Sok helyen arulnak ilyesmit, biztos megtalalod amit akarsz. Ha barmilyen kerdesed van, vagy esetleg segitseg kell , irj nyugodtan, en mar eleg jol ismerem Athen latnivaloit.
Mikor jottok?
Március 4-én érkezünk sajnos a késő du-i órákban és az Apollo Hotelben foglaltunk szállást. (http://www.booking.com/hotel/gr/apollo.html?sid=b57070b957967e6d9d77be86a23e3b21;checkin=2009-03-05;checkout=2009-03-0 Remélem jó hely, az volt a cél, hogy közel legyen mindenhez, hogy ne kelljen sokat utazni.
Ezek szerint te kinn élsz Athénban?
Ha megadod az e-mail címed, akkor "zaklatlak" a kérdésekkel! Azért túl sok nincs a látnivalókkal kapcsolatban, mert azokat tartalmazzák az útikönyvek...
Toloban elek, de idegenvezetokent is , es maganemberkent is sokat jarok Athenba, irj privat uzenetet, az sokkal egyszerubb ... ja es menjuk at a masik topikba is ahol a buszokrol van szo...
Remelem!
Nem eloszor most zartak be.
Minden evben bezarjak nehany napig, amikor sztrajkolnak.
Tavaly, tavalyelott nyaron is bezartak!
Igy jobban faj...
Volt már valaki Athén tágabb környékén, gondolok itt pl. Attikára? Most hirtelen senkinek a beszámolójára nem emlékszem, hogy ezekről a helyekről írt volna. Athénban lennénk nyáron pár napot és azután lenne még pár szabad napunk, amikor szeretnénk a közelebbi szép és érdekes helyeket felfedezni.
Volt már valaki Athén tágabb környékén, gondolok itt pl. Attikára? Most hirtelen senkinek a beszámolójára nem emlékszem, hogy ezekről a helyekről írt volna. Athénban lennénk nyáron pár napot és azután lenne még pár szabad napunk, amikor szeretnénk a közelebbi szép és érdekes helyeket felfedezni.
Szia!
Attikán induljatok el délre, Sounio fele! Gyönyörű tájakat és partokat fogtok látni...
Na és kevés turistát
Én 2007-ben jártam arra, és gyanítom nem utoljára!
Ja és gondolom másik irányban, a Korinthoszi-csatorna fele is el fogsz nézni... Na az egy másik csoda(szép)!
Én autóval voltam és semmi előfoglalással. Én nem szeretem a kötöttséget. Ahova, ameddig jutok és szimpatikus egy hely, ott keresek szállást bárhol Európában. Szerintem nyugodtan vágj bele szállásfoglalás nélkül! Soha nem utaztam - még gyerekként a szüleimmel sem - irodán keresztül.
Autó nélkül úgy gondolom elég macerás. Annyit tudok biztosra, hogy Sounio fele sűrűn járnak buszok, rengeteg megállóban megállnak. Tehát ily módon tudsz Attikán kirándulni.
Korinthos-ról így nem tudok nyilatkozni, sajnos.
Viszont ha van rá módotok, én az autót javaslom...
Ok, köszi az infókat! Nem irodával megyünk, egyelőre csak egy athéni repjegyünk van, és ahhoz keresem a lehetőségeket. Mi általában - különféle okok miatt - szoktunk előre a neten szállást foglalni, de most én is úgy gondoltam, hogy fölösleges lenne, csak jobb ezt olyasvalakitől hallani, aki már járt a helyszínen.
Nekem általában szerencsém van, mert elsőre találok olyan helyet, ami árban és mindenben megfelel...
Nyáron Ausztriában kellett egy alkalommal kellett másik helyre menni, mert ahol először meg akartunk szállni teltház volt valami fesztivál következtében. De pár km-re, a Duna másik oldalán már volt is megfelelő hely
Úgyhogy rajta, vágjatok bele !