Kedves Fórumtársak!
Már igen régen jelentkeztem, mivel a lelkem felhívta a figyelmemet arra, hogy ne tűrjek el mindent, amit leírnak rólam.
Most kezdem el élményeimet megírni, de egyenlőre nem a fórumba, hanem sima documentumba, mert a UPC akadozik, és időnként elveszett több oldalam is., Hat hetet nem lehet besűríteni két mondatba, hiszen a nap minden pillanatában történt olyan esemény, ami számomra érdekes és megismételhetetlen volt. Pl. amikor vásároltunk olajos hal készítéséhez 10-15 cm-es apróhalakat, az egyik szájában már ott volt egy nála kisebb fajtájabéli halacska, amit fel akart falni. Nos ez számomra (férjem is egyetértett vele!) megért több felvételt, minden szögből.
Tehát élek, vagyok, amint drága nagymamám mondta a nádfedeles viskóban, ahol felnevelt; a lelkiismereted legyen a vezetőd, akinek nincs, azokból lesznek olyan emberek, akik más bántásából merítik energiájukat a következő áldozatukhoz.
Ελισάβετ
#2109152013-11-07 17:52:41 Válasz a #210912. hsz-ra
h,apci, már többször láttam ezt, h írsz vkinek de megjegyzed, h nem vagy kíváncsi a reakciójára. de azért ez egy nyílt fórumon nem így megy... ha írsz vkinek akkor fogadd el, h válaszolhat arra, ami még érinti is ugye, hiszen neki szól.
persze azt elfogadom, ha zavar valaki vagy valakinek a válasza, stílusa, stb.; de akkor meg egyszerűen ignoráld, el se olvasd és ne reagálj arra amit ír.
és ne kímélj, válaszolj csak nyugodtan ha szükségét érzed...
#2109162013-11-07 18:08:46 Válasz a #210915. hsz-ra
Természetesen semmi kifogásom, ha válaszol, de nem árt tudnia, hogy nem vagyok rá kíváncsi, sőt...
Egyébként nem láthattad többször, mert egyetlen egyszer írtam ezt és akkor is ugyanennek a fórumtársnak. Nem árt, ha tudod, nem vagyok kíváncsi a véleményedre, s ha kérhetlek, ne szól bele, ha nem hozzád szóltam. Semmi bajom veled, de ez nem telefon, hogy belebeszélünk, ha érted...
#2109172013-11-07 18:57:56 Válasz a #210916. hsz-ra
azt hiszem pont a lényeget nem sikerült érthetően leírnom.
ugyanis ez valóban nem telefon, hiszen ott csak azzal beszélsz akivel vagy akikkel vonalban vagy; így egyrészt nincs mód külső személynek belekotyogni, másrészt ha nagyon zavar a másik oldal, alkalmasint meg tudod oldani, h megkímélődj a választól.
ám, ez egy fórum h.apci. így az eléggé indifferens, h te kíváncsi vagy-e a véleményemre vagy sem, illetve, h akarsz-e választ kapni a saját hsz-edre vagy sem.
amennyiben olyat írok, és addig, amíg olyat írok, ami belefér a fórumetikettbe, akkor én is, más is szabadon megteheti, h hozzászóljon. tudod, éppen úgy, ahogyan te megtetted, amikor ugyanitt, nem is sokkal feljebb én nem hozzád szóltam.
viszont, ha ez fontos neked, h csak az beszéljen bele, akit te szeretnél, van megoldás: keresd meg őt/őket privátban.
Bocsánat a szétoffolt topikért!
Kónyu állandó magas lóról intézett hozzászólásai, lekezelő mondatai engem is zavarnak egy ideje és sajnos nem tudom figyelmen kívül hagyni mert mindhez van hozzáfűzni valója.( ha akarjuk, ha nem)
Kissé már bicskanyitogató a stílus, amiben aktuálisan kiválasztódik egy-egy ember és megy rá a köpködés...Lásd Nei Pori és KOvács Gyula...
Miért??????.
Ti tudományosan alátámasztottan vagytok kiválasztottak???? mert akkor mea culpa...addig meg kicsit el kellene csendesedni és megadni a minimálisan elvárható tiszteletet egymásnak. (Csak annyit amennyit Te is kérnél magaddal szemben)
Üdv M
#2109202013-11-07 19:30:21 Válasz a #210916. hsz-ra
Kedves hapci!
Írtam én neked valahol, hogy minden hsz-t olvass el, és értékelj?! Ugye nem! Hát tedd meg a kedvemért, hogy nem reagálsz a kommentjeimre, ugyanis bármennyire is hihetetlennek tűnik, nem vagyok rád kíváncsi! Aktivizáld magad a méhészfórumon, ha ott igénylik!
Asszem ez érthető volt, nem?! És kímélj meg az csendőrstílusodtól, pláne ha őszintén sírva fakadtam neipori ájtatoskodó stílusától!
Isten áldjon meg benneteket, béke kísérjen utadon
#2109222013-11-07 19:49:25 Válasz a #210918. hsz-ra
egyrészt: mi az, h ti ? megmutatod, hol nem adtam meg a tiszteletet és hol írtam rosszat említett két olvtársról és -nak?
másrészt: én nem ehhez a dologhoz, nem a ti ütésváltásaitokhoz szóltam hozzá, hanem az elvhez: mert igenis milyen dolog már, h megmondjuk, ki válaszoljon egy nyilvános fórumban és ki nem.
harmadrészt: nem hiszem, h a fórum etikett és a kónyu etikett ugyanaz volna, őszintén szólva nem is igazán értem mit akarsz ezzel mondani-nem nagyon követtem ezt a harcot köztetek, ha követtem volna lehet, h érteném.
még egyszer: én csak azt mondtam, és ezt fent is tartom, h addig, amíg betartja az ember az alapvető szabályokat, hozzászólhat és válaszolhat a fórumban; és vicces dolog az, h én hozzászólhatok, kotnyeleskedhetek, bármikor, bármihez, de azért másnak megszabnám, h ezt ne tegye.
ha pedig tényleg úgy érzed, h van olyan, aki nem tartja be ezeket a játékszabályokat, akkor a., ignoráld, ne végy róla tudomást, nézd levegőnek b., jelezd a moderátornak, még csak írni sem kell hozzá: ott a piros felkiáltójel, és c., létrehozhatsz egy zárt fórumot, ahová azt hívsz meg aki szimpatikus.