A segítségeteket szeretném kérni. Krétára tervezek egy autós utat és érdekelne, hogy Phalassarna-n van-e kemping (esetleg lehet-e vadkempingezni), vagy esetleg valami olcsó szállás? 2-3 éjszakát szeretnék itt eltölteni.
Sziasztok! Júniusban megyünk Krétára Gouves-ba. Ha tudtok róla közelebbit vagy a szállodáról ( Club Aphrodite Beach) akkor azt megköszönném, mert kicsi gyerekkel megyünk. Egyébként már nagy a forróság június közepén?
Én most vagyok itt elõször, és egy kis segítségért jöttem. Júniusban szeretnénk párommal Krétán nyaralni, csak nem tudom eldönteni, hogy dél vagy nyugat Kréta? Egy fiatal pár hol érezné jobban magát: gondolok itt szórakozási és kirándulási lehetõségekre. A tippeket elõre is köszönöm.
Üdv
Én most vagyok itt elõször, és egy kis segítségért jöttem. Júniusban szeretnénk párommal Krétán nyaralni, csak nem tudom eldönteni, hogy dél vagy nyugat Kréta? Egy fiatal pár hol érezné jobban magát: gondolok itt szórakozási és kirándulási lehetõségekre. A tippeket elõre is köszönöm.
Üdv
Szerintem Nyugat-Kréta jobb válsztás.
Olvass vissza a topikban!
Hello!
A Katrinban minden rendben lesz , tegnap nyitottak - így kicsit idegesek voltak még, én májusban megyek elõször.
Melyik irodánál fizettetek be ?
Köszönöm a válaszokat, ezek alapján döntöttünk: Platanias /Geraniotis Beach. Remélem 12 nap lesz idõnk kiaknázni a szigetet. Ha lesz még kérdésem felteszem, mert ahogy elnézem szívesen válaszolgattok. Addig is olvasom az élménybeszámolókat. Üdv Mindenkinek!!!!!
Ja: Még egyszer köszi
Platanias??? Szuper választás! Mi már 3. alkalommal megyünk oda vissza! Legalábbis a környékre! De nekünk még eddig nem sikerült az egész szigetet bejárni, a nyugati részét is csak nagyjából! A keleti rész még teljesen hátra van!
Platanias elég jó kis hely, én az Irini apartmanban voltam 2 x 2 hetet. A fõút mellet végig üzletek tavernák vannak, autó-motor kölcsönzõ is van. A tengerpartja nem a legjobb, de azért nem is rossz.
Át lehet sétálni a szomszédos Agia Marinára és elég közel van Hánia is, de ide inkább autóval vagy mocival, esetleg busszal.
Mi Platanias és Gerani között voltunk, a semmiben. Az akkori apartmanunk most az Aeolus katalógusában szerepel, Larentzakisnak hivjak, szuper volt. Ha még nem választottatok apartmant, tudom ajánlani.
Andi
Sziasztok! Elõször járok ezen a fórumon, elég sokat böngésztem az infók között, de azért van egy-két kérdésem, ebben szeretném segítségeteket kérni. Családunk Görögország párti, de még Krétán soha nem jártunk. Platanias - Christina apartmanban foglaltunk szállást, ha esetleg errõl valaki tudna valamit. Érdekelnének még az árak, ellátás nélkül foglaltunk, tehát alap dolgok árai. (Azt olvastam, hogy egy vacsora kb.20-25,00 eur/3fõ. ) Elõre is köszönöm. Ja és 4en mennénk.
Akit érint !
Már most majdnem tele vannak a Heraklion-ba tartó Neckermann bérelte
Boeeing 737 800 -as gépek pl a 2006.szept . 10.i járat 189 helyébõl alig 40
a szabad .