nem kell aggódni a szállás miatt, nem hinném, hogy túl sok idõt fogtok ott tölteni! Mi ,amikor Sartin voltunk, csak aludni jártunk haza! Azt se vittük túlzásba! Részemrõl, mindig elõnyben részesítem a földszint közeli szobákat, mert a felsõ emeleteken még melegebb van, ez pedig alvási szempontból nem igazán elõnyös! A cicákat, ha nem eteteted meg, nem lesz velük baj! Egyébként, mindenhol ott vannak, hamar megszokja az ember õket! Együtt járnak a görög "filinggel"... csak ha ételt adsz nekik, többé le nem rázod magadról, ráadásul hirtelen feltûnik még jónéhány társa a semmibõl! Ezt személyes tapasztalatból tudom...

Jimkó

# 1207
Vagotanulo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57715 Üzenet linkje2008-04-21 19:25:39 

Szép jó estét Mindenkinek.

Egy kis segítséget kérnék, ha van valakinek tapasztalata ill. fényképe Sarti "Rhodos Apartman"-ról kérem szépen, ha lehet ossza meg velem.
Elõre is köszönöm: vagotanulo@freemail.hu

# 1208
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57722 Üzenet linkje2008-04-21 20:47:28  Válasz a #57715. hsz-ra Előzmény #57715

Fényképem ugyan nincsen,de én jártam az apartmanban,ajánlottam is jó pár ismerõsnek és senki nem bánta meg icon_wink.gif
Nagyon szép a berendezés,viszonylag nagy a fürdõ,az erkély pedig a hegyekre néz,jó csendes környék.
(remélem egy apartmanra gondolunk,a fõút túloldalán a benzinkút mögött icon_lol.gif )

# 1209
Zsuzsa70
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57793 Üzenet linkje2008-04-22 13:19:50 

Sziasztok!

Én tavaly voltam a Campussal Sartin a Sarti Beach apartmanban, és nagyon jól éreztük megunkat. Szerintem õk a saját útjaikat árulják mert a Bellánál nem lehetett oda egyénileg menni csak busszal tudtunk volna, viszont a Campussal egyénileg mentünk.És azóta a Bella tönkre is ment, szerintem a Campus ott átvette a szobáit.
Igen a Zeus olcsobb mint a Campus/ Anyukámák kb.15 éve utaznak velük/ de nincs nekik a készemélyes stúdiókba szállásuk.Idén is velük megyünk a Sarti Beachbe és idõben le kellett foglalni a szállást, hogy még legyen hely, nagyon rendesek és segítõkészek voltak. Ha valakinek kell esetleg fénykép szívesen küldök.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 79 80 81 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu