#1908012012-07-11 18:15:09 Válasz a #190691. hsz-ra
Szia
Marmarasi piac-tipp: korán menjetek 9 körül. Még alig vannak, lehet nézelődni. Nem túl nagy, én nagyobbra számítottam. Összesen két mézárus, 3 feta-joghurt árus, két borárus, és vagy négy olívaárus. Sok zöldség-gyümölcs, sokkal olcsóbban, mint a szupimarketben és sokkal finomabb is. A többi mind ruha (rengeteg "álmárkás"), táska, napszemcsi, háztartási cuccok, mint itthon is bármelyik piacon. Ja és volt 2 halárus, jót szórakoztunk, ahogy az élő rákot próbálta beleszuszakolni a szatyorba.
Ezt hol látod ,mármint a vizhőfokot 26,2 ....az nagyon jóóóó!
Sajna a kalóztanyai oldalon most nincs adat a tengervizről....Ezért is bátorkodtam tőled kérdezni és köszönöm a gyors válaszod.Főleg ,hogy már fél lábbal úton vagytok.
Kedves szaboreka, köszi ezt jó volt olvasni....megfogadjuk tanácsod.
üdv
Sziasztok!
Ma megérkeztünk Sartiról, csodás nyaralás volt, nagyon jól éreztük magunkat. Angelotól béreltünk végül motort, de nem bántuk meg. És Angelo nagyon jó fej volt! A kalózhajó még mindig nagyon jó, csak azért hívom fel rá a figyelmet, mert a helyi utazási irodák (idegenvezetői) folyamatosan szapulják őket. :S
A Blue Sarti apartman szerintem nem rossz, bár most másodszorra voltam ott, lehet, hogy többet nem mennék. Igaz, én az vagyok, aki kimondottan aktívan tölti el a nyaralást, de a bemászkálás a faluba napjában 2x,3x 40 fokban annyira nem kellemes. Amíg volt moci, addig ez is szupi volt! A Blue Sartiban egyébként teljesen alapfelszereltségűek a szobák, a konyha, gondolom, mint minden másik ilyen kategóriás apartmannál. A kaució 50 euro, amit, ha mindent rendben találtak, a kiköltözéskor visszaadnak. (Én összetörtem egy tányért, és úgy is visszakaptuk.) ) A tetőn medence, szép kilátás, közel a homokos part (rájöttem, hogy a kavicsosat jobban szeretem), beach bar, minden van a közelében.
A gyros még mindig az ovelixben a legfinomabb, és szerintem még mindig a sárga bolt a kalóztanya utcájában a legolcsóbb.
A robogózással kacsolatban annyit, hogy itt valaki írt valami olyasmit (nem biztos, hogy jól emlékszem), hogy lebeszlték a robogózásról mert leég rajta. Hát, én bekentem magam reggel, mikor elindultunk, és semmi, ismétlem semmi bajom nem lett, megfogott a nap, de leégésnek semmi nyoma nem volt (kivéve azt a leégést, amit a parton szereztem ) Nem szabad kihagyni a robogózást!!!!!!! Angelot ajánlom mindenkinek, persze tavaly Sassossal sem volt bajunk, árban Angelo olcsóbb.
Bárkinek kérdése van, szívesen válaszolok.
Üdv, Ági
Jaja, szapulják a kalózhajónkat, alátámasztom, valamint a kinti grandosokról (áll. vmi Kati meg Szandi) nemsoksemmi jót hallottam..
Ma jött haza anyám, onnan az infók, Beach bungalókban voltak, az OK volt, meg a grandos út is.
A legkomolyabb sztori amit a sithonosok meséltek,hogy a kalózhajó elsüllyedt a kalóztanya meg leègett.ne is keresse senki....meg történt egy-s más amit nem mondhatok el (még)
A legkomolyabb sztori amit a sithonosok meséltek,hogy a kalózhajó elsüllyedt a kalóztanya meg leègett.ne is keresse senki....meg történt egy-s más amit nem mondhatok el (még)
Örülök, hogy jól telt a nyaralásotok, busszal voltatok? Melyik irodával és mennyi idő alatt értetek Sartira és vissza? Írtad, hogy a Beachen voltatok, ott van valami vásárlási lehetőség, reggelire gondolok.
en emlitettem a leegest motorozas kozben,de senkit nem akartam lebeszelni rola!mi nagyon leegtunk,en szinte sosem egek le,es most a terdem egett le pedig bekentem...