Éjszaka tényleg jó fürdeni. A víz időnként melegebbnek tűnik, mint a kinti hőmérséklet és a meztelen fürdőzés külön élmény. Valahogy olyan simogatós, vagy nem is tudom milyen érzés a vízben lenni. Nekem olyan szokatlanul lágynak tűnt éjszaka a víz, szinte bársonyosnak Jaj de szentimentális lettem Viszont megnő az esélye annak is, hogy valami állatkával találkozol, amelyek nappal elbújnak a nyaralók elől
Sartin viszont inkább a nem sziklás részeken éremes éjszaka bemenni, mert a sötétben bajba is kerülhet az ember a sziklás és gyorsan mélyülő részeknél. Ja igen, és nem árt ha csekély alkohol mennyiséget fogyaszt előtte. Én egyszer egy ismrősömmel ünnepeltem a szülinapját Göröghonban, amit egy éjszakai fürdőzéssel zártunk le. A vége az lett, hogy egy szál alsó gatyában mentünk haza, a vállunkon a cuccunk és végig röhögtük az utat, valamint mindenkivel próbáltunk barátkozni, miközben akkorákat estünk, hogy a még ébren lévő túristák nem győztek rosszul lenni Na ez az a dolog, ami nem lett rendszeres program
Szia birsalma! Nagyon jó a beszámolód, igazán tetszett, hogy ilyen pozitívan kezeltétek a kellemetlenebb dolgokat is. A képeid is szuperek, de mindet még nem tudtam megnézni, igyekszem vele, hogy mire indulunk úgymond felkészültebb legyek a látnivalókból. Csak már itt lenne. Üdv. Rozi56
#1914572012-07-18 07:26:19 Válasz a #191450. hsz-ra
Hello sancho.dl Jó utat Neked és szép nyaralást, szerencsés vagy, hogy évente többször is eljuthatsz görög honba. Nagyon sok hasznos információt kaptam az üzeneteidből. Csomagolj és érezd jól magad.
Szia Sancho!
Akkor ismét elérkezett az utazás időpontja? Amikor Sartiról haza értél, még olyan távolinak tünt. Most meg hipp-hopp és itt van. Kívánok neked jó utat, élményekben gazdag, nagy szép nyaralást! Aztán jelentkezz és számolj be! Nagyon várom a gyönyörű képeket és az élménydús, részletes beszámolót! Mert ugye lesz? Szóval, minden szépet és jót Neked!
Üdv: Gudli
Írd már meg légy szíves, hogy az Apollonos fakultatív utak mennyibe kerültek, leginkább a Sithon körút érdekelne.
Jól értettem, hogy a mazsolabort a marmarasi piacon lehetett vásárolni? És mennyibe került?
Mazsolabort Sartin is lehet kapni a boltokban. Hivatalos neve - "Mavrodaphne of patras" Az eladónak csak ennyit mondjatok és már mutatja is a kiszereléseket.
#1914842012-07-18 11:53:44 Válasz a #191469. hsz-ra
ibissz
Mazsolabort érdemes Sikián a Dia-ban megvenni,tavaly 2,79€ volt egy üveg.Sartin is lehet kapni,szinte mindegyik boltban,de 3,5-5,5€ közt van az ára
marcsipán
igaz én nem idén de voltam már a Kiriakis-ban(ha az obelixnél lévő apartmanról beszélünk).Mit szeretnál tudni?
#1914852012-07-18 12:25:38 Válasz a #191290. hsz-ra
Üdv Bofefe !
Köszönöm a képeket.
Ezeket látva konkrét kérdésem nincs.
Arra lettem volna kiváncsi, hogy olyan volt-e a szállás, mint ami le van írva különböző utazási irodák ajánlataiban.
A part tényleg közel van és úgy látom Toronit sem fogjuk kihagyni.
Köszi, Attila
#1914912012-07-18 13:34:44 Válasz a #191484. hsz-ra
Steve24, Kristi!
Köszönöm a mazsolaboros infókat. Elég jól ismerem a boltokban kapható "terméket". Két fajtát láttam eddig, a hosszabb üvegest, ami van kisebb és nagyobb is, ez a drágább, és a kerek üvegeset, amit itthon a Lidl-ben is meg lehet venni, amikor görög hét van. (sajnos már rég volt) Ez tavaly Sartiban úgy emlékszem 2,9 euro volt.
A Birsalma beszámolójából úgy értelmeztem, hogy ők nem boltban, hanem piacon, vagy utcai árustól vettek, erre lennék pontosabban kíváncsi. Szóval továbbra is várom Birsalma válaszát is.