#1917812012-07-22 11:54:49 Válasz a #191696. hsz-ra
Szia S.Jani!
Néztem képeket erről az apartmanról,de sajna nem ugrik be,hogy ez melyik lehet,el tudnád magyarázni nagyjából merre van?A parttól milyen messze van?Mi 6an mennénk,csak 4 fős apartmanok vannak?
Köszönöm a segítséged
A 2 bejárónál kell bemenni a faluba, utána balra és 1 éles kanyar, már ott is is vagy! kb 100m a tenger. A tulaj hölgy kint van egész nap az apartman előtt. Küldöm az elérhetőségét.
Tel. sz. +30-2375094587
azaleahotel@yahoo.grhttp://www.azaleahotel.gr/English/
Több féle apartman van. A miénk is 3 fős volt. De 2 személynek is kiadta.
Személyes találkozásnál kedvezőbb árat mond mint emailba! Az apartman fent van a navin POI ba.
Ha oda mész üdvözlöm a lányokat!
Nekem lenne még egy kérdésem amit viszont nem olvastam sehol, vagy épp nem figyeltem jobban.
Ha robogót bérelünk és elkezdjük járni a partokat/strandokat, akkor ugye magára hagyjuk a motort, van valami parkoló része a strandoknak vagy ott parkolsz ahol akarsz? De a lényeg az, addig amíg fürdőzünk ugye nem lopják el a robogókat? Tudom, hogy a kulccsal le lehet zárni, de na hát akkor is vannak leleményes tolvajok. Elég kellemetlen lenne ha elmész Sartitól 30 km-re és mire kijössz a vízből nincs meg a robogód
Megerkeztunk tegnap Sartira.
A buszozas mint olyan tetszett, a tarsasag nagyon jo volt, az egyetlen kellemetlenseg az volt, hogy 2x lerobbant a busz, emiatt kestunk par orat (itteni ido szerint delre erkeztunk meg), es az utolso masfel oraban nem volt legkondi. Rengeteg gyerek volt a buszon, mind jo birtak, talan a vegen volt mar turelmetlenebb mindenki. A soforok vegtelenul szimpatikusok voltak, amit nem tudok elmondani a Sithonos telepitett idegenvezetorol. Furcsa volt, hogy a csomagokat elvittek a szallasra, az emberek meg talaljak meg az apartmant, ahogy birjak. Mindezt kozel 24 oras buszozas utan a deli hosegben. Itt mondjuk eldurrant az agyunk, es kicsit tul is reagaltuk a dolgot, de ha elore felkeszitenek erre az utazasi irodaban, akkor nem lepodunk meg, es pontosabban megnezzuk hol van a szallasunk. Mi szerencsere kihagytuk, de a tobbiektol tudjuk, hogy a megerkezes napjan delutan 5 orakor volt egy ropke 2 oras seta a faluban a Sithonos idegenvezetovel, ami allitolag arrol szolt, hogy mit hol vegyunk meg.
A szallasunk (Ilias) hibatlan (koszi Vadevezos az infot, azota megtapasztaltuk magunk is, a 24-es apartmanban vagyunk). Nincs szuksegunk legkondira, kellemes ido van bent. (A szomszed szobaban viszont mar 32 fok volt tegnap, ok kertek legkondit.) 2 teraszunk van, egyik az utcara nez, a masik a belso udvarra.
A tenger nagyon jo meleg, a nagyfiamat alig lehet kirangatni belole.
Az út simán ment , jó időt futottunk oda-vissza. Salgótarján - Sarti 17 óra oda is és vissza is normál tempóban.
Odafelé Niska Banja-n aludtunk.
Délután 4 körül érkeztünk meg Sartira.
Sarti Beach apartman 24-es bungaló.
Nekem jobban tetszett mint a főépület. Az idő végig jó volt és a tenger is meleg, elég sokat hullámzott, szinte végig. Légkondit kértünk, de csak esténként kellett bekapcsolni egy rövid időre.
Egyébként Sarti olyan volt mint mindig, nem lehet csalódni benne
Ha valami konkrét friss hír érdekel valakit írjon priviben
#1918352012-07-22 20:05:43 Válasz a #191811. hsz-ra
Szia Kriszta!
Sajnos a magyar tapasztalatból indulsz ki szerintem Te is, de nem szabad! Nyugodtan ott hagyhatod bárhol a motorbiciklit, nem fogja elvinni senki (hacsak nem magyar az illető. Hoppsz, najó ezt ne vegyük magunkra). Ugyanúgy ha a tengerparton is lent hagyod a cuccodat és elmész sziesztázni teszem azt, valószínű még délután is ott lesz mindened! Ettől ne félj! Akik ott vannak, nem azért vannak ott, hogy a nyaralókat kifosszák. Jó nyaralást Neked!
#1918382012-07-22 20:30:47 Válasz a #191812. hsz-ra
Szia nagynéági!
De jó nektek, hogy, Ti már ott vagytok! Mi augusztus elején megyünk szintén az Iliasba. 2 galériás apartmant és egy 2 személyes apartmant foglaltunk az Apollonnál, csak mi autókkal megyünk. Ha lesz egy kis időd, légy szíves írj a szállásról. Azt tudom, hogy helyileg hol van, mert a Kosmasban és az Apollonban már nyaraltunk. Előre is köszönöm. E-mail címem: evikarakal@gmail.com
Verőfényes, vidám nyaralást kívánok: Éva
#1918622012-07-22 22:15:38 Válasz a #191764. hsz-ra
Tegnap jöttünk haza, és igenis, a Narancsparton vannak még naturisták! Ki lehet kerülni őket, ha zavarnak Szerintem nem háborgatják őket a hatóságok. Legalábbis nem látszott semmi erre utaló jel. Nekem semmi bajom velük, csak én már nem vetkőzöm
#1918812012-07-23 01:26:42 Válasz a #191712. hsz-ra
Szió!Az Iliászban végig volt melegvíz,még éjjel is mikor görög estről visszajöttünk.Az apartman egyszerű egy légterű,légkondis amit ott fizetsz ki ha kéred,közel van mindenhez,tiszta.Edény kicsit kevés,de nekem elég volt.Jó nyaralást!
#1919122012-07-23 13:57:36 Válasz a #191794. hsz-ra
Akkor ez a Sarti beach részen van?Ha személyesen olcsóbb,akkor inkább ott érdeklődünk Ha ott leszünk mindenképpen átadom az üdvözletet
Köszönök mindent