Reméljük azért valami infót kapunk az Alexandra apartmanról az indulásig! Szerintem uzo öntözésre nem lesz ok,és jól érezzük magunkat immár sokadjára Sartin!:)Ugyis szinte csak aludni járunk majd oda!:)Engem igazából az érdekelne mégis merre van pontosan ez az apartman?Csak már lennénk ott ,hogy indulunk!
fuu hát nagyon nagyon remélem hogy nem ott kinnt van a semmi közepén! Ez a Jannis apartmantól igen messze van(már mint a tenger távolságot értem! Mondjuk a Dias honlapján ezt írják:
Fekvése: A ház Sarti Beachen nem messze a Sarti Beach apartmanháztól épült, a homokos tengerparttól kb.150 méterre, a város központjától 15 perc sétára. Bevásárlási és szórakozási lehetőség a közvetlen közelben található.
Szobák: Az egyszerűen berendezett 2-3 ágyas egylégterű stúdiók és 4-5 ágyas apartmanok rendelkeznek konyhával, hűtőszekrénnyel, fürdőszobával és erkéllyel.
Hát nem tudom,szerintem ami a térképen van az messzebb van mint 150 méter a tengerparttól.A fő út is messzebb van,ugy emlékszem,és ez még annak a másik oldalán lenne??? Csak nem!
Sziasztok!
Hétfőn utazunk és aggódva figyelem az időjárás előrejelzéseket. Mind mást ír...az egyik szerint 23 fok lesz, a másik szerint 33. A sartikirandulas.hu oldalon csak az aktuálisat mutatja. Valaki segítene egy megbízható előrejelzéssel 17-24-ig előreláthatólag milyen idő lesz? Köszönöm!
#1910712012-07-13 20:32:48 Válasz a #191058. hsz-ra
Wucy!
Május végén valami különleges dolog lehetett, mert egész nap különböző módon harangoztak, mindig más dallama volt Úgyhogy a délutáni sziesztának is lőttek Még jó, hogy főként mászkáltunk és viszonylag korán ébredtünk. Csak a görög est hatásait akartam másnap kipihenni, de a harangozás egy picit belezavart
Mindenesetre nem akarják, hogy a nyaralók sokáig szundítsanak
#1910732012-07-13 20:40:45 Válasz a #191060. hsz-ra
Szia Nikol!
Sartin semmi nincs túl messze, mivel az egész falu nem túl nagy A Sarti beach apartmanok valóban nem a belvárosi részen vannak, de egy kis sétával minden elérhető. A fő út túloldalán van? Hm... Akkor is csak sétálni kell... De csak nem ott van. ott inkább nyaralók vannak, illetve egy hotel apartman Sikhia felé.
Igen, az az Alexandra apartman. A kicsit balra (férfiaknak: nyugatra ) mellette lévő apartman pedig az Alexandros.
Igen, az Alexandrost tudtam, hát akkor jól silabizáltam ki Bing maps-ot (jól rázoomolva) összevetve a fényképpel, ami található róla Dias honlapján..
Műholdról kivehető, a terasz is úgy áll..
Köszi, megerősítést nyertem/tünk!
#1911262012-07-14 11:28:53 Válasz a #191076. hsz-ra
Szia bicboc!
Sajnos címet nem tudok, de ahogy nézem mások többet tudnak róla. Akkor ezekszerint tényleg az az apartman, amit a főúton mondtam. Onnan viszont tényleg le kell sétálni a partra. Mellette nyaralók vannak, de olyan sokat azért nem kell gyalogolni. Kinn van a magyar zászló és egy nagy emeletes busz állt előtte, szintén magyar rendszámmal, de nem tudtam, hogy oda melyik iroda szállásolja el a vendégeket. Mindenesetre kívánom, hogy minden rendben legyen és érezzétek nagyon jól magatokat!
Azt hiszem valamit összekevertem egy picit és bicbocnak küldözgettem a dolgokat az Alexandra apartmanról. Természetesen Neked szólnak és bicbocnak az időjárás, de Threshold már megelőzött. Ezen a címen valóban lehet némi előrejelzést kapni. Az igazit viszont csak ott tapasztalja meg az ember, ugyanis az időjárás néha meggondolja magát és nem tartja magát ahhoz amit megígértek róla De szerintem mindenképpen jó idő lesz. Erre garancia a több éves tapasztalat