#1906872012-07-10 21:32:09 Válasz a #190685. hsz-ra
Hú, azt nem tudom, hogy Sarti melyik részén van. Mi a Sokratisba leszünk. Mi is autóval terveztük először a gyerkőc miatt, de sajnos egy vezérműszíjcsere áthúzta a számításainkat, így maradt a busz. Kicsit aggódom, de remélem minden ok lesz
#1907272012-07-11 08:44:48 Válasz a #190646. hsz-ra
Szia Krisztina!
Mi is aug 24 én indulunk eddig úgy néz ki, hogy debreceni vagy szegedi felszállással. pontosat még nem tudtak mondani. Mi a Persaonal Tours szervezésében megyünk, de valamelyik más cég buszával. Mi Debrecenből indulunk. Vagy egyből az a busz vesz föl amelyik már kivisz Göröghonba, vagy transzfer Szegedig és ott átszállás.
A Stelitsa apartmanban leszünk.
Őszintén szólva a Thomas Cook on keresztül foglaltuk az utat de fogalmuk sincs sokmindenről hiába kérdezem itt őket.
Mindenesetre már alig várom!
Még az is lehet hogy egy buszon foguk utazni
A Balatonra kicsit azért még visszakanyarodnék.
Anyósomék közel laknak a balcsihoz, sok ottani ismerősünk dolgozik ilyenkor a vendéglátásban.
A gondot leginkább ez okozza.
Irreálisan magas árak! 1 sör 800 Kóla 2L 2500??? Hol élnek ezek????????????,
Egyszóval, aki meg tud családostól engedni magának 1 hetet a balxcsin az Göröghonban röhögve ijön a pénzéből! Szerintem!
Hát elég gáz, hogy nem tudnak felvilágositást adni arról a helyről ahova inditanak utakat Az Apollonnak van saját busza, mikor én utaztam 6 éve, akkor csak Kecskeméten álltunk meg a Tescó parkolóban, majd Szegeden a Tescó parkolójában és úgy a Szeged és Szerb határon kicsi pihenőre...Persze az útvonalat lehet változtatni, ki hol szeretne felszállni.
Jó kis apartmanba mentek:-)A miénk is szép a képekről nézve, remélem ilyen is:-) és nem csalódunk, mondjuk én még egyszer sem csalódtam a görög szállásokban,minden úgy volt ahogy megigérték.
Balcsin volt 1x 1 rossz választás, de a hülye tulaj irta el a dolgot és egy nagy apartman helyett egy szúk kis lukba tett:-( ahol alig volt levegő...
Itt elég sok mindent megtudhatsz amit az utazási irodánál nem mondanak el vagy nem tudnak felvilágositást adni róla.
De irigyellek titeket akik már most pénteken mentek:-) Jó nyaralást.