Na ja! De ha akkora a szemét, hogy csak elképzelni tudod a mögötte lépvő tájat?
Ahol az út megy Görögországba és vissza, az a táj olyan csodás, hogy már rég természetvédelmi területté kellett volna nyílvánítani!
Mondjuk, az nem védi meg a szemetelőktől.
Sajna nagy rész aki szemetel az az átutazó Én mindig teszek a kocsiba egy szemetes zacsit és abba teszem bele a szemetet..Nem dobálom mindenfelé amerre járok..És mikor odaérek akkor kidobom a kocsibol a zsákot..
Szerintem amit a szemeteléssel kapcsolatban itt írtok, az alapvető norma. Minden normálisan gondolkodó embernek így kellene tenni! És itt van sajnos a kellene, mert ugye sokan pont az ellenkezőjét teszik. Ahol kiesik a kezükből a szemét ott hagyják. Ezért néz ki az a gyönyörű táj, úgy ahogy látjuk!
Na azért sajnos ezt Göröghonba is megértem hogy én napoztam kint a tengerparton a görög pincér és görög volt az tuti kihozta a sört a teraszra ki is bontotta és a fejemre landolt a kupak sajnos
A hozzászólásomat nem a nemzeti hovatartozásról, hanem az emberi bunkóságról írtam. Sajnos Görögországban is, úgy mint mindenhol vannak bunkó emberek, akiket nem érdekel a környezetük.
Miköze mindennek a Macedóniában történt autós dolgokhoz?!?!?!?!?!
Máshol dumcsizzatok itt friss infókat szeretnék olvasni hogy az autóval utazókkal mi történt Macedóniában (mint az üres cetlis eset például....)!
Bocs de ez a topik erről szól azthiszem........
#1022892009-05-29 14:45:47 Válasz a #102286. hsz-ra
Teljesen igazad van, de csak 10 nap után tünt fel, hogy off-olnak és az csak azért mert az egyik galád tettes beírt egy idézetet
nem egy életképes macsek vagy, ha másban is igy reagálod le a történéseket
Csatlakozom az elöttem szólóhoz!
Robi, Kissas57, Skiccpausz; van olyan hogy nem tud az ember ellenállni a klaviítura csábításának, de erre találták ki a chetet!
Minden topikot szétoffoltok folyamatosan, sok esetben oda nem tartozó baromságokkal, általatok humorosnak talált beszólásokkal.
Viselkedjetek már egy kicsit