Szia Lityi!
Én most már úgy vagyok vele, hogy ha nem lesz jó a szállás, akkor sem fogok mérgelõdni. Nyaralni megyünk, ez a lényeg! Lehetett volna jobb szállást is találnod, de sebaj!
Szia Frézia!Kösz a vigaszt ,de már beletörõdtem.Nincsenek nagy igényeim ,elég ha azt a célt szolgálja amit kell,mert ha az ember jól érzi magát mindegy hol van.Fõleg egy ilyen gyönyörû helyen.Mint írtam csak a párom véleménye miatt aggódtam már meg is kaptam tõle ,hogy egy pincében fogunk lakni.Na de majd túlteszi rajta magát.CSAK OTT LENNÉK MÁR!!!!!!!!
Szia Jimkó!Biztos hogy nem nagyon sokat leszünk a szálláson mert nagyon sok a tervem hogy mit nézzünk meg.Remélem az idõ is jó lesz.A cicákat meg imádom úgyhogy biztos meg fogom õket etetni mert minden gazdátlan állatról azt hiszem hogy éhen fog halni.Legfeljebb macskakisérettel fogok járkálni.
legalább nem lesz melegetek, sztem külön élmény lesz, amikor mások a légkondi gombját nyomogatják ti élvezitek a kellemes hüvõs szállásotokat Szerintem a hely majd kárpótol mindkettõtöket és szerintem annyira nem lesz rossz, majd meglátod
Szia Lityi!
Nézd meg a http://gorogholiday.atw.hu oldalon, a Kos-sziteten készült képeket, ott látni fogod milyen panorámánk volt a szuterénes apartmanban, meg a cicát is. De mi mégis jól éreztük magunkat. Szerintem a férjed meglátja a homokos tengerpartot és el fog feledkezni az apartmanról. Nekem a Sarti Beach a kedvenc tengerpartom Görögországban.
Szia Jimkó!Biztos hogy nem nagyon sokat leszünk a szálláson mert nagyon sok a tervem hogy mit nézzünk meg.Remélem az idõ is jó lesz.A cicákat meg imádom úgyhogy biztos meg fogom õket etetni mert minden gazdátlan állatról azt hiszem hogy éhen fog halni.Legfeljebb macskakisérettel fogok járkálni.
Mikor mentek? Az idõ eddig 99%-ban jó volt, mikor én voltam görög földön! Koson 2000 juliusában 2 napig rettenet hideg szél volt, amirenem voltunk felkészülve, mert az elõzõ tapasztalatok alapján, nem csomagoltunk meleg ruhát! De megoldottuk, a sziget szélvédett oldalán találtunk kellemes klimájú strandot. 1994- ben júnisban kétszer kapott el Courfun zápor, de ez ikább buli volt, hiszen kellemesen langyos volt
az égi áldás! 2004-ben Sartin Júliusban 35 fok körül volt az idõ, csapadékkal nem találkoztam! Egyébként, hajrá a cica etetéshez! Remélem fénykép készül majd a "macskanyájadról"!
Szia Jimkó!Mi június 20-július 5.-ig leszünk ott.Remélem ragyogó napsütés lesz.Egy két záporba nem fogunk belehalni csak ne tartson sokáig.Meleg ruhát egyébként is volt szándékom pakolni,de remélem nem lesz rá szükség.Mi is voltunk már nyaralni június elején és 35-c volt pedig amikor indultunk napokig esett az esõ és nagyon hideg volt.A kollégák azzal ugrattak hogy merülõforralót ne felejtsek el vinni.Aztán jól pofára estek.Viszont jártunk úgy is hogy augusztusban mentünk volna a balcsira és elõtte két nappal a 38-c ból 15 lett.El sem mentünk és nem is lett jobb az idõ egész hónapban.Ez zsákbamacska.A cicákról majd készítek fotókat és megmutatom.Nekem is van itthon 4, meg 5 kutya.
Szia Frézia!Megnéztem minden képet nagyon szépek.Nekem Kréta tetszett a legjobban a fótóid közül.Láttam a cicát is nagyon ari volt. A kilátás tény hogy nem volt valami felemelõ látvány ,de a mi apartmanunknál lesz valami növényzet és akkor nem fognak odalátaz.Bár így én sem fogok látni semmit.Nem baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szia lityi! Azért túl sok helyet ne foglaljatok el a meleg ruhákkal, inkább a naptejnek hagyjatok többet!
Ha módotokban áll, próbáljátok ki a helyi tavernákat, szerintem olcsóbb, mint nálunk! (A Balcsinál mindenképp!) Mi mindennap máshol ettünk! Nem érdemes leragadni egy helyen, mert a part tele van jobbnál-jobb étteremmel! Mi öten 20-30 euróból degeszre kajáltuk magunkat és a mosogatást is megúsztuk! A boltokban egyébbként mindent megkapni, az árak gyakorlatilaga hazaival megegyezõek, némi átfedéssel!
Szia!
Én tavaly júniusban voltam a Vanviniben. Maga az apartman nekem nagyon tetszett, a szobák a szokványosak, egyszerûek, de nagyon ízlésesek, a megszokott felszereléssel (ágyszámnak megfelelõ mennyiségû étkészlet, evõeszköz, pohár, csésze), hûtõszekrény, rezsó. Tévé egy közös van, kint az udvaron, egy fedett terasz alatt. Az udvaron van két helyen is grillezési lehetõség, ez személy szerint nekem nagyon tetszett, lehet jó kis esti sütögetéseket rendezni.
Az elhelyezkedése kicsit furcsa, kint van a fõút túlsó oldalán, magyarán vigyázni kell az átkelésnél a falu felé, mert elég gyorsan közlekednek rajta, habár nem volt veszett forgalom. Szembe vele egy építõanyag-lerakat volt, de nem volt olyan forgalmas, hogy mondjuk szieszta idején zavarja a pihenést. Viszonylag közel van az a taverna, ahol a Sithonosok görögestjét rendezik, tehát azon az estén azt egy az egyben végighallgattam. (Viszont szeptemberben részese is lehettem, és frenetikus volt, tehát megoldást jelenthet rá, ha ott vagy, és nem távolról hallgatod.)
A telepített idegenvezetõ (pontosabban egy család) nekem nagyon szimpatikus volt, mindennap helyben elérhetõk voltak pár óra hosszáig, habár nem helyben laktak. Mivel évek óta dolgoznak ott, elég megbízhatók az ismerettségeik, és a nyelvtudásuk is.
"Röviden" ennyi. Ha nem vagy egy kákán is csomót keresõ valaki, aki tudja élvezni a szabadságát, jól fogod magad érezni.
Mindenben megegyezek Koveti által leírtakkal a Vanvini ap. tekintetében. Annyit tennék hozzá, hogy az a család, aki tavaly a Vanviniben megszállók segítségére voltak, idén nem viszik a házat. Így azt sem tudni, ez milyen változásokkal jár (gondolok itt tv-re). Ha jól tudom, az idei szezonra szintén magyar utazási iroda bérelte ki az athéni tulajdonosoktól az ap-t, de mivel nem tudom kik, pontosabban nem vagyok biztos benne, hogy kik, ezért Róluk nyilatkozni nem tudok.