#1909822012-07-12 21:48:03 Válasz a #190933. hsz-ra
Kriszta! Kaució csak a Blue Sartiban van,és azt is visszakapod,amint az"öeglány" leellenőrizte a szobát.Más apartmanoknál nem nagyon fordul elő,itt az olasz tulajdonos döntött így,gondolom voltak rossz tapasztalatai,mint egyszeri anyósnak a villanyszereléssel.
Hát, nikol13, majd hazafelé önts ki 1 pohár úzót a buszon, ha nem jó a szállás, az lesz a jel. Ha felszállok megérzem ám, jó a szimatom Ha nem fogom érezni nyugodt leszek, ha igen, akkor meg azért
#1909962012-07-12 22:34:25 Válasz a #190985. hsz-ra
Szia Messinia!
Köszi szépen a jó kívánságokat! Hát én is remélem, hogy jól fogja érezni magát a kicsi lány, na meg a buszutat is jól fogja bírni.
Ha hazajöttünk, mindenképpen leírom a tapasztalataimat!
Sziasztok! Mi szerdán érkeztünk haza a Blue Sarti apartmanból a Grandtourssal, ahol egy csodálatos hetet töltöttünk. Mindennel nagyon meg vagyunk elégedve, a sofőrökkel, a szállással, a fakultatív kirándulásokkal. Ez volt az első külföldi nyaralásunk, de nagyon megérte. Gyönyörű hely Sarti. Egyetlen egy dolog okozott nekünk gondot, amire sehol nem készítettek fel, az az volt, hogy minden reggel menetrendszerűen negyed nyolckor megérkezik az apartman elé a szippantós autó, ami az illatával és a zajával riadót ver és mindenkit felébreszt, erre többen is panaszkodtunk, de a válasz csupán annyi volt egy mosoly kíséretében, hogy Paralián hamarabb ébresztenek a szippantósok. Hát köszönjük. Pihenni megyek oda, de csak negyed nyolcig lehet. És ez főleg annak kellemetlen, aki esetleg még plusz pénzt is fizet azért, hogy tengerre néző szobája legyen, de vele együtt az autóra is... A Meteorákhoz is szerettünk volna eljutni, de amikor az idegenvezető hölgy közölte, hogy hosszú oda az út, és a látogatásra csak alig 2 óra jut, így többen meggondoltál magukat, és nem is indult. Sajnos. De ettől függetlenül mi nagyon jól éreztük magunkat, mert a hangulatért csak mi vagyunk a felelősök.
#1910422012-07-13 14:37:42 Válasz a #191027. hsz-ra
Ez bizony hozzá tartozik a görög folklórhoz, hogy minden reggel vagy a kukás autó, vagy valami más ébreszti a nyaralókat Sartin néha a templom harangja is hívja a híveket és, mivel mi ott laktunk a Villa Mariában, ami ott van mellette, szokszor gyönyörködhettünk a harangjátékban Igen valóban erről nem szokott szó esni és bizony aki először megy, annak furcsa, vagy zavaró lehet. A másik ami szintén ébresztő jellegű, amikor a görögök kora hajnalban a szokásos ordítozós stílusban beszélgetnek az apartman előtt és örülnek egymásnak. Engem mondjuk annyira nem zavar már, főleg hogy számítok rá
#1910432012-07-13 14:45:27 Válasz a #190946. hsz-ra
Szia Tallérka!
De jó Neked... Én nem is tudom mióta nem jutottam le a Balatonra. nagyon szeretem. Fura, hogy Sartira el tudtam menni és nemsokára megint indulok Görörghonba, de a Balcsira egyszerűen nem tudtam időt szakítani Na talán ha hazajöttem megpróbálok ha csak egy napra is de leugrani. Viszont nem sokára auguszus és akkor Ti is indultok Göröghonba
Legutóbb sancho.dl szerkesztette (2012-07-13 14:51:16), összesen 1 alkalommal
#1910442012-07-13 14:49:57 Válasz a #190831. hsz-ra
Szia Kicsi Ági!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, bár ez az 50 EUR nekem is furcsa. Ilyenről még nem hallottam eddig. Azért bízom benne, hogy azt is sikerült elkölteni
Egyébként az robogózásunk első napján én is megégtem egy picit Én nem kentem be magam semmivel és a sok eszemmel egy sortban és trikóban indultam el Este négykézláb aludtam Másnap már okosabban öltöztem fel