#2100142013-09-07 14:12:38 Válasz a #209975. hsz-ra
Mi is busszal,viszont mi másik irodával. Én is nagyon kiváncsi vagyok, Stavroson már voltam 2005-ben,aztán Nei Poriban 2007-ben és én mindkettőt a szívembe zártam! Úgyhogy,remélem ugyanolyan jó lesz mint évekkel ezelőtt!!Már nagyon várom!! Már csak kettőt alszunk...
Sziasztok! Kicsit visszaolvastam. Nei Pori vs. szigetek. Mi idén pont ezen a két helyen voltunk. Nei Pori és Thassos. Nei Porira egyébkén éveken keresztül visszajártunk. Először 2001- ben voltam. Az évek alatt sokat romlott a színvonala sajnos. Thassoson csak szebb, lassabban mélyülő és tisztább strandokkal találkoztam. Ami Nei Pori mellett szól, az a szállások ára, és az, hogy rengeteg gyönyörű és érdekes hely van a környéken, ami viszonylag rövid autóúttal látogatható. A szüleim eleinte csak Nei Prira voltak hajlandóak járni. Aztán megegyeztünk velük egy hét egyéb (Korfu vagy Zakynthos) és egy hét Nei Poriban. Azóta nem ragaszkodnak a helyhez, rájöttek, hogy Görögországnak még rengeteg gyönyörű pontja van, de a szívük még mindig visszahúz....